سوال در مورد سایت خبری

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

افرادی که سایت خبری راه اندازی می کنندآیا این همه خبرراتایپ می کنند؟ اینکه روزانه مرتب آپدیت میشه وخبرها هم بروز هستش چجوریه؟

masoomi

کاربر عضو
بعضی ها تایپ میکنن و واسه خودشون خبرنگار دارن.

بعضی ها هم میدزدن از سایتهای دیگه

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

اگه سایت واقعا حرفه ای باشه مثل تابناک - ایرنا - فارس - ایسناو....اکثر خبر ها اختصاصی هست و خبرنگارها اون رو منتشر میکنن...

در سایت های خبری کپی کردن مطلب دزدی محسوب نمیشه (اگه 100% کپی نباشه)....بعضی سایت های موفقی هستن که کمتر از خودشون مطلب دارن و بیشتر تو کار تحلیل هستن مثل عصر ایران....

گزینه دیگه ی ارسال خبر رو فراموش کردین و اون هم ترجمه ی اخبار هست که یکی از بهترین حالت های تولید خبر می باشد....

نکته ی دیگه اینکه با اینکه اکثرا تایپ میکنند اخبرا رو نرم افزارهای بسیار قدرتمندی در تبدیل گفتار به نوشتار وجود داره که بهترین اونها نویسا هست اما $$$ اون بالاست...

پیروز و شاد باشید....

jing

کاربر عضو
راستش یکی از دوستان پیشنهاد یک سایت خبری به من دادکه راه اندازی کنم

پس با این تفاسیری که دوستان فرمودندخیلی جالب نیست یا بعبارتی دنگ وفنگش خیلی زیاده

احتمالا از پسش برنیام یعنی خسته کننده است

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

منظورت از اینکه دوستان پیشنهاد سایت خبری داده بودن یعنی با همکارای هم سایت خبری داشته باشید؟

اتفاقا به نظر من اگه زبان انگلیسی آدم خوب باشه یعنی در حدی باشه که راحت بتونه بخونه و متوجه بشه و ترجمه کنه خیلی کار راحتی هم هست....من الان پشیمون هستم که چرا پی زبان نرفتم و زبانم تا این حد ضعیفه ....

سایت های خبری هم در حال حاضر در ایران دارای بازدیدهای بسیار خوبی هستند...البته واقعا باید کار بشه و گروه خوبی پشت سایت باشن...

در مورد سایت خبری اگه سوال دیگه ای هست من در خدمتم...

پیروز و شاد باشید...

Ehs@n

کاربر عضو
شما اگه زبانت خوبه باشه سایت ت هر موضوعی داشته باشه کارت می گیره

آلان من سایت تفریحی دارم و امروز درست یک ماه ه شده ولی بیا آمارش رو ببین! رنک گوگل 1 رتبه الکسا زیر3میلیون چزا چون همه پست ها اختصاصی اند و اکثرا خودم نوشتم و بیشترش رو از سایت ها خارجی برداشتم :D

موفق باشید

jing

کاربر عضو
درود...منظورت از اینکه دوستان پیشنهاد سایت خبری داده بودن یعنی با همکارای هم سایت خبری داشته باشید؟

اتفاقا به نظر من اگه زبان انگلیسی آدم خوب باشه یعنی در حدی باشه که راحت بتونه بخونه و متوجه بشه و ترجمه کنه خیلی کار راحتی هم هست....من الان پشیمون هستم که چرا پی زبان نرفتم و زبانم تا این حد ضعیفه ....

سایت های خبری هم در حال حاضر در ایران دارای بازدیدهای بسیار خوبی هستند...البته واقعا باید کار بشه و گروه خوبی پشت سایت باشن...

در مورد سایت خبری اگه سوال دیگه ای هست من در خدمتم...

پیروز و شاد باشید...
متاسفانه زبان انگلیسی ام تعریفی نداره

نه اونا از سایت چیزی نمی دونند فقط میخوان بعنوان یک کاربر معمولی بیان ومطلب بخوانند

خیلی ممنونم از شما وهمه دوستان که راهنمایی کردید

mahdiali35

کاربر عضو
شما اگه زبانت خوبه باشه سایت ت هر موضوعی داشته باشه کارت می گیرهآلان من سایت تفریحی دارم و امروز درست یک ماه ه شده ولی بیا آمارش رو ببین! رنک گوگل 1 رتبه الکسا زیر3میلیون چزا چون همه پست ها اختصاصی اند و اکثرا خودم نوشتم و بیشترش رو از سایت ها خارجی برداشتم :D

موفق باشید
درود....زبان چیز خوبیه...کلا توصیه میشه...!!!

شما زبانت در چه حده یعنی راحت میتونی بخونی و درک کنی و اونو راحت بیان کنی؟

پیروز و شاد باشید...

jing

کاربر عضو
زبان مادری چرا :D

زبان خارجه نه از صد نمره 30به خودم میدم

ولی اگر دست استاد باشه با ارفاق میشه صفر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
درود....زبان چیز خوبیه...کلا توصیه میشه...!!!شما زبانت در چه حده یعنی راحت میتونی بخونی و درک کنی و اونو راحت بیان کنی؟

پیروز و شاد باشید...
بدک نیست

1سالی میشه میرم زبان ولی خوب هنوز خیلی مونده تا کامل بفهمم

تنها مشکلی که گاهی برام پیش میاد مزخرف نویسی شون ه که مثلا به جای you می نویسن u (منظور مانند اینا بود نه خود این) گاهی هم تایپ اشتباه شون اذیت میکنه

هرکی بخواد می تونه از مترجم گوگل استفاده کنه هر چند ترجمه اش در حدی فجیهی مزخرف ه و باید خودتون جمله بندی کنید ولی کمک بزرگی ه

بالا