روش لینک دادن در وردپرس

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
وقتی دروردپرس یک برگه مثلا درست میکنم بنام انجمن حالا میخوام آدرسش طوری باشه که وقتی کاربرکلیک کردصفحه اول انجمن جایگزین صفحه اول سایت بشه.. یا یعبارتی صفحه اول انجمن توصفحه جدید باز نشود..

مثل همین پرشین اسکریپت که در سایت وقتی روی تالار گفتمان کلیک میشه صفحه سایت جای خودش را به انجمن میده...یعنی whole page بشه

چطور باید ادرس دهی بشود؟؟؟؟؟

اگر به من بگین آدرس برگه ها در کجا ذخیره میشه فرمت ادرس دهیش مشکلی ندارم

ممنون

cedar

کاربر عضو
دوست عزیز شما وقتی از قسمت برگه ها یک برگه ایجاد میکنید ، شما لینک به جایی نمیدید ، بلکه اون بالای سایت ( معمولا ) یک لینک مطلب رو درج میکنی . در حقیقت برگه پیوند نیست ، بلکه فقط یک نوشته ی مهم شما هست که میخوای همیشه اون بالای سایت باشه .

حالا اگه بخوای که مثل پرشین اسکریپت لینک اون بالا بزاری باید در قالب خودت لینک ایجاد کنی ( بصورت دستی )

jing

کاربر عضو
دوست عزیز شما وقتی از قسمت برگه ها یک برگه ایجاد میکنید ، شما لینک به جایی نمیدید ، بلکه اون بالای سایت ( معمولا ) یک لینک مطلب رو درج میکنی . در حقیقت برگه پیوند نیست ، بلکه فقط یک نوشته ی مهم شما هست که میخوای همیشه اون بالای سایت باشه .حالا اگه بخوای که مثل پرشین اسکریپت لینک اون بالا بزاری باید در قالب خودت لینک ایجاد کنی ( بصورت دستی )
خوب همین که میگی راهنمایی کن...من توفایل هدرقالب کدش را میذارم ولی این برگه با دیگر برگه ها در یک خط قرار نمیگیره بالا وپایین میشه !!!!!!!؟باید چکار کنم؟

nulledscriptz

کاربر عضو
خوب معلومه که دارید کد رو در جای نادرست استفاده میکنید ...

کلا اگر می خواید یک لینک در همون صفحه باز بشه باید

target="_self" رو بهش اضاف کنید

بالا