ریسپانسیو کردن قالب وردپرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahdi7172

تازه وارد
یه قالب وردپرس دارم و میخوام ریسپانسیو بشه.
به این صورت که همونطور که در کامپیوتر دیده میشه در گوشی و تبلت هم دیده بشه بدون هیچ تغییری فقط سایت به اندازه صفحه نمایش دیوایسی که توش به نمایش در میاد بشه.
مثل سایت تاینی موویز:
قالبی هم که قرار کار روش انجام بشه قالب آماده کات شاپ هست:

چطور باید اینکارو انجام بدم؟

آیا کسی اینجا این کارو انجام میده و اگر انجام می دید  شرایط و هزینه چگونه است؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdi7172

تازه وارد

آیا کسی اینجا این کارو انجام میده؟

mahdi7172

تازه وارد
آقا یکی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrpouya

کاربر عضو
یه قالب وردپرس دارم و میخوام ریسپانسیو بشه.

به این صورت که همونطور که در کامپیوتر دیده میشه در گوشی و تبلت هم دیده بشه بدون هیچ تغییری فقط سایت به اندازه صفحه نمایش دیوایسی که توش به نمایش در میاد بشه.

مثل سایت تاینی موویز:

قالبی هم که قرار کار روش انجام بشه قالب آماده کات شاپ هست:

آیا کسی اینجا این کارو انجام میده و اگر انجام می دید  شرایط و هزینه چگونه است؟
دوست عزیز؛

کیوت شاپ رسپانسیو هست.

برای رسپانسیو کردن سایتها هم میشه از افزونه های مخصوص اینکار که توی مخزن وردپرسم موجوده استفاده کرد.

mahdi7172

تازه وارد
دوست عزیز؛

کیوت شاپ رسپانسیو هست.

برای رسپانسیو کردن سایتها هم میشه از افزونه های مخصوص اینکار که توی مخزن وردپرسم موجوده استفاده کرد.
سلام

از پاسختون ممنونم اما:

1-ریسپانسیو خود قالب مشکل داره.

2-همه افزونه ها رو چک کردم اما همشون یه ایراداتی داشتن تو ریسپانسیو کردن.

3-من می خوام قالب وقتی توی گوشی باز میشه هیچ تغییری نکنه فقط به اندازه صفحه نمایش گوشی یا تبلت در بیاد.

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

از پاسختون ممنونم اما:

1-ریسپانسیو خود قالب مشکل داره.

2-همه افزونه ها رو چک کردم اما همشون یه ایراداتی داشتن تو ریسپانسیو کردن.

3-من می خوام قالب وقتی توی گوشی باز میشه هیچ تغییری نکنه فقط به اندازه صفحه نمایش گوشی یا تبلت در بیاد.
اخوی اون دیگه ریسپانسیو کردن نیست. ریسپانسیو یعنی متناسب با سایز صفحه نمایش، چیدمان اجزای قالب به نحوی تغییر کنه که ظاهر حفظ بشه.

mahdi7172

تازه وارد
عزیزم اگه به مشخصات پروفایلم نگاه کنی نوشته کاربر جدید یعنی مبتدی.

ممنون از توضیح کلمه ریسپانسیو ولی اگه ممکنه درمورد سوالم راهنماییم کنید.ناسلامتی شما کاربر حرفه ای هستی....

Qalekhani

قلعه‌خانی
ضمن خوشامد گویی خدمت شما. همون طوری که ریسپانسیو کردن قالب چیزی نیست که با یه راهنمایی ساده، عملی بشه؛ حذف کردن ویژگی ریسپانسیو بودن هم به این سادگیا نیست

اگر یه سرچ ساده کنید، متوجه میشید که چه ریسپانسیو کردن و چه فرآیند عکسش، مستلزم دانش کافی از css هست. حالا اگه خودتون نمی تونید، می تونید برون سپاری کنید به افرادی که این کار رو انجام میدن.

mahdi7172

تازه وارد
قبل از اینکه بیام اینجا همین کار رو کردم(برون سپاری) توی سایت های برون سپاری.ولی کسی پیشنهادی نداد به خاطر همین موضوع رو اینجا مطرح کردم.چون اینجا همه از وردپرس سررشته دارن گفتم شاید کسی کمک کنه حالا اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

به علت نحوه اشتباه سوال شما دوستان کمی به اشتباه افتادن . شما می خوای قالب سایتت ریسپانسیو نباشه یعنی ثابت بمونه . خب بیشتر قالب های ریسپانسیو دکمه برای فعال بودن ریسپانسیو یا غیر فعال بودن دارند دکمه فعال شدن ریسپانسیو رو غیر فعال قرار بدید همونطوری که می خوای میشه . ضمنا یادت باشه این چیزی که شما می خوای قالب به اندازه دیوایس مورد نظر به همون شکل بشه کمی بسیار سخته چون یک دیوایس 600*400 رو نمیشه با یک رایانه 1920*1080 یکسان سازی کرد چون ابعاد قالب محدودیت هایی داره مثلا شما یک عکس 3000*3000 رو وقتی کوچیک کنی بشه 300 *300 هم کیفیت هم فرم اصلی و هم رنگ بندی بهم میریزه قالب هم همینطوریه چون شما مطلب داری عکس داری اسلایدر احتمالا داری برخی چیزهای دیگه هم شاید بخوای قرار بدی پس باید همشون رو به اندازه های مختلف قرار بدی که وقتت رو زیاد میگیره.

تنها راه همونه که گفتم ثابت بودن قالب و غیر فعال کردن ریسپانیسو بازدید کننده شما هم خودش با دست زوم می کنه و به بخشهای مختلف میره

موفق باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا