راه اندازی سایت

jack1364

تازه وارد
سلام به بر بچ و عید همه مبارک

راستش یه فروشگاه فایل میخوام راه بندازم برا همین ووکامرس رو نصب کردم و تنظیمات لازم روهم انجام دادم ولی چند تا مورد بود که علی رغم اینکه همه سایتو گشتم ولی نتونستم حلشون کنم :

1. گزینه "خانه" رو چجور میشه حذف کرد؟

2. چجوری میشه برخی محصولات رو تو قسمت محصولات ویژه نشون داد؟

3. نرخ مالیات کجا تعریف میشه ؟ و چجور تو فاکتور نمایش داده میشه ؟

4.افزونه های مورد نیاز برای این سیستم چیه ؟

5. گزینه ثبت نام چرا وجود نداره ؟

6. چجوری رنگ پس زمینه یا فونت ها رو میشه تغییر داد؟

ادرس سایت :

دوستان راهنمایی مفید بفرمایند :D و از ذکر عباراتی همچون "سرچ کن " و "تو تنظیمات بگرد " پرهیز کنند. :">

Black_Sky

کاربر عضو
. گزینه "خانه" رو چجور میشه حذف کرد؟فکر میکنم از فهرست ها

2. چجوری میشه برخی محصولات رو تو قسمت محصولات ویژه نشون داد؟

3. نرخ مالیات کجا تعریف میشه ؟ و چجور تو فاکتور نمایش داده میشه ؟

4.افزونه های مورد نیاز برای این سیستم چیه ؟افزونه خاصی نیاز نیست اما لینک ببینید

5. گزینه ثبت نام چرا وجود نداره ؟در کجا ؟! شما میتونید خودتون اضافه کنید

6. چجوری رنگ پس زمینه یا فونت ها رو میشه تغییر داد؟فونت از style.css قسمت face-font

jack1364

تازه وارد
سلام مجدد

ممنون از پاسخ شما دوست گرامی ولی

1. تو فهرست چیزی وجود نداره که بخوام ویرایش کنم(کم یا زیاد کنم )

2. در مورد اضافه کردن ثبت نام هم بنظرم گفته بودن وقتی رو حساب کاربری کلیک میکنی باید دو گزینه ورود یا ثبت نام بیاد در حالی که هیچ کدوم نمیاد.

3.در باب face-font به عرض برسونم که تو کدهای فایل مربوطه من به این شکله چجوری کم و زیادش کنم ؟

کد:
@font-face {
  font-family: 'Yekan';
  src: url('fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */
       url('fonts/BYekan.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
       url('fonts/BYekan.ttf') format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

@font-face {
  font-family: 'Koodak';
  src: url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'),  /* IE6–8 */
       url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
       url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype');  /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}

Black_Sky

کاربر عضو
. تو فهرست چیزی وجود نداره که بخوام ویرایش کنم(کم یا زیاد کنم ) :

خوب شما باید بسازید و قرار بدید تا اون ها حذف و برای شما جایگزین شود

2. در مورد اضافه کردن ثبت نام هم بنظرم گفته بودن وقتی رو حساب کاربری کلیک میکنی باید دو گزینه ورود یا ثبت نام بیاد در حالی که هیچ کدوم نمیاد.

3.در باب face-font به عرض برسونم که تو کدهای فایل مربوطه من به این شکله چجوری کم و زیادش کنم ؟

فونت دلخواه انتخاب و روی هاست بارگزاری کنید و اسم آن داخل کادر و به جای BKoodakBold قرار دهید موفق باشید

jack1364

تازه وارد
فهرست هم ساختم ولی بازم همون قبلی رو نشون میده

ضمن اینکه منظور من از کم و زیاد کردن به سایز فونت برمیگرده نه نوعش . چجوری سایزشو کم و زیاد کنم ؟

Black_Sky

کاربر عضو
فهرست هم ساختم ولی بازم همون قبلی رو نشون میدهضمن اینکه منظور من از کم و زیاد کردن به سایز فونت برمیگرده نه نوعش . چجوری سایزشو کم و زیاد کنم ؟
در مورد نوع اصلا حرفی نزدم؟!!!!

من خودم روی سایت های مختلف امتحان کردن همون پوسته شما محل هم انتخاب کردید؟! فهرست ها خودتون جاگزاری کردید؟>

گفتم فونت هایی که میخواهید دانلود کنید و روی هاست آپلود کنید و از همون استایل اسمش به اسم فونت جدید تغییر بدید

jack1364

تازه وارد
عزیز دل برادر پس این چیه ؟ :D

فونت دلخواه انتخاب و روی هاست بارگزاری کنید و اسم آن داخل کادر و به جای bkoodakbold قرار دهید موفق باشید
و

من خودم روی سایت های مختلف امتحان کردن همون پوسته شما محل هم انتخاب کردید؟! فهرست ها خودتون جاگزاری کردید؟>
اینم نگرفتم منظورتون چی بود :">

Black_Sky

کاربر عضو
سوال شما:

ضمن اینکه منظور من از کم و زیاد کردن به سایز فونت برمیگرده نه نوعش
جواب بنده:

سوال شما:

اینم نگرفتم منظورتون چی بود
از سایت زیر استفاده کنید و بی دردسر

jack1364

تازه وارد