سیستم مناسب برای پرتال دانلود؟نیاز به مشورت

sagebnegad

کاربر عضو
با سلام

من بدلیل بروز مشکلاتی و توسعه فعالیتم ناچارم از وردپرس مهاجرت کنم من به عنوان سیستم مقصد دو سیستم رو در نظر گرفتم جوملا و دیتالایف انجین

حالا میخواستم از دوستان بپرسم برای مهاجرت از وردپرس و تبدیل سیستم وبلاگی به یک پرتال حرفه ای با موضوع دانلود بخصوص دانلود کتاب کدام مناسب تر است؟

میخواهم شرایطی شبیه به وردپرس منتها در محیطی بهتر بخصوص برای کاربران رو داشته باشم .یعنی مثل وردپرس :

1:ویرایش قالب راحت باشه 2:پلاگین های رایگانش به وفور پیدا بشه 3:برای موضوع دانلود مناسب باشه4:از لحاظ سئو هم نزدیک وردپرس باشه5:پنل کاربری خوبی داشته باشه6:قالب مناسب موضوع من به اندازه کافی داشته باشه

البته من نیوک هم مدنظرم هس منتها نمی دونم کدوم نوعش بهتره پارس نیوک؟آجا نیوک؟نیوک لرن؟یا پی اچ پی نیوک

ضمنا من خودم قبلا با دیتالایف و نیوک کار کردم منتها اول میخواستم حتما نظر اساتید رو بدونم

ممنونم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بین جوملا و دیتالایف اگر من بودم جوملا رو انتخاب میکردم

دیتالایف هم بد نیست اگر بتونی باهاش کنار بیای

sagebnegad

کاربر عضو
داداش محمد ممنونم از جوابت ولی من دوس داری اون6تا مساله تامین بشه بنظرت جوملا 6تاشو تامین میکنه؟

ممنونم از لطفت

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
به غیر از بحث قالب جوملا که برای این موضوع (دانلود و...) ممکنه کمتر باشه

باقی موارد جوملا کم نداره

sagebnegad

کاربر عضو
حاجی میشه چندتا قالب مناسب پرتال دانلود بهم معرفی کنی با لینکش؟آخه من هرچی گیر آوردم هم شرکتی و خبریه .ممنون میشم لطف کنی

kasraa

کاربر عضو
سلام

به نظر من هم اگر میخوای کوچ کنی اصلن نوک و خانوادش رو بیخیال شو

جوملا بهترین گزینست فوقش یه هزینه ای میدی و یه قالب برات طراحی میکنن

اما اون 6 موردی که میگی ، مگه با وردپرس نتونستی انجام بدی ؟

تمام اون 6 مورد شدنی هست به بهترین نحوِ ممکن !

البته بازم خود دانی :53:

sagebnegad

کاربر عضو
ممنونم داداش

خوب بحرحال بین یه سیستم وبلاگ ساز ویه سیستم پرتال ساز فرق هستش.بعدش اون 6مورد اگه مساله پنل کاربری رو خودت میدونی توی وردپرس محدودیت داره قلم بگیریم چیزی کم نداره.ولی خوب حس کردم نیاز به تغییر دارم

kasraa

کاربر عضو
اووووووووووووووووووووووووووووووف نگو داداش تروخدا سیستم وبلاگ ساز چیه :|:| =)))))))))))

این همه سایت دانلود این همه پرتال این همه ......

پنل کاربری این سایتو ببین بر پایه وردپرس هست :

حیف حوصله ندارم دیگه رو وردپرس مانور بدم وگرنه خوراکش یه افزونه مدیریت یوزر کامله

خلاصه اگر مشکلت همیناست که هیچوقت اینا مشکل نیست

ولی اگر میخوای بری سراغ سیستم دیگه جوملا بهترینه :53:

mahdiali35

کاربر عضو
حاجی میشه چندتا قالب مناسب پرتال دانلود بهم معرفی کنی با لینکش؟آخه من هرچی گیر آوردم هم شرکتی و خبریه .ممنون میشم لطف کنی
سلام و خسته نباشید....

شما یه کار ساده و راحت که میتونی انجام بدی اینه که یه فریم ورک قالب جوملا رو دانلود کنی بعدش قالب رو هر جور که دلت میخاد ویرایش کنی....مثلا این سایت رو ببین از قالب shaper pheonix استفاده کرده که اصل قالب پولیه اما از فریم ورکی به نام helix درست شده که خود فریم ورک رایگانه....شما با استفاده از فریم ورک نه در این موضوع یعنی دانلود بلکه در مورد بقیهی موارد مثل سایت خبری یا تفریحی مشکلی ندارید...از دیگر فریم ورک های خوب دیگه میشه به vertex اشاره کرد که سایت shape5 طراحی اون رو انجام داده و امکانات خوبی داره...

برای اطلاع بیشتر میتونی این تاپیک رو هم بخونی:

پ.ن : راستی دلیل انتقال از وردپرس به جوملا رو متوجه نشدم :-??

sagebnegad

کاربر عضو
ممنونم داداش.دلیلش یه خرابی ناجوره تو وردپرسم هس که ناگزیرم برای نجات مطالبم سیستمم رو عوض کنم.چون اگه بخوام بکاپ بزارم بدتر میشه.

