صفر شدن ناگهانی ورودی گوگل

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jafar1374

کاربر عضو
سلام

ورودی سایت من از گوگل که تازه 6 ماهه راه انداختم در روز حداقل 50 و تا 150 هم می رسید ، اما الان سه روز که ورودی شده صفر ، خودمم دلیلشو نمی دونم !

از دوستان کسی دلیلشو می دونه؟

homayon574

کاربر عضو
تو گوگل وب مستر ثبت هست سایتت؟ اگر اره یه سر بزن ببین مسیجی آلرتی چیزی نداده بهت که یه وقت ویروس تو سایتت باشه یا سرورشو اخیرا عوض نکردی؟

jafar1374

کاربر عضو
تو گوگل وب مستر ثبت هست سایتت؟ اگر اره یه سر بزن ببین مسیجی آلرتی چیزی نداده بهت که یه وقت ویروس تو سایتت باشه یا سرورشو اخیرا عوض نکردی؟
بله ثبت هست - سر می زنم خبر می دم

نه سرور عوض نکردم

--------------------------------------------------------------------------------

وب مستر هم مشکلی نداره و اروری نداده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

homayon574

کاربر عضو
تو گوگل کلمه

site:domain.com

رو بزن جان دامنه اسم دامنتو بنویس ببین لینک هات حذف نشده؟

خب تو گوگل وب مستر رفتی چارت ورودی هاتو دیدی ورودی بهت داده یا نه؟

jafar1374

کاربر عضو
سلام

سایت اینفو مشکلی نداره

اما چارت وردوی رو پیدا نکردم

میشه لطفا یگید کجاست؟

homayon574

کاربر عضو
تو گوگل وبمستر که میری سایتو که انتخاب میکنی تو همون داشبورد قسمت Search queries رو گذینه more کلیک کن یا از منو های کشویی رو your site on the web کلیک کن و گذینه Search queries رو بزن یکم صبر کن تا صفحه کامل لود شه

jafar1374

کاربر عضو
سلام

بله بفرمایید چارت ور گرفتم تا 12 مارس بازدید داره و الان سه روزه که صفر شده !!!

نمی دونم چرا؟

jafar1374

کاربر عضو
تو گوگل وبمستر که میری سایتو که انتخاب میکنی تو همون داشبورد قسمت Search queries رو گذینه more کلیک کن یا از منو های کشویی رو your site on the web کلیک کن و گذینه Search queries رو بزن یکم صبر کن تا صفحه کامل لود شه
سلام

بله بفرمایید چارت رو گرفتم تا 12 مارس بازدید داره و الان سه روزه که صفر شده !!! البته قبل از این 3 روز هم خیلی لومده بود پایین

نمی دونم چرا؟

homayon574

کاربر عضو
سلامبله بفرمایید چارت رو گرفتم تا 12 مارس بازدید داره و الان سه روزه که صفر شده !!! البته قبل از این 3 روز هم خیلی لومده بود پایین

نمی دونم چرا؟
اخیرا با صاحاب گوگل دست به یخه نشدی؟ انگاری بد باهات لج شده :66:

پیج رنکت پایین نیومده؟ تو site performance برو ببین سرعت سایتت افت نکرده ،

تو بخش sitemaps برو ببین این سایت مپت تو ارسالش مشکلی نداره کنارش ایکن خطری چیزی نیست

تو چند روز اخیر چیزی تو سی پنل نذاشتی ؟ مثل کد حذف www یا چیز دیگه؟

دیگه چی بگم :-??

jafar1374

کاربر عضو
پیج رنک گوگل که ندارم ولی رنک الکسا داره میاد پایین

سایت مپ هیچ مشکلی نداره و لینکها سریع سابمیت و ایندکس میشن

تو سی پنل کاری نکردم فقط تازگیا فروشگاه اپن کارت رو نصب کردم که اونم برای اینکه www رو حذف کنم باید برم تو htacces اما چون من از قبل www رو از کار انداختم به فروشگاه اصلا دست نزدم و خود فروشگاه هم بدون www میاد بالا.

پیج اسپید رو هم تست می کنم خبر می دم

--------------------------------------------------

The page پاتوق دوستداران پت و مت got an overall Page Speed Score of 57 (out of 100)

سرعت هم 57 از 100 هستش

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jafar1374

کاربر عضو
سلام بالاخره فهمیدم چی شد

همش زیر سر این گوگل پاندا بود - سایتهایی که کپی و پیست می کردن :D و سایتهای اسپم ...

یعنی الفاتحه

homayon574

کاربر عضو
سلام بالاخره فهمیدم چی شد همش زیر سر این گوگل پاندا بود - سایتهایی که کپی و پیست می کردن :D و سایتهای اسپم ...

یعنی الفاتحه
اقا زشته کپی پیست وای وای

گوگل بعضی وقتا ضرر میزنه ولی واقعا اسطوره موتورهای جستجوئه(کافیه یه روز با بینگ و یاهو کار کنی)

در کل این موفقیت بزرگ رو بهت تبریک میگم x_x

یعنی گوگل با جامعه مجازی من که 40000 هزار تا فقط وبلاگو روزنوشت همشون کپیه چیکار میکنه x_x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا