سلامپوسته: Movable (دمو انگلیسی)
من فارسیش کردم.سلاممیشه لینک دانلود این قالب رو نسخه ی انگلیسیشو بزاری ؟
سلاممن فارسیش کردم.اول برا خودم میخواستمش.. اما چون میخوام از دنیای نت خدافظی کنم، میدمش به شما.
اگه فارسی شده رو نمیخواین، میتونین تو گوگل جستجو کنید و نسخه انگلیسی رو پیدا کنید....
سلامنفهمیدم چی شد !!!!
میخوای از دنیای نت خدافظی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باوا مگه همین چند روز پیش نبود میگفتی داری رو بادی پرس و ... کار میکنی و اختصاصی کنیو ..... ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!
نمیدونم شاید مشکلی داری یا .... اما اگه را داره خدافظی نکن این نت _____ ما به آدمائی مثل تو احتیاج داره
نمیدونم هر طور راحتی اگر دوس داشتی فارسی اگرم نه که همون انگلیسی رو بزار
ممنون :x
ممنون بابت قالبلینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.You must be registered for see images attachفقط 15 دقیقه برا فارسی کردنش صرف کردم... پس:
(خودتون زحمت حذف اسم منو از فوتر و استایل، بکشید تا تنها یادگاریم بی نام و نشان بمونه براتون ... )
درمورد بادی پرس....
55 افزونه + قالبی که خودم ویرایش کرده بودم رو ارائه دادم و یه جورایی بار و بندیلمو از او رو بادی پرس جمع کردم و فقط پشتیبانیش می کنم تو این انجمن.
به دلایلی که در جواب پیغام خصوصیتون دادم، زیاد نمیخوام نزدیک اینترنت باشم.
:67:
آها پس هستیمن همیشه تو پرشین اسکریپت هستم و تا زمانی که محمد بیرونم نکنه، از اینجا بیرون نمیرم
ما هم قبولش داریم :xمن masoomi رو قبول دارم و بهش نیاز دارم (اسپم )
منم محمد رو قبول دارم و دوسش دارم :53: (اسپم ترمن masoomi رو قبول دارم و بهش نیاز دارم :53: (اسپم :redfadce: )
نه نه من اصن قبولش ندارم اصنم دوسش ندارممنم محمد رو قبول دارم و دوسش دارم :53: (اسپم تر.gif' alt=':;![]()
:'>
)
پرشین اسکریپت خوبیش اینه که عین شبکه های اجتماعی میمونه :78:نه نه من اصن قبولش ندارم اصنم دوسش ندارمچون منو مدیر نمیکنه بیام مسدودش کنم
اسپم میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیطونه میگه جفتتونم بیام مسدود کنما)
حالا برو حال کن مال من اسپم تر تر شد =))
الآن محمد میاد میگه اینو نیگا فروم وبمسترو با فیس بوک اشتباه گرفته![]()