سایت پونیشا

امین موسائی

کاربر عضو
سلام دوستان

میخوام بدونم روال کاری سایت پونیشا چجوریه میخوام یه سیستم شبیه اون بنویسم البته برای یادگیری

اگه کسی میدونه کامل توضیح بده

ممنون از همه

caduspro

کاربر عضو
خب برادر من می تونی بری عضو بشی خودت کاملن ببینی.

پل ارتباطی میان کارفرما و پیمان کار است. سه نوع درجه کاربری داره. برنزی - نقره ای - طلایی که هر کدوم یک قیمت عضویت ماهانه و یک درصد کسر مبلغ داره. یک کاربر معمولی هم است که تنها به عنوان کارآفرین می تونه کار کنه.

شما به عنوان یک شخص وارد سایت میشید یک درخواست جدید ثبت می کنید. یک حداقل مبلغ بودجه و یک حداکثر مبلغ بودجه پروژه رو تعیین می کنید. زمان انجام و توضیحات. برای ایجاد هر پروژه هم باید 5 تومن هزینه پرداخت کنید. بعد درخواست شما تائید و در سایت نمایش داده میشه. هر فریلنسری که توانایی انجام کار شما رو داشته باشه ( با توجه به انتخاب مهارتی که فریلنسر گزینش کرده) برای پروژه شما درخواست ارسال می کنه که آقا من فلان قیمت می گیرم، فلان قیمت بیعانه (پرداخت امن) میگیرم. در فلان روز هم به شما تعییت می کنم. شما هر کدوم از پیمان کارو بررسی می کنید و پیشنهاد یکی رو انتخاب می کنید. ایشون تعیین می کنند و کار شما فعال میشه و دیگه کسی نمی تونه پیشنهادی ارسال کنه. یک میزکار هم در نظر گرفته شده که بتونین با مسئول پروژه در ارتباط باشید. بعد از انجام کار در صورت درستی مبلغ پروژه رو آزاد می کنید اگر نه که هیچی؛ در صورت اختلاف هم درخواست میدید و میرید که برید حق با اونیکه حقه خواهد بود.

تا خودت نبینی نمی تونی از گفته من یا شخص دیگری اینکارو انجام بدی. برو ثبت نام کن، زیرو بمشو بکش بیرون فوقش هم 7 هزار تومن میدی برای فریلنسر شدن + 5 هزار تومن برای ایجاد پروژه. کلن با 12 هزار تومن به تمام ساختار پروژه (تحت کاربری) می تونی دسترسی داشته باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

tavousi

کاربر عضو
وقتی کسی واقعا برنامه نویس باشه دیگه مکانیس چنین سایت های پیش پا افتاده ای که دیگه پرسیدن نداره .

حسـام

کاربر عضو
تا خودت نبینی نمی تونی از گفته من یا شخص دیگری اینکارو انجام بدی. برو ثبت نام کن، زیرو بمشو بکش بیرون فوقش هم 7 هزار تومن میدی برای فریلنسر شدن + 5 هزار تومن برای ایجاد پروژه. کلن با 11 هزار تومن به تمام ساختار پروژه (تحت کاربری) می تونی دسترسی داشته باشی
منم مواقثم خودت تحقیق کنی ممکنه اگر ما برات توضیح بدیم اشتباه هم بگیم مثلا بگیم 7 و 5 میشه 11 در صورتی که میشه 18

:43: :D

بالا