سوال در مورد گواهیssl و پنل پیام کوتاه

amirrahimi69

کاربر عضو
عرض سلام خدمت دوستان

دو سوال داشتم :

1- من برای سایت درخواست گواهی SSL دادم ، اما با درخواست من موافقت نکردن و گفتن سایت شما دارای IP اختصاصی نمی باشد ، قابلیت Server Name Indication را در سرور خود بررسی نمایید .

این قابلیت چیه ؟ چطور باید آی پی اختصاصی بگیرم ؟

2- بعضی مواقع هست که توی یه سایت ثبت نام می کنی و با اینکه پیام کوتاه تبلیغاتی رو غیر فعال کردی یه اس ام اس اطلاع رسانی برات میاد ، مثلا زمان خرید کارت اعتباری سازمان سنجش و یا دانشگاه آزاد و یا مثلا زمان شارژ پنل پیام کوتاه

من توی سایت در قسمت ثبت نام از پیام کوتاه استفاده می کنم و زمانی که کاربر ثبت نام می کنه براش پیام کوتاه میره و نام کاربری و رمز براش ارسال میشه ، سایتی که در موردش حرف میزنم مربوط به یه اداره دولتیه ، چطور میشه مجوزی چیزی گرفت که این پیام کوتاه برای کسایی که پیام کوتاه تبلیغاتی دریافت نمیکنند ارسال شه ؟؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بله باید ip اختصاصی داشته باشید .

این قابلیت SNI زیاد خوب نیست و همه مرورگرها ساپورت نمیکنن .

بجاش از گواهی SAN یا گواهی Wildcard استفاده کنید .

در صورتی كه بخواهیم برای چند دامنه مختلف، فقط یك IP اختصاصی جهت استفاده از قابلیت SSL داشته باشیم، می*توان از یك گواهی SAN استفاده نمود. لازم به ذكر است كه دامنه**ها باید روی یك سرور باشند.

در صورتی كه بخواهیم برای چند زیردامنه مختلف، فقط یك IP اختصاصی جهت استفاده از قابلیت SSL داشته باشیم، می*توان از گواهی Wildcard استفاده نمود. لازم به ذكر است كه زیردامنه**ها باید روی یك سرور باشند.

برای IP اختصاصی بهتره با مدیر هاستتون تماس بگیرید که بهتر کمکتون میکنن .

miladjef

کاربر عضو
درباره ارسال به بلک لیست هم(همون ارسال اس ام اس به همه شماره ها)باید بگم شما باید از مدیریت سامانه بخواین یک فرم ارسال اس ام اس خدماتی برای شما ارسال کنه و شما باید اون فرمو بدید به مشتریتون(عمون سازمان دولتی) و در اون فرم باید ذکر بشه که این خط اختصاصی شما فقط برای ارسال پاسخ به مشتریان هست.و قابلیت ارسال انبوه اس ام اس از سامانه شما برداشته میشه و در نهایت اینکه باید اون فرم در یک دفتر ثبت اسناد رسمی ثبت کنید.

یکی از جاهای که این قابلیت رو داره(البته به احتمال زیاد همه ی سامانه های ارسال اس ام اس این قابلیت رو دارند) سایت

max-sms.ir

و همچنین لیمو اس ام اس هستند.

بالا