سیستم عضو گیری در قالب های html

  • شروع کننده موضوع mohan
  • تاریخ شروع

mohan

کاربر عضو
28/6/08
190
0
16
سلام من خواستم بدونم من اگه یه قالب استاتیک بسازم چطور میتونم به قالبم سیستم عضو گیری اضافه کنم یعنی از چه سیستمی استفاده کنم تا بشه کد ورود و ثبت نامش رو تو قالبم جا بدم و فارسی هم باشه ؟ :|:|

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,356
462
83
33
PersianScript
بله! توی سایت html نمیتونی این کار رو بکنی مگر اینکه یک فرم ثبت نام و ورود بنویسی و بزاری توی سایتت! آموزشش رو میدهیم...

با دیتابیس میخوای یا بدون دیتابیس؟ (بدون دیتابیس توی فایل txt ذخیره میشه اطلاعات)

 

mohan

کاربر عضو
28/6/08
190
0
16
خوب محمد جون میشه آموزشش رو بدی ممنونت میشه

آموزش دیتابیس رو

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
415
0
16
31
مشهد
سلام !

آموزشش رو بگردید به راحتی پیدا میکنید ، البته فارسی و در وب سایت های ایرانی ( گفتم شاید محمد عزیز با مشغله ای که دارند نتونن زود رسیدگی کنند ... )

موفق باشید .

 

mohan

کاربر عضو
28/6/08
190
0
16
سلام من گشتم جایی که کامل توضیح داده باشه گیرم نیومد محمد جون میشه خودت زحمتشو بکشی

 

ghoochani

تازه وارد
28/7/10
27
0
1
سلام دوست عزيز

آموزش ساخت اسکريپت عضويت در سايت در سايت زير داده شده:



ميتوني با مطالعه اين صفحه آموزش رو ببيني البته اگه محمد آقا ميتونه هم بهتره آموزشش رو همراه با اسکريپت کامل بنويسه

واسه اينکه بياريش روي قالب سايتت فقط ميخواد کمي html بلد باشي راحت ميتوني بياري

 
آخرین ویرایش توسط مدیر: