صفحه ی ورود به سایت

• نویسنده موضوع M16
  • تاریخ شروع

M16

تازه وارد
سلام

دوستان من یه صفحه ی index با فرمت htm ساختم برا سایتم وانو گزاشتم برا هاستم اما وقتی که وارد سایت میشم باید آدرس رو اینطوری وارد کنم مثلاmydomin.ir/index.htm من چطوری میتونم اون پسوند آخرش رو بردارم و و قتی که mydomin.ir رو میزنم وارد همون صفحه ای که طراحیش کردم بشم؟

خواهشا راهنماییم کنید تشکر.

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

فایل htaccess. :

DirectoryIndex index.html index.htm index.php​
کد:
پیروز و شاد باشید...

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

دوست عزيز فايل htaccess. يک فايل پيکره بندي براي آپاچي هست و اگه اين فايل رو در هر دايرکتوري قرار بديد آپاچي دستورات درون اين فايل رو مورد بررسي قرار ميده و بعد پروسه ي load وب سايت انجام ميشه...!!!

با توجه به قابليت هايي که اين فايل داره شما براي هر کار کوچيکي لازم نيست به مدير سرورتون تماس بگيريد و بگيد فلان چيز رو روشن کن يا فلان چيز رو خاموش کن مثلا براي همين کار شما که ميخايد ترتيب index شدن فايل ها رو مشخص کنيد مثلا دوست داريد فايل هاي index.html نسبت به index.php ارجحيت داشته باشه که براي اين کار شما بايد فايل هاي پيکره بندي آپاچي رو تغيير بديد اما با همين دستور کوچيک در htaccess. مي تونيد اين تغييرات رو بديد....

براي اين کار در پوشه ي مورد نظر خودتون يک فايل htaccess. بسازيد توجه داشته باشيد که اين فايل هيچ نامي نداره و فقط پسوند هستش و دستورات زير رو در اون وارد کنيد :

کد:
DirectoryIndex index.html index.htm index.php
با اين کار اگه دو تا فايل به نام هاي index.html و index.php داشته باشيد طبق اين دستور فايل index.html اجرا ميشه...

پيروز و شاد باشيد...

M16

تازه وارد
عزیز شما منظور منو دریافت نکردید تو هاست من فقط دو تا فایل هست یکیش index.htm و اون یکیشم index_files هس الان وقتی می خوام وارد سایتم شم باید آدرس mydomin.ir/index.htm رو بزنم اگه نزنم وارد سایت نمیشه می خوام بدونم چیکار میتونم بکنم که با زدن ادرس mydomin.ir/ وارد سایتم شم

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

دوست عزیز در هر سایت و سروری به صورت پیش فرض آدرس سایت رو بزی فایل های index اون پوشه رو اجرا میکنه مگه این که تغییراتی داده شده باشه....

اگه ممکنه و مشکلی نیست دموی آنلاین قرار بدید یا پ . خ کنید...

پیروز و شاد

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

مشکل سایت دوستمون حل شد...پوشه برا خودش index.htm داشت اما اتوماتیک اجرا نمیشد که با قرار دادن همون قطعه کد درست شد...

پیروز و شاد باشید...

ehsan48

تازه وارد
درود...مشکل سایت دوستمون حل شد...پوشه برا خودش index.htm داشت اما اتوماتیک اجرا نمیشد که با قرار دادن همون قطعه کد درست شد...

پیروز و شاد باشید...
آقا من این فایل رو ویرایش کردم یه صفحه هم درست کردم که برای ورود استفاده بشه ! برای ورود هم لینک گذاشتم به index.php اما باز صفحه ی ورود میاد و سایت بزا نمیشه!

چه کنم؟

اینم ادرس سایت

mahdiali35

کاربر عضو
آقا من این فایل رو ویرایش کردم یه صفحه هم درست کردم که برای ورود استفاده بشه ! برای ورود هم لینک گذاشتم به index.php اما باز صفحه ی ورود میاد و سایت بزا نمیشه!چه کنم؟

اینم ادرس سایت
درود...

شما فایل index.html بسازی و کدهایی که الان دارید رو داخلش قرار بدید... مشکل شما برای این هست که فایل index.html یا index.htm رو نساختید...

شاد باشید ...

ehsan48

تازه وارد
درود...شما فایل index.html بسازی و کدهایی که الان دارید رو داخلش قرار بدید... مشکل شما برای این هست که فایل index.html یا index.htm رو نساختید...

شاد باشید ...
سلام

ممنون که جوابم رو دادی .

دوست گلم من یه فایل index.html ساختم تو روت !بعد این کد رو که گفتین گذاشتم توhtaccess

بعد تو فرونت پیچ یه سری کد طراحی کردم ، که قسمت ورودش پیوند بود به www . razmandegan - ramsar . ir /index . php

اما حالا که رو صفحه ، تو قسمت ورود کلیک می کنم ، باز هم همین صفحه باز میشه و خودِ سایت باز نمیشه!

چی کنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ehsan48

تازه وارد
فکر کنم فایل htaccess رو پاک کنید مشکل حل میشه.
حل نشد.

تنها یه کار کردم . اینکه جای ان دوتا ایندک رو عوض کردم ! یعنی محتویات phpرو با html عوض کردم !بعد اون کد رو از htaccess پاک کردم . حالا وقتی صفحه ورود میاد و روی ورود کلیک می کنم ، خودِ سایت باز میشه . اما پسوند ایندکس هم میاد تو ادامه ادرس سایت که من دوست ندارم این شکلی بشه .

یا از راه ول ، یا از راه دوم بهم یه راه نمایی کنید مشکلم حل بشه

بالا