سوال درمورد افزونه secure wordpress

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

این افزونه(secure wordpress) برای امنیت وردپرس هستش کسی اطلاعاتی از ش داره مشکلی برای سایت پیش نمیاد؟؟

چون یک قسمتی داره که باید ثبت نام کنی ویوزر وپسورد ازت میخواد

masoomi

کاربر عضو
سلاماین افزونه(secure wordpress) برای امنیت وردپرس هستش کسی اطلاعاتی از ش داره مشکلی برای سایت پیش نمیاد؟؟

چون یک قسمتی داره که باید ثبت نام کنی ویوزر وپسورد ازت میخواد
با سلام.

اگه همونیه که بعد از نصب، اسمش به "وردپرس ایمن" تغییر میکنه، مشکلی برای سایت به وجود نمیاره.

من تا حالا رو 6 تا از سایتهای وردپرسی نصب کردم. اما تاحالا اون فرمی که یوزر پس میخواد رو پر نکردم و با اون حال خوب کار کرده.

jing

کاربر عضو
با سلام.اگه همونیه که بعد از نصب، اسمش به "وردپرس ایمن" تغییر میکنه، مشکلی برای سایت به وجود نمیاره.

من تا حالا رو 6 تا از سایتهای وردپرسی نصب کردم. اما تاحالا اون فرمی که یوزر پس میخواد رو پر نکردم و با اون حال خوب کار کرده.
اره درسته خودشه(وردپرس ایمن) .حالا من اون فرمه را پرکردم به نطرت مشکلی پیش نمیاد؟

نمیدونم اون اطلاعات به کجا ارسال میشه؟

masoomi

کاربر عضو
اره درسته خودشه(وردپرس ایمن) .حالا من اون فرمه را پرکردم به نطرت مشکلی پیش نمیاد؟

نمیدونم اون اطلاعات به کجا ارسال میشه؟
دقیقا یادم نیست چه اتفاقی میفته...

اما فکر کنم اون ورد پرس ایمن توسط website defender نوشته شده و اگه هر نوع حمله، تغییر dns،... انجام شه رو سایتت، برات ایمیل میاد. (البته اگه همونی باشه که من استفاده می کردم)

jing

کاربر عضو
دقیقا یادم نیست چه اتفاقی میفته...اما فکر کنم اون ورد پرس ایمن توسط website defender نوشته شده و اگه هر نوع حمله، تغییر dns،... انجام شه رو سایتت، برات ایمیل میاد. (البته اگه همونی باشه که من استفاده می کردم)
دقیقا همونه... خیلی جالب نیست چون پیامی میاد وباید از طریق لینک موجود در ایمیل یا داشبورد وارد سایتwebsite defenderبشی واز اونجا اطلاعات بدست بیاری بنظرم افزونه Limit Login Attempts خوب کار انجام میده به راحتی لوگینهای مشکوک را بهت میده ومیشه آی پی را بست

درعین حال این افزونه اگر فارسی میشد واطلاعات فارسی ارسال میکرد خیلی بهتر بود

بالا