با سلام دوستان
به تازگی قالب HTML جدیدی به شکل IOS طراحی و عرضه شده که توسط همین سایت یعنی پرشین اسکریپت به معرض معرفی دوستان رسیده
معمترین سوال در این حین سوالیست که چگونه به این اسکریپت لینکی بدهیم تا هر عکس از این اسکریپت دارای لینکی میربوط به موضوع مورد نظر ما باشه!
توی توضیحات سایت مادر این اسکریپت نوشته ی زیر رو برای راهنمایی در مورد قرار دادن لینک به هر عکس قرار داده
You can turn the @markup in the Icon class into a link. Something like this:
You will need to change the constructor of the class as well, so it takes a URL:
After this simply pass the URL as the third parameter when creating the icons.
Just be sure to pass url as a value of the
اگر دقیق تر بخوام بگم این خطی که در مورد توضیحی داده شده خط 28 از برنامه هست که با رفتن به خط 28 میتونین متن قرمز رنگ بالا رو ببینید!! من خیلی سعی کردم متوجه کارکرد این توضیح بشم اما چیزی دستگیرم نشد!! با قرار دادن لینک به جای URL تمام عکس های اسکریپت ناپدید میشن که نشون میداد کارم درست نبوده!!
از دوستان تقاضامندم کمکی کنند تا بتونیم توی این اسکریپت لینک هایی قرار بدیم!!
به تازگی قالب HTML جدیدی به شکل IOS طراحی و عرضه شده که توسط همین سایت یعنی پرشین اسکریپت به معرض معرفی دوستان رسیده
معمترین سوال در این حین سوالیست که چگونه به این اسکریپت لینکی بدهیم تا هر عکس از این اسکریپت دارای لینکی میربوط به موضوع مورد نظر ما باشه!
توی توضیحات سایت مادر این اسکریپت نوشته ی زیر رو برای راهنمایی در مورد قرار دادن لینک به هر عکس قرار داده
You can turn the @markup in the Icon class into a link. Something like this:
@markup = "<a href='#{@url}' class='icon' style='background-image:
url(assets/img/icons/#{@id}.png)' title='#{@title}'></a>"
url(assets/img/icons/#{@id}.png)' title='#{@title}'></a>"
You will need to change the constructor of the class as well, so it takes a URL:
constructor: (@id, @title, @url) ->
After this simply pass the URL as the third parameter when creating the icons.
Just be sure to pass url as a value of the
اگر دقیق تر بخوام بگم این خطی که در مورد توضیحی داده شده خط 28 از برنامه هست که با رفتن به خط 28 میتونین متن قرمز رنگ بالا رو ببینید!! من خیلی سعی کردم متوجه کارکرد این توضیح بشم اما چیزی دستگیرم نشد!! با قرار دادن لینک به جای URL تمام عکس های اسکریپت ناپدید میشن که نشون میداد کارم درست نبوده!!
از دوستان تقاضامندم کمکی کنند تا بتونیم توی این اسکریپت لینک هایی قرار بدیم!!