سرعت پایین سایت ووکامرسی

amir7ehsan7

تازه وارد
14/7/08
9
1
3
سلام
من یه سایت دارم با ووکامرس هستش، این سایت یه مشکلی که داره سرعت لود شدنش پایینه و به هاست هم تیکت زدم میگه مصرف سی پی یو سایت خیلی بالا هست و به همین دلیل مشکل پیدا میکنه، من تقریبا تمام مسیرهای معمول مثل نصب افزونه های کش، تغییر قالب، حذف افزونه ها، غیرفعال کردن wp-cron و .... رو امتحان کردم باز هیچ تفاوتی نکرده، دوستان کسی به همچین مشکلی خورده تاحالا؟ واقعا کلافه ام کرده این قضیه

آدرس سایت :

نتیجه بررسی لاگ سی پی یو که هاستینگ فرستاده :
| CPU Usage (sec) | URI | Script file |
|-----------------|-----|-------------|
| 3.15886 | mahincharm.com/ | domains/mahincharm.com/private_html/index.php |

| Number of Requests | Total Usage | Avarage |
|-----------------|-----|-------------|
| 1 | 3.15886 | 3.15886 |
 

harbiline

Edris
10/10/13
859
119
43
Gilan
cpfa.ir
سایتت سریع اومد بالا که..
حالا میخوای تست کنی بیشتر اینجا ببین
با قالب دیگه ای سایتت رو تست کن ببین سرعتش چجوریه
 

tpark

کاربر عضو
27/5/13
152
138
43
تهران
سلام
من یه سایت دارم با ووکامرس هستش، این سایت یه مشکلی که داره سرعت لود شدنش پایینه و به هاست هم تیکت زدم میگه مصرف سی پی یو سایت خیلی بالا هست و به همین دلیل مشکل پیدا میکنه، من تقریبا تمام مسیرهای معمول مثل نصب افزونه های کش، تغییر قالب، حذف افزونه ها، غیرفعال کردن wp-cron و .... رو امتحان کردم باز هیچ تفاوتی نکرده، دوستان کسی به همچین مشکلی خورده تاحالا؟ واقعا کلافه ام کرده این قضیه

آدرس سایت :

نتیجه بررسی لاگ سی پی یو که هاستینگ فرستاده :
| CPU Usage (sec) | URI | Script file |
|-----------------|-----|-------------|
| 3.15886 | mahincharm.com/ | domains/mahincharm.com/private_html/index.php |

| Number of Requests | Total Usage | Avarage |
|-----------------|-----|-------------|
| 1 | 3.15886 | 3.15886 |
درود بر شما
افزونه auto optimize مصرف بسیار بالایی داره.
برای بهتر شدن سرعت لود این دو پیشنهاد میتونه کارساز باشه.
1- از یک هاست با کیفیت داخلی استفاده کنید
2- از یک هاست با وب سرور لایت اسپید استفاده کنید و به جای auto optimize از litespeed cache استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید
 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز
چند چیز هست که مصرف رو می بره بالا
اول سروری که استفاده می کنید اگر اشتراکی منابع پایین با تعداد سایت بالا باشد .سرورهای این مدلی رم 16 یا 32 گیگ و 8 هسته تا 12 هسته ای هستند. سرورهای مناسب رم بالای 64 و هسته بالای 16 دارند.
دوم sql سرور یا دیتابیس بر مبنای mysql است نه ماریادبی
سوم بخش مرتبط با ووکامرس رو حتما باید بررسی کنید . مسیر ووکامرس - پیکربندی - پیشرفته - WooCommerce.com تیک دو گزینه موجود را بردارید و ذخیره را بزنید.
چهارم تحت هیچ عنوان از جت پک استفاده نکنید. این بدترین کار است. اگر اتصال به آن داریدآنرا قطع کنید.
پنجم افزونه های قالب را بر اساس نیازتان فعال کنید نه توصیه های آنها
ششم حتما در پنل مدیریت وردپرس - پیشخوان - خانه را باز نموده از سمت چپ بالا گزینه تنظیمات صفحه را زده و تمامی اخبارهای مرتبط با وردپرس یا وکامرس یا مشابه رو تیکشون رو بردارید. با این عمل آنها در این صفحه ناپدید می شوند.
افزونه هایی که نیازمند به وردپرس دات کام یا گوگل جهتدریافت فونت هستند یا برخی CDn های خارجی را بررسی کنید آنها چون ما را تحریم کرده اند در بسیاری مواقع باعث کنید زیادی می شوند.
هفتم افزونه هایی مانند اسپم وردپرس یا کانتک فرم 7 با اینکه افزونه خوب و پرکاربردی هستند ولی مصرف بالایی دارند و به جهت اسپم یا مشکلات حملات سایبری در اولویت می باشند.
هشتم سایت شما به کرات از لینک های شکسته یا محدودیت خطای 403 مواجه است برخی منابع شما از سایتی با نام در حال بارگیری است که همین می تواند به خطا منجر شود. یا این سایت که انگار نمونه سازی است بهتره به به این نکات دقت کنید
ضمنا توصیه دوستمون مبنی بر استفاده از افزونه کش لایت اسپید تایید می شود
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: motorola30

