ساخت منو برای ساید بار

amin704

کاربر عضو
سلام

من یه منوی عمودی برای ساید بار میخوام تا با کلیک رو دسته های اصلی، زیر دسته ها به نمایش در بیان...........

میشه راهنمایی کنید....

پ.ن : حرفه ای نیستم و تازه کارم

alifiresoft

کاربر عضو
میتونید از این منو استفاده کنید و رنگ بندی و طرحش رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید.

amin704

کاربر عضو
میتونید از این منو استفاده کنید و رنگ بندی و طرحش رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید.
این خوبه ولی به کار من نمیاد چون من میخوام وقتی روی دسته هام کلیک میکنم زیر دسته هام زیرش باز بشه نه روبروش

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کد:
http://demo.tutorialzine.com/2009/12/colorful-content-accordion-css-jquery/demo.zip
یک نمونه ساده

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
باید دینامیک کنید که کار سختی هست. پیشنهاد میکنم از افزونه های درختی نمایش موضوعات استفاده کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لینک چی رو دوست عزیز؟ باید طراحی قالب با وردپرس رو بلد باشید و با کد های قالب وردپرس اشناییت داشته باشید

amin704

کاربر عضو
لینک چی رو دوست عزیز؟ باید طراحی قالب با وردپرس رو بلد باشید و با کد های قالب وردپرس اشناییت داشته باشید
منظورم لینک افزونه درختی بود............. در ضمن من درسته تازه کارم ولی تا اینجا قالبمو هر جور بوده خودم طراحی کردم پس اشنایی دارم.... مثلا شما بگو فایل demo.html رو چیکار کنم؟؟ و همینطور فایل های demo.css , jquery.easing.1.3.js , script.jsیعنی به کجا اضافه کنم؟ مثلا demo.html رو به index اضافه کنم؟؟

در کل ممنون

amin704

کاربر عضو
کسی نمیدونه چجوری منوی کشویی برای ساید بار بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahdiali35

کاربر عضو
کسی نمیدونه چجوری منوی کشویی برای ساید بار بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخای از منویی که محمد قرار داده استفاده کنی باید مقادیری که توی قالب یعنی فایل demo.html هست رو داخل ساید بار قالب وردپرس خودتون بزارید بعدش باید با حلقه ها و توابع وردپرس دسته بندی های اصلی و زیر دسته ها رو نمایش بده و باید به php کمی تسلط داشته باشید...

اما برای افزونه میتونید سرچ کنید اسم این جور منوها آکاردئونی هست

مثلا برای وردپرس میتونید از افزونه ی زیر استفاده کنید :

شاد باشید ...

amin704

کاربر عضو
ازینم استفاده کردم از هزار تا دیگه هم استفااده رکدم کار میکنن دسته بندی هارو نشون میدن..ولی کشویی نیستن هیچ کدوم مشکل از چیه؟؟

mahdiali35

کاربر عضو
ازینم استفاده کردم از هزار تا دیگه هم استفااده رکدم کار میکنن دسته بندی هارو نشون میدن..ولی کشویی نیستن هیچ کدوم مشکل از چیه؟؟
شاید به درستی استفاده نمی کنید از افزونه ها یا تنظیمات را به درست انجام نمی دید یا ....

شاد باشید

alifiresoft

کاربر عضو
من خودم همواره برای سایتهایی که طراحی میکنم از خاصیت walker توی قالب وردپرس استفاده میکنم. آموزشش رو هم نمیتونم بهتون اینجا بدم چون یک بحث طولانی است و برای هر منویی باید بهینه بشه. اما اگه میخواهید یه منوی حرفه ای داشته باشید که ازداخل پنل مدیریت وردپرس هم قابل تغییر باشه داخل codex.wordpress.org میتونید کلمهwalker رو سرچ کنید و نتایج رو بررسی کنید.

amin704

کاربر عضو
من خودم همواره برای سایتهایی که طراحی میکنم از خاصیت walker توی قالب وردپرس استفاده میکنم. آموزشش رو هم نمیتونم بهتون اینجا بدم چون یک بحث طولانی است و برای هر منویی باید بهینه بشه. اما اگه میخواهید یه منوی حرفه ای داشته باشید که ازداخل پنل مدیریت وردپرس هم قابل تغییر باشه داخل codex.wordpress.org میتونید کلمهwalker رو سرچ کنید و نتایج رو بررسی کنید.
اقا من یه سرچی کردم، این واکر برای ساختن هم چین منوییه، ولی به افزونه ربطی نداره .....چون من میخوام از افزونه استفاده کنم تا مجبور نباشم به تک دسته بندی ها لینک بدم

alifiresoft

کاربر عضو
اقا من یه سرچی کردم، این واکر برای ساختن هم چین منوییه، ولی به افزونه ربطی نداره .....چون من میخوام از افزونه استفاده کنم تا مجبور نباشم به تک دسته بندی ها لینک بدم
توی این سیستمی که گفتم لازم نیست شما به چیزی لینک بدید. شما هر دسته و هر برگه ای که ایجاد میکنید رو از پنل مدیریت خیلی راحت بهش اضافه یا حذف میکنید. با خاصیت drag & drop میکشید توی قسمت مشخص شده و یاحذفش میکنید و خیلی هم راحته. بازم هر جور تمایل دارید ازش استفاده کنید.

موفق باشید.

بالا