ساخت دکمه های فرم (ورود-ثبت نام) در هدر سایت در وردپرس

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
سلام.من می خواستم توی هدر سایتم یک قمست درست کنم و دو کلید در اون بزارم و به اون کلید ها کدی بدم که به صفحه ی مورد نظرم برای ورود و ثبت نام کاربران بره و وقتی کاربری وارد شد بنویشه خوش آمدید و نام کاربری اون کاربر رو جلوش بنویسه مثل تصویر زیر:

1.jpg

اگر کدی داره یا افزونه ای برای این کار هست لطفا به من بگید.

ممنون و خداحافظ.

 

Qalekhani

قلعه‌خانی
9/4/13
1,599
15
38
31
کرمانشاه
سلام.من می خواستم توی هدر سایتم یک قمست درست کنم و دو کلید در اون بزارم و به اون کلید ها کدی بدم که به صفحه ی مورد نظرم برای ورود و ثبت نام کاربران بره و وقتی کاربری وارد شد بنویشه خوش آمدید و نام کاربری اون کاربر رو جلوش بنویسه مثل تصویر زیر:

1.jpg

اگر کدی داره یا افزونه ای برای این کار هست لطفا به من بگید.

ممنون و خداحافظ.
از چه سیستمی استفاده می کنید ؟ ووکامرس؟

 

Qalekhani

قلعه‌خانی
9/4/13
1,599
15
38
31
کرمانشاه
خب شما باید از یه شرط استفاده کنید و نام کاربر رو فراخوانی کنید. قطعه کد زیر رو وابسته به پوسته تون باید جایگذاری کنید (هر جایی که مدنظر شماست)

if ( is_user_logged_in() ) { $current_user = wp_get_current_user(); echo سلام, ' . $current_user->user_firstname . '!';} else { echo 'xxxxxxxxx';}با این کد، وقتی کاربر لاگین کرده باشه، پیغام "سلام، اسم کوچیک کاربر" نمایش داده میشه. در غیر اینصورت اون قسمت xxxxxxxxx که هر چی میتونه باشه.

اگر خواستید به جای اسم کوچیک، فامیلی کاربر یا نام نمایشیش نشان داده بشه به جای متغیر $current_user->user_firstname باید از $current_user->user_lastname یا $current_user->display_name استفاده کنید.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
خب شما باید از یه شرط استفاده کنید و نام کاربر رو فراخوانی کنید. قطعه کد زیر رو وابسته به پوسته تون باید جایگذاری کنید (هر جایی که مدنظر شماست)

if ( is_user_logged_in() ) { $current_user = wp_get_current_user(); echo سلام, ' . $current_user->user_firstname . '!';} else { echo 'xxxxxxxxx';}با این کد، وقتی کاربر لاگین کرده باشه، پیغام "سلام، اسم کوچیک کاربر" نمایش داده میشه. در غیر اینصورت اون قسمت xxxxxxxxx که هر چی میتونه باشه.

اگر خواستید به جای اسم کوچیک، فامیلی کاربر یا نام نمایشیش نشان داده بشه به جای متغیر $current_user->user_firstname باید از $current_user->user_lastname یا $current_user->display_name استفاده کنید.
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.من کد رو زیر لینک ها قرار میدم اما به جای عمل کردن فقط کد  رو نشون میده.

 

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
این کدها باید داخل فایلهای php سایت تون قرار بگیره. یا حداقل تگ php دورشون بذارید 
سلام.من می دونم.من با کد نویشی آشنایی دارم.

کدی که من برای کلید ها نوشمت این هست:

<div class="login-reg-links go-left"> <div class="links col"> <a href="http://XXXXXX.ir/my-account" title="ورود">ورود</a> - <a href="/my-account/" title="ثبت نام">ثبت نام</a> </div> <!-- .links -->حالا من شرط شما رو هر جای این کد قرار میدم به این شکل در میاد:

1.png

من می خوام این دو کلمه ی (ورود-ثبت نام) بره و بجاش بنویسه مثلاً ( سلام (اسم کاربر)! )

ممنون از اینکه به سوالات من پاسخ میدید.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
9/4/13
1,599
15
38
31
کرمانشاه
سلام.من می دونم.من با کد نویشی آشنایی دارم.

