سفید شدن بخش رسانه در مدیریت وردپرس

Behzad_rad

تازه وارد
سلام دوستان من یه مشکلی که برام پیش اومده اینه که در قسمت رسانه بعد از باز کردن یه عکس به محظ بستن اون کل صفحه سفید میشه وقتی برسی کردم در کلاسی که در برگه تعریف شده یه کد در element.style به اسم display: none ظاهر میشه که وقتی اونو در inspect element غیرفعال میکنم درست میشه حالا به هیچ حالتی نمیتونم محل این کد رو پیدا کنم و ویرایش کنم دوستان اگه میشه راهنمایی کنید اینم بگم که کلیه افزونه ها رو هم غیرفعال کردم ولی بازم نشد.

ممنون

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز

اگر با غیر فعال کردن افزونه ها مورد رفع نشده دو حالت باقی می ماند یکی تغییر توسط یک افزونه یا اشکال در قالب

برای مورد اول یکبار از داخل وردپرس - پیشخوان بروزرسانی ها وردپرس خودتون رو بروزرسانی مجدد کنید اینجوری کدهای تغییر یافته به حالت پیش فرض بر می گرده .

دوم بررسی با یک قالب پیش فرض است . گاهی این مشکل در اثر بازخوانی یک قالب از کدهای اصلی صورت می گیرد پس با یک قالب پیش فرض تست بگیرید .

یک نکته مهم هم اینست گاهی سرور شما از کش و خود سایت شما نیز کش دارد حتما یکبار با ctrl + F5 مرورگر و یکبار خود سایت را اگر کش فعال دارید کاملا خالی کنید .

موفق باشید

Behzad_rad

تازه وارد
با سلام دوست عزیز

اگر با غیر فعال کردن افزونه ها مورد رفع نشده دو حالت باقی می ماند یکی تغییر توسط یک افزونه یا اشکال در قالب

برای مورد اول یکبار از داخل وردپرس - پیشخوان بروزرسانی ها وردپرس خودتون رو بروزرسانی مجدد کنید اینجوری کدهای تغییر یافته به حالت پیش فرض بر می گرده .

دوم بررسی با یک قالب پیش فرض است . گاهی این مشکل در اثر بازخوانی یک قالب از کدهای اصلی صورت می گیرد پس با یک قالب پیش فرض تست بگیرید .

یک نکته مهم هم اینست گاهی سرور شما از کش و خود سایت شما نیز کش دارد حتما یکبار با ctrl + F5 مرورگر و یکبار خود سایت را اگر کش فعال دارید کاملا خالی کنید .

موفق باشید
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون قالب رو‌به پیش فرض تغییر دادم وردپرس هم از قسمت بروزرسانی ریست کردم متاسفانه حل نشد این دستور css به محظ باز شدن تصویر به element.style اضافه میشه

Behzad_rad

تازه وارد
ظاهرا مشکل از افزونه اختصاصی قالب بود با غیرفعال کردن اون مشکل حل میشه ولی مشکل اینجاست که قالب بدون اون کار نمیکنه باید بگردم تداخل رو پیدا کنم ممنون از پاسخگوی شما دوست گرامی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ظاهرا مشکل از افزونه اختصاصی قالب بود با غیرفعال کردن اون مشکل حل میشه ولی مشکل اینجاست که قالب بدون اون کار نمیکنه باید بگردم تداخل رو پیدا کنم ممنون از پاسخگوی شما دوست گرامی
اون افزونه رو در اینجا ارسال کنید تا بررسی کنیم ببینیم مشکل چیه

بالا