روش تبدیل قالب html بهphp

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
دوستان چطور باید قالب html برای وردپرس را تبدیل به قالب php کردتا در وردپرس نصب بشه؟

texas

کاربر عضو
به اينجا يك سر بزن

jing

کاربر عضو
خیلی ممنون....اینو فایل پی دی افش را قبلا دیدم ولی کامل مطالعه نکردم چون برداشتم این بود که فقط ساخت قالب برای وردپرس آموزش میده ولی سوال من این بود که قالب htmlرابهphp تبدیل کنم ولی این آموزش ظاهراً ساخت قالب از ابتدا گفته .....سوالم اینه اگر براش وقت بذارم، همین مطالب تبدیل کردن (htmlبهphp)داخلش هست یا نه؟ چون من قالب html بلدم ولی برای تبدیل کردنش مشکل دارم؟

homayon574

کاربر عضو
دوست عزیز با php نمیشه قالب ساخت شمای کلی و نمایشی یک سایت از html هست که شما بلدید وکد های داخلی یا به روایتی مخفی رو php ایجاد می کنه به قول بعضیا php زبون سمت سروره و کاربر نمیتونه مستقیما ببینتش . برای اثبات این مسئله کافیه سورس وب سایت هایی رو که سر میزنید یه نگاه بندازید چیزی جز کدهای html خواهید دید اما ترتیب php به نوعیه که به سادگی میشه از php و html در یکجا استفاده کرد شما تنها کافیه فایل html خودتونو در یه ویرایشگر باز و منو File که در بالای صفحست رو بزنید و گزینه save as رو انتخاب کنید و در قسمت نام فایل بنیویسید به طور مثال : index.php بعد ویرایشگر خودش فایلو به فرمت php ذخیره می کنه بعد شما میتونید توی اون فایل کدهای php تون رو که میتونه شامل توابع , متغییر ها , حلقه ها , ارایه ها و ... باشه رو بهش تزریق کنید . شما بهتره یه کتاب اموزشیه php هم مطالعه کنید به نظرم شما کتاب زیرو دانلود کنید و بخونید خوبه به همراه اون کتاب اموزش قالب ورد پرسی که دارید بخونید میشه نور الا نور :D

jing

کاربر عضو
دوست عزیز با php نمیشه قالب ساخت شمای کلی و نمایشی یک سایت از html هست که شما بلدید وکد های داخلی یا به روایتی مخفی رو php ایجاد می کنه به قول بعضیا php زبون سمت سروره و کاربر نمیتونه مستقیما ببینتش . برای اثبات این مسئله کافیه سورس وب سایت هایی رو که سر میزنید یه نگاه بندازید چیزی جز کدهای html خواهید دید اما ترتیب php به نوعیه که به سادگی میشه از php و html در یکجا استفاده کرد شما تنها کافیه فایل html خودتونو در یه ویرایشگر باز و منو File که در بالای صفحست رو بزنید و گزینه save as رو انتخاب کنید و در قسمت نام فایل بنیویسید به طور مثال : index.php بعد ویرایشگر خودش فایلو به فرمت php ذخیره می کنه بعد شما میتونید توی اون فایل کدهای php تون رو که میتونه شامل توابع , متغییر ها , حلقه ها , ارایه ها و ... باشه رو بهش تزریق کنید . شما بهتره یه کتاب اموزشیه php هم مطالعه کنید به نظرم شما کتاب زیرو دانلود کنید و بخونید خوبه به همراه اون کتاب اموزش قالب ورد پرسی که دارید بخونید میشه نور الا نور :D
من دوروزه که موفق نشدم از لینک بالا دانلود کنم اجازه دانلود به من نمیده لینکی دیگه ای داره برای دانلود؟

homayon574

کاربر عضو
نه عزیز این لینک دانلود از سایت خود سازندشه من جز این لینک دیگه ای ندارم .

اما شما میتونید از کتاب های دیگه ای هم استفاده کنید مثل کتاب محمد بشیری و... ککافیه توی گوگل یه سرچ بزنی . اما من این کتابو معرفی کردم چون ساده و صلبث گفته و یادگیری ازش سادس و کمی جدیدتر از قدیمی هاست چون اطلاعاتش هنوز اعتبار لازم رو داره توی کتاب های قدیمی بعضی از قسمت ها دچار تغغیررات شدن دیگه عمل نمی کنن مثل فرم ها در پی اچ پی و ... شما یه جستجو در گوگل بکن میتونی کتاب های پی دی اف زیادی پیدا کنی

texas

کاربر عضو
من دوروزه که موفق نشدم از لینک بالا دانلود کنم اجازه دانلود به من نمیده لینکی دیگه ای داره برای دانلود؟
بيا عزيز از اينجا دانلودش كن

كتاب خوبيه

در ضمن كتاب اقاي محمد بشيري هم هستش توي وب براي دانلود فراوونه اونم پيدا كن خوبه

بالا