amir7ehsan7

تازه وارد
14/7/08
9
1
3
ممنون از دوستانی که جواب دادن، مشکل از قالب نیست چون چند قالب مختلف رو امتحان کردم، قالب های ساده رایگان خود وردپرس هم امتحان کردم.
هاست هم از نت افراز هستش و سایت زیاد روی نت افراز دارم تاحالا مشکل این مدلی نداشته
توصیه هایی که دوستان داشتن رو تقریبا همشون رو انجام دادم بازم این زمان پاسخگویی سایت بالاس، مخصوصا وقتی که چنتا خرید با فاصله کم اتفاق میفته چون cpu سرور زیاد درگیر میشه سرعت پاسخ دهی سایت میاد پایین و درگاه دچار مشکل میشه بعضی تراکنش ها رو برگشتی میزنه.
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز
این سخنان شما اعتماد به نفس کاذب است . این یعنی شما اصلا بسیاری از نکات رو بررسی هم نکردید و صرفا بر اساس حستان می گویید این نیست ولش کن اونکه نمی تونه باشه دیدمش و از این دست اشتباهات.
اتفاقا در وب هر چیزی رو به صورت مشخصی باید از اول تا آخرش چک کرد.
گاهی اوقات یک (این رو دیدید قطعا ندیدید چون یک فاصله است ) که به صورت کد در ساختار قدیم وردپرس در متن شکل می گیرد می تواند فشار ایجاد کند
یا حتی بصورت سخت تری یک لینک شکسته در داخل سایت یا حتی یک عکس که به درستی بارگذاری نشده است.
کافیه میزان دریافتی های 200 یا 301 یا 404 یا 403 یا 500 سرور رو در داخل مرورگر حین بارگذاری سایت ببینید.
در بسیاری از مواقع در حین بارگذاری سایت مسیر فوق در مرورگر در پایین سمت چپ یا راست در حال دریافت اطلاعات را نشان می دهد هر دریافتی که کند باشد یا ایجاد مشکل کند بیشتر دیده می شود.
بسیاری از موارد بالا که گفته شد را خیلی ها سرسری رد می کنند و بعدا به همان نتیجه می رسند که نمی خواستند برسند.
اگر سروری درست باشد و تنظمیات درست هیچ مشکلی نخواهید داشت.
البته که فعلا توصیه نمی شود با وردپرس 5.6 و وکامرس 4.8 خودتون رو تست بزنید که پر هستند از خطا در نصب در کارکرد در عملیات کافیه از نو نصب بشوند تا بفهمید
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: motorola30

jahannovin

تازه وارد
2/6/15
6
1
1
من هم یک سایت وردپرسی دارم که در حالت موبایل خیلی کند هست.

قالبش انفولد هست ولی نسخه قدیمی ترش
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,572
716
113
استان تهران
من هم یک سایت وردپرسی دارم که در حالت موبایل خیلی کند هست.

قالبش انفولد هست ولی نسخه قدیمی ترش
با سلام دوست عزیز
شما یه خطای 500 دارید یعنی فایل یا کدی وجود داره که باعث خطا می شود.
چندتاهم نواقص کد دارید یعنی کدهای دارای خطا
ضمن اینکه دستکاری نام پوشه قالب ها گاها باعث خطا یا کندی می شود . به لحاظ ساختاری دستکاری هر بخشی پاک کردن یا اتصالات به هر بهانه ای منجر به خطا یا کندی بارگذاری می شود. مثلا یکی از آنها ادرس سایت سازنده قالب است .
موفق باشید
 
  • Like
Reactions: motorola30

mohammadasadi1

تازه وارد
16/11/20
13
4
3
سایز عکس های سایتتو کم کن از ابزار w3 total cache و auto optimize و از افزونه های لود تنبل (LAZY LOADING) استفاده کنید
 
  • Like
Reactions: جاویدان

moli_ahmad

تازه وارد
29/9/20
27
7
3
برو توی پیکر بندی وکامرس ---> پیشرفته----> وکامرس دات کام این انگلیسی هست حوصلشو نداشتم اینجوری نوشتم دو تا تیک رو غیر فعال کن یکی اینه
رهگیری را فعال کنید

و یکی دیگه
نمایش پیشنهادات

غیر فعال کن و از سایت لذت ببر.تصاویر هم بند انگشتی کن