ساخت اپ آندروید برای سایت وردپرسی

soosmar

کاربر عضو
سلام

روز جمعتون ب خیر

دوستان، من قصد دارم ی اپ برای سایتم طراحی کنم که اخبار سایت رو دریافت کنه و توش نشون بده!

یعنی زیاد ویپگی های خاصی نمی خایم ک داشته باشه، فقط دریافت و نمایش...؟!

ممنون می شم پلاگین هایی ک برای این کار هست رو بهم معرفی کنید. ( بهتریناش )

در کل ممنونتون می شم راهنماییم بفرمایین چی کار باید بکنم... ( مراحل و گام ها )

با تشکر

روز خوش

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

افزونه ای که نباید وجود داشته باشه برای ساخت اپلیکیشن (شایدم داشته باشه ، من ندیدم)

اگه فقط میخوای مطالب سایت رو نمایش بده ، سایت هایی هستن که آدرس  آر اس اس سایتت رو میدی و اپلیکیشن آخرین مطالب سایت رو بهت میدن (خیلی آسون)

و اگه میخوای برنامه نویسی کنی و خودت بنویسی ، راحت ترین روش به نظرم "فون گپ" هست ، با کمی تلاش و البته آسونتر از دیگر روش های برنامه نویسی میتونی اپلیکیشن خودت رو بنویسی !

"فون گپ" رو جستجو کن تا  بیشتر آشنا بشی

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

تو این چند روز چند درخواست مشابه شما رو دیدم و در یک سایت ایرانی یه نرم افزار به چشمم خورد که فکر کنم برای آدمهای تنبلی :-" :)) مثل بنده باشه . هر چند دادن لینک غیر مجازه ولی امیدوارم مدیران اینبار رو چشم پوشی کنند یه نرم افزار بر پایه ویندوز که  می تونی ازش تقریبا در راستای این خواست ات استفاده کنی حجمش یکم زیاده حدود 400 مگابایت

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوستان عزیز

با عرض معذرت از همگی متاسفانه پس از دانلود و نصب این نرم افزار مشکلاتی جدی در خروجی دیده شده است بهتر است اصلا دانلود نکنید

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوستان عزیزی که قصد دارن یه آپ اندورید رو بسازند با دراگ دراپ از این سایت وارد بشن داشتن اکانت گوگل مثل جیمیل الزامی است یادتون باشه فعلا تا رفع کامل تحریم ها باید برای ورود از قند شکن یا فیل تر اشکن استفاده کنید . شاید لازم باشه یه برنامه جانبی رو هم دانلود کنید . ضمنا همین الان دیدم یه گروهی فیلم ساختش رو هم قرار دادن که از لینک بعدی قابل مشاهده است.

موفق باشید

soltaneghalbha

کاربر عضو
این سایت هم با وردپرس ساخته شده :

چه جوریاست به نظرتون ؟ افزونه ای یا قالب رو کد نویسی کرده ؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

بیش از 90 درصد سایتهای اینگونه از سورس های آماده در نت استفاده و فقط با فارسی سازی کاربر جمع کنن نمونش همین سورس کدی که خود پرشین اسکریپت تو صفحه اصلی قرار داده و شما خودت می تونی روی سرور همین رو پیاده سازی کنی . مشکل بیشتر این رایگان ها اینه تبلیغات توش موج میزنه و فقط با پرداخت پول سورس رایگان رو رایگان :26: در اختیارت قرار می دن

موفق باشی

بالا