رفع تداخل کتابخونه های جی کوئری

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . آقا اولش بگم خواهشن هرکی هرچی بلده بگه شاید به کار بیاد . لطفا .

من یک فایل js دارم که آقا این خیلی خوبو کاربردی اصن فوق العاده هست .

ولی برای اجرا از jquery 1.6.2 و jquery ui 1.8.4 استفاده میکنه . حالا من خیلی راحت میتونم تو اسکریپت ها و افزونه های مختلف ازش استفاده کنم و راحت اجرا میشه و اکی میشه چون jquery 1.6.2 و jquery ui 1.8.4 رو باهاش فراخونی میکنم .

اما داستان ازینجا شروع میشه که خیلی از المان های دیگه ای که تو افزونه ها و اسکریپت ها وجود دارند خودشون از jquery و jquery ui با نسخه های دیگه استفاده میکنن که این اسکریپت من چون نسخه 1.6.2 و 1.8.4 رو همراه خودش داره گند میزنه تو بقیه المان ها .

حالا درخواست من اینه چیکار کنم که jquery 1.6.2 و jquery ui 1.8.4 فقط و فقط روی اون js من اعمال بشن و از دید بقیه المانها و عناصر دیده نشن اصن و انگار که اصن این اسکریپت و کتابخونه هاش تو سایت اضافه نشدند :|

از noconflict هم استفاده کردم ولی خب من فقط میتونم روی همین افزونه ی خودم تسلط داشته باشم و هر تغییری که میخوام بدم باید روی همین فایل های خودم بدم و نمیشه روی بقیه فایلها نمیتونم دست بزنم چون فک کنین قراره این افزونه روی سایت وردپرسهای دیگه نصب بشه .

کمک کنین خواهشا که اگه این مشکل حل بشه افزونه ام بکار خیلی ها میاد .

hannanstd.ir

آقا اون مشکل رو حل کردم فقط کسی که جاوا بلده بگه چطور میشه یه عدد مثلا 8 رو به صورت 08 نشون داد :

کد زیر تاریخ رو به صورت مثلا 2014-8-7 نشون میده اما من میخوام اگه کوچیکتر از 10 بود دو رقمی نشون بده و یک صفر بزاره چپش و بشه به صورت 2014-08-07

کد:
$(function() {

$('#datepicker0').datepicker({
            onSelect: function(dateStr, inst) {
        var selectedJalaliDate = new JalaliDate(inst.selectedYear, inst.selectedMonth, inst.selectedDay);
        var date = selectedJalaliDate.getGregorianDate();
        $(this).val(date.getFullYear() + '-' + (date.getMonth()+1) + '-' + date.getDate());
         }
         });
});

william

کاربر عضو
تست نکردم. ولی باید مشکلی نداشته باشه.

کد:
$(function() {
    $('#datepicker0').datepicker({
        onSelect: function(dateStr, inst) {
            var selectedJalaliDate = new JalaliDate(inst.selectedYear, inst.selectedMonth, inst.selectedDay);
            var date = selectedJalaliDate.getGregorianDate();

var day = date.getDate() < 10 ? '0'+date.getDate() : date.getDate();
            var month = date.getMonth() < 9 ? '0'+date.getMonth()+1 : date.getMonth()+1;

$(this).val(date.getFullYear() + '-' + month + '-' + day);
        }
     });
});

hannanstd.ir

اقا ماه رو اشتباه نشون میداد ... مثلا 8 رو نشون میداد 071 یعنی 7 رو باید با 1 جمع میکرد که نمیکرد ولی رفعش کردم .

تشکر کمک بزرگی کردی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا