سوال در مورد ویرایش قالب وردپرسی رهاگرافیک

sagebnegad

کاربر عضو
سلام

من میخوای قالب رهاگراف محصول گروه آی تمپ رو ویرایش کنم اما چندتا مشکل دارم.ممنون میشم که راهنماییم کنید:

1:من عکس هدر این قالب رو تغییر دادم و عکسی دقیقا با همون ابعاد و فرمت رو گذاشتم ولی هنوز عکس با لوگوی رها گراف بالا میاد بفرمایید آیا حذف عکس از پوشه ایمیج کافیه یا باید کدی رو هم ویرایش کنم؟

2:با اینکه این قالب به طور کامل از ابزارک پشتیبانی میکنه اما من هرکاری میکنم نمیتونم ابزارک های موردنظرم رو درقالب بزارم .میشه بپرسم مشکل چیه؟

3:میشه یکی بمن توضیه بده این بخش ایجادفهرست در وردپرس برای چیه و بچه دردی میخوره؟

ممنونم

iPersianScript

کاربر عضو
سلاممن میخوای قالب رهاگراف محصول گروه آی تمپ رو ویرایش کنم اما چندتا مشکل دارم.ممنون میشم که راهنماییم کنید:

1:من عکس هدر این قالب رو تغییر دادم و عکسی دقیقا با همون ابعاد و فرمت رو گذاشتم ولی هنوز عکس با لوگوی رها گراف بالا میاد بفرمایید آیا حذف عکس از پوشه ایمیج کافیه یا باید کدی رو هم ویرایش کنم؟

2:با اینکه این قالب به طور کامل از ابزارک پشتیبانی میکنه اما من هرکاری میکنم نمیتونم ابزارک های موردنظرم رو درقالب بزارم .میشه بپرسم مشکل چیه؟

3:میشه یکی بمن توضیه بده این بخش ایجادفهرست در وردپرس برای چیه و بچه دردی میخوره؟

ممنونم
.

. البته مدیران محترم میان و بطور کامل راهنمائی میکنن.. ولی بطور خلاصه :

. اگه هنوز لوگوی قبلی بالا میاد بخاطر اینکه تو هدر و css مربوطه، آدرس لوگوی رها گراف درج شده..

. که می بایست با آدرس تصویر لوگوی خودت تغییر بدی.. امیدوارم سوتی نداده باشم! /:)

. خـوش باشیـد :54:

.

kasraa

کاربر عضو
سلام

<br>

ممنون از دوست عزیز iPersianScript

<br>

سلام<br>

من میخوای قالب رهاگراف محصول گروه آی تمپ رو ویرایش کنم اما چندتا مشکل دارم.ممنون میشم که راهنماییم کنید:<br>

1:من عکس هدر این قالب رو تغییر دادم و عکسی دقیقا با همون ابعاد و فرمت رو گذاشتم ولی هنوز عکس با لوگوی رها گراف بالا میاد بفرمایید آیا حذف عکس از پوشه ایمیج کافیه یا باید کدی رو هم ویرایش کنم؟<br>

2:با اینکه این قالب به طور کامل از ابزارک پشتیبانی میکنه اما من هرکاری میکنم نمیتونم ابزارک های موردنظرم رو درقالب بزارم .میشه بپرسم مشکل چیه؟<br>

ممنونم
<br><br><br>

اما پاسخ شما دوست عزیز

<br><br>

1 - برای تغییر عکس باید ببینی عکس رو از کجا فراخوانی میکنه

<br>

مثلا اگر عکس هدر رو از داخل پوشه ی تصاویر خودت فراخوانی میکنه میتونی همین کاری که گفتی رو کنی و عکس جدید با همون مشخصات رو جایگزین کنی <br><br>

حالا فرض رو میگیریم که همینطوره و اگر بعد از جایگزین کردن عکس باز هم با عکس قبلی اومد به احتمال زیاد یا قالب از کش استفاده میکنه یا از کش مرورگرته

<br><br>

اگر قالب کش نداشت توی مرورگرت ککش رو پاک کن و دوباره ببین یا یه ctrl+F5 بزن درست میشه<br><br>

اگر هم عکس از یه آدرس دیگه فراخوانی میشه باید توی هدر بگردی و آدرس جدید رو جایگزین کنی

<br><br>

2 - به طور کل اگر ابزارک رو درگ کنی و پوسته پشتیبانی کنه از ابزارک باید بدون مشکل نمایش داده بشه اگر نداد مشکل در کد نویسی داره

<br><br>

3 - یه چیزی تو مایه های زمینه های دلخواهه که اگر قالبت از فهرست ها پشتیبانی کنه میتونی یه فهرست بسازی و نمایش داده بشه

اطلاعات بیشتر :

<br><br>

اگر بخوام دقیق تر بگم یه نوع منو پیشرفته هستش که :

<br><br>

از وردپرس ۳ به بعد یه چیزی به اسم فهرست*ها ( Menu ) به وردپرس اضافه شده که با استفاده از اون می تونی اقدام به ساخت و نمایش منوهای دلخواه تو سایتت استفاده کنی همین

<br><br>

خیلی هم پیشرفتست و حتی میتونی توش از css هم استفاده کنی

<br><br>

راستش من خودم هنوز زیاد باهاش ور نرفتم اما واس تست همه چیزو امتحان کردم یه چیز خیلی باحاله که به زودی همه گیر میشه

<br><br>

اینم توضیحات کامل :D

<br><br><br>

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم :x

<br><br><br>

موفق باشی

بالا