بازم ممنونم.دارم برای انتخاب روش فکر میکنم

Ehs@n

کاربر عضو
به عنوان یکی از اساتید مجرب و کار درست که هیچ چیز از سایت و اینترنت حالیش نیست و الکی بزرگش کردن بهت جوملا رو پیشنهاد می کنم!

کلا رو 3 تا cms کار کردم!

وردپرس-جوملا-پی اچ پی نیوک

به نظرم بهترین گزینه برای سایت های که می تونند هر موضوعی جز موضوعات زیر رو داشته باشند وردپرس بهترینه!

موزیک - فیلم - خبرگزاری

برای سایت های دانلود موزیک و فیلم بهترینش نیوک ه چون دیگه لازم نیست 2ساعت براش فروم نصب کنی و گاهی لازم شد بعضی از پست ها رو رمز دار کنی و ...!

خیلی راحت کارت راه می افته

برای سایت های خبرگزاری می گم جوملا چون مدیریت گسترده داره ...

و اما حالا شما!

وردپرس که نمی خوای پس جوملا 100% بهترین انتخاب ه

ولی به ضرطی اینکه حرفه ای باشی توش وگرنه کار کردن برات خیلی سخت خواهد بود!

من هنوزم که هنوزه یاد نگرفتم چه طوری رو جوملا قالب نصب کنم! :-"

در مورد قالب هاش بهترین انتخابت می تونه قالب های غیر پارسی باشه!

تو گوگل سرچ کن خیلی اند قالب های جوملا(انگلیسی) که می تونی با یه هزینه کم بدی ترجمش کنند و یا خودت انجام بدی!

اینم نظر یکی از اساتید تاریخ گذشته پرشین اسکریپت :p

mahdiali35

کاربر عضو
ممنونم داداش.دلیلش یه خرابی ناجوره تو وردپرسم هس که ناگزیرم برای نجات مطالبم سیستمم رو عوض کنم.چون اگه بخوام بکاپ بزارم بدتر میشه.بازم ممنونم.دارم برای انتخاب روش فکر میکنم
واضح تر بگید....اگه مشکلتون قابل حل باشه نیازی به انتقال به cms دیگه نیست چون سایت خیلی از مدت کارش گذشته...

بازم به خودتون مربوط می شه اما پیشنهاد نمیشه که انتقال بدید مگر اینکه مشکلتون واقعا قابل حل نباشه...!!!

شاد باشید...

sagebnegad

کاربر عضو
نه داداش متاسفانه راهی نیس به دلیلی که نمی دونم چیه صفحه لاگین کلا پریده.یکی از دوستان نزدیک دوروز تلاش کرد ولی کاری از دستش برنیومد یا باید مطالب رو به وردپرس دیگه منتقل کنم و روی همین دامین ریداکت کنم یا باید روی یک سیستم دیگه منتقلش کنم وبازم ریداکتش کنم روی همین دامنه.

اگه راهی بنظرتون میرسه خوشحال میشم بگید.

ممنونم

sagebnegad

کاربر عضو
این الآن خیلی مشکل بزرگیه ؟:)
خوب داداشم ما هرچی تلاش کردیم نتونستیم این مشکل بقول شما کوچیک رو حل کنیم شما اگه میتونی بسم الله دسترسی بدم حل بفرمایید حق الزحمه شمام رو جف چشمای من

ممنونم

kasraa

کاربر عضو
نه ممنون مشکل بزرگیه نمیتونم حلش کنم بزار دوستان بلدن میان 100% حل میکنن :)

sagebnegad

کاربر عضو
نه ممنون مشکل بزرگیه نمیتونم حلش کنم بزار دوستان بلدن میان 100% حل میکنن :)
برای شما حتما مشکل کوچیکیه ولی خوب قرار نیس هرچی برای شما کوچیکه برای بقیه هم لزوما کوچیک باشه.

احتمالا تاهفته آینده توی همین انجمن از همه دوستان دعوت خواهم کرد که از سری جدید پرتال روی سی ام اس جدید با خط مش جدید دیدن نمایند

موفق باشید

kasraa

کاربر عضو
نه برادر من آدمِ رکی هستم وقتی میگم بلد نیستم یعنی بلد نیستم

کلن با وردپرس میونه خوبی نداره :)

انشاالله :53:

Ehs@n

کاربر عضو
اگه منظورتون رو از مشکل به وجود مده درست حسابی فهمیده باشم ! مشکل اینه که وقتی وارد آدرس wp-admin میشی ظاهر درست حسابی نداره آره؟

اگه مشکل این باشه که فکر نکنم زیاد سخت باشه! چون قبلا دیدم پست هایی رو که آموزش میدن کلا ظاهر صفحه ورود رو تغییر بدین ! اگه یکی از اینا استفاده کنید شاید درست بشه!

یه پیشنهاد دیگه که شاید قبلا کردین! اول یه بک آپ از کل اطلاعاتتون بگیرید بعد جز پوشه incloud همه پوشه ها رو حذف کنید و اون پوشه ها رو دوباره آپلود کنید!

پوشه incloud رو میگم حذف نکنید چون همه قالب ها و پلاگین هاتون اونجان + اگه عکسی رو از طریق وردپرس آپلود کرده باشید در اون پوشه است(فکر کنم)

بالا