کدی که من برای کلید ها نوشمت این هست:

<div class="login-reg-links go-left"> <div class="links col"> <a href="http://XXXXXX.ir/my-account" title="ورود">ورود</a> - <a href="/my-account/" title="ثبت نام">ثبت نام</a> </div> <!-- .links -->حالا من شرط شما رو هر جای این کد قرار میدم به این شکل در میاد:

1.png

من می خوام این دو کلمه ی (ورود-ثبت نام) بره و بجاش بنویسه مثلاً ( سلام (اسم کاربر)! )

ممنون از اینکه به سوالات من پاسخ میدید.
خب عرض کردم که این کدها از زبان php هستند. اینطوری باید قرارشون بدید:

کد:
<?phpif ( is_user_logged_in() ) {    $current_user = wp_get_current_user();    echo 'سلام،  ' . $current_user->user_firstname . '!';} else {    echo 'xxxxxxxxx';}?>
 

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
خب عرض کردم که این کدها از زبان php هستند. اینطوری باید قرارشون بدید:

<?phpif ( is_user_logged_in() ) { $current_user = wp_get_current_user(); echo 'سلام، ' . $current_user->user_firstname . '!';} else { echo 'xxxxxxxxx';}?>ممنون درست شد.

فقط چه طوری می تونم که بعد از لاگین کاربر اون دو کلید ( ورود - ثبت نام)  از بین بره.
 

Qalekhani

قلعه‌خانی
9/4/13
1,599
15
38
31
کرمانشاه
فقط چه طوری می تونم که بعد از لاگین کاربر اون دو کلید ( ورود - ثبت نام)  از بین بره.
اون کدها رو شما زمانی لازم دارید که کاربر وارد نشده است. بنابراین باید محتویات html مدنظر رو در قسمت شرط else بذارید. یعنی به جای echo 'xxxxxxxxx' باید چیزایی رو بذارید که میخواید به کاربر لاگین نشده نمایش بشه

 

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
اون کدها رو شما زمانی لازم دارید که کاربر وارد نشده است. بنابراین باید محتویات html مدنظر رو در قسمت شرط else بذارید. یعنی به جای echo 'xxxxxxxxx' باید چیزایی رو بذارید که میخواید به کاربر لاگین نشده نمایش بشه
ممنون.متوجه شدم.من از شما بسیار متشکرم که من رو توی این مشکل راهنمایی کردید.

خدانگهدار. :113:

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,064
104
48
30
PersianScript
یک نمونه ساده. البته برای کار دیگست... ادرس لینک ها رو میتونید عوض کنید

کد:
<ul>	<?php if ( is_user_logged_in() ) {	echo'	<li><a href="'. home_url( '/' ).'">صفحه اصلی</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'profile">حساب کاربری شما</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'logout">خروج</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'contact">تماس با ما</a></li>	';}	else{ echo'	<li><a href="'. home_url( '/' ).'">صفحه اصلی</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'login">ورود کاربران</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'register">عضویت</a></li>	<li><a href="'. home_url( '/' ).'contact">تماس با ما</a></li>	';}?>	</ul>
 

erfkmd

کاربر عضو
17/10/14
259
0
16
21
qom
سلام
ببخشید تایپیک قدیمی رو اوردم بالا
یکم بیشتر توضیح میدین
مثلا اگه بخواییم بعد ورود اسمش نمایش داده بده
بعد توی قالب دکمه باشه یعنی یکم استایل بگیره باید چیکار کرد
من از تم آوادا استفاده میکنم بخوام توی هدرش بزارم باید چیکار کنم
بازم ممنون

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,064
104
48
30
PersianScript
سلام
من میخواستم به تاپ هدر سایتم دکمه تغییر زبان با پرچم فارسی و انگلیسی اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنین؟
نه ادرس سایتی، نه اسم قالبی ، نه جزئیاتی...
 
  • Like
Reactions: جاویدان