بله اگر سی پنل هست از همون مسیری که به 7 ارتقاء دادید برگردونید به 5.6بله کاملا درسته همشون با 5.6 سازگار هستن
برای بازگشت به نسخه قبلیاز طریقی که به 7 ارتقا دادم نسخه 5.6 رو انتخاب کنم، صحیحه؟؟
بعضی اصلا مستندات ندارن،اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.باید مستندات (documentation) و یا گزارش تغییرات (changelog) افزونه رو بررسی کنید که آیا پشتیبانی از php نسخه 7 بهشون اضافه شده یا نه.
اما اون چه که میشه با قطعیت گفت، الان همه شون با نسخه 5.6 سازگارند.
مستندات نوشتن زمان بر هست ، بسیاری از افزونه ها معمولا به changelog و FAQ بسنده میکنند. اگر با php نسخه ی 7 سازگار شده باشه ، حتما در changelog باید در موردش توضیحی نوشته شده باشه . اگر نبود احتمال زیاد سازگاری نداره ولی برای اطمینان در قسمت پشتیبانی همون افزونه جستجو کنید که شخص دیگری این سوال را مطرح کرده یا خیر . اگر پرسیده نشده بود خودتون تیکت بزنید و منتظر پاسخ بمونید . اگر دیدید جوابی دریافت نکردید بهتر هست به فکر یک افزونه ی مشابه با پشتیبانی و توسعه ی قوی تر باشید .بعضی اصلا مستندات ندارن،اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
افزونه زوپیم نوشته با نسخه 7 فیکس شده ولی از وقتی به نسخه جدید ارتقا دادم این افزونه اصلا کار نمیکنه.فعال هست ولی اصلا نمایش داده نمیشه
این هم غیرفعال شده ولی نسخش پیدا نکردم
این مورد رو نگاه کردم. با نسخه 7 سازگار هست.اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.