سازگاری افزونه ها با نسخه php

gar_1383

کاربر عضو
سلام

از کجا میشه فهمید که افزونه ها با کدوم نسخه php سازگارند.

مثلا ووکامرس با چه نسخه ای بهترین کارایی رو داره؟

شارژ کیف پول ووکامرس؟

یا افزونه زوپیم چت؟

من  php رو به نسخه 7 ارتقا دادم اما چندتا افزونه با فعال شدن هم کار نمیکنن ویا خطا میدن

Qalekhani

قلعه‌خانی
باید مستندات (documentation) و یا گزارش تغییرات (changelog) افزونه رو بررسی کنید که آیا پشتیبانی از php نسخه 7 بهشون اضافه شده یا نه.

اما اون چه که میشه با قطعیت گفت، الان همه شون با نسخه 5.6 سازگارند.

gar_1383

کاربر عضو
بله کاملا درسته همشون با 5.6 سازگار هستن

برای بازگشت به نسخه قبلیاز طریقی که به 7 ارتقا دادم نسخه 5.6 رو انتخاب کنم، صحیحه؟؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
بله کاملا درسته همشون با 5.6 سازگار هستن

برای بازگشت به نسخه قبلیاز طریقی که به 7 ارتقا دادم نسخه 5.6 رو انتخاب کنم، صحیحه؟؟
بله اگر سی پنل هست از همون مسیری که به 7 ارتقاء دادید برگردونید به 5.6

gar_1383

کاربر عضو
باید مستندات (documentation) و یا گزارش تغییرات (changelog) افزونه رو بررسی کنید که آیا پشتیبانی از php نسخه 7 بهشون اضافه شده یا نه.

اما اون چه که میشه با قطعیت گفت، الان همه شون با نسخه 5.6 سازگارند.
بعضی اصلا مستندات ندارن،اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.

افزونه زوپیم نوشته با نسخه 7 فیکس شده ولی از وقتی به نسخه جدید ارتقا دادم این افزونه اصلا  کار نمیکنه.فعال هست ولی اصلا نمایش داده نمیشه

این هم غیرفعال شده ولی نسخش پیدا نکردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m0h4mm4d

کاربر عضو
بعضی اصلا مستندات ندارن،اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.

افزونه زوپیم نوشته با نسخه 7 فیکس شده ولی از وقتی به نسخه جدید ارتقا دادم این افزونه اصلا  کار نمیکنه.فعال هست ولی اصلا نمایش داده نمیشه

این هم غیرفعال شده ولی نسخش پیدا نکردم

مستندات نوشتن زمان بر هست ، بسیاری از افزونه ها معمولا به changelog و FAQ بسنده میکنند. اگر با php نسخه ی 7 سازگار شده باشه ، حتما در changelog  باید در موردش توضیحی نوشته شده باشه . اگر نبود احتمال زیاد سازگاری نداره ولی برای اطمینان در قسمت پشتیبانی همون افزونه جستجو کنید که شخص دیگری این سوال را مطرح کرده یا خیر . اگر پرسیده نشده بود خودتون تیکت بزنید و منتظر پاسخ بمونید . اگر دیدید جوابی دریافت نکردید بهتر هست به فکر یک افزونه ی مشابه با پشتیبانی و توسعه ی قوی تر باشید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
اونایی هم که دارن محل نوشتن نسخه پی اچ پی رو پیدا نکردم .تغییرات هم هرچی نگاه کردم چیزی ندیدم.

این مورد رو نگاه کردم. با نسخه 7 سازگار هست.

می تونید از این پلاگین برای بررسی سازگاری افزونه و پوسته با نسخه های مختلف php استفاده کنید:

m0h4mm4d

کاربر عضو

بالا