طبقه بندی تصاویر در کتابخانه وردپرس

soosmar

کاربر عضو
سلام
وقتتون ب خیر

من قصد دارم برای قسمت کتابخانه وردپرس سایتم دسته بندی ( طبقه ) ایجاد کنم...
دوست ندارم همه عکس ها همینجوری بدون هیچ دسته بندی توی کتابخانه معلوم باشه
مثلا می خوام چند دسته ایجاد کنم و هر عکسی رو انتقال بدم توی دسته خاص ب خودش و از این به بعد هم ب همین منوال باشه...
( مثلا اینجوری: تصاویر استفاده شده در قالب، تصاویر شاخص، تصاویر مطالب سایت و... )

ممنونتون می شم یه افزونه خوب ( باهاش کار کردید و از عملکردش راضی بودید! ) معرفی کنید.
با تشکر

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

منظورتون اینه یه افزونه پیدا بشه که شما نصبش کنی اونم برات همه رو در چند فولدر قرار بده و تمامی پیوندهای یکتای و آدرس دسترسی این عکسها رو هم تغییر بده و باقی قضایا ؟

این نظر شخصی بندس: بهتر نیست به جای افزونه با درست کردن فولدر در هنگام کار آپلود نظم به کارهاتون بدید . اینجوری در طی زمان با جابجا کردن و درست کردن لینکها از مشکلات جلوگیری می کنید هر چند شما حق دارید منتظر افزونه هایی که دوستان معرفی می نمایند در این مورد باشید هر چند خود وردپرس از دسته بندی سال - ماه استفاده می کنه ولی در نمایش کتابخانه قابل دیدن نیست

موفق باشید

soosmar

کاربر عضو
کاملا با شما موافقم و حرفتون رو قبول دارم...
اما کتابخانه وردپرس من خیلی سنگین شده الان، حدود 200 تا عکس توشه، که هندل کردن عکسا تقریبا ناممکن شده...

برام عجیبه ک چرا خود ورپرس و این همه دولوپر تاحالا ب این فکر نکردن که یه فکری ب حال کتابخانه وردپرس بکنن!!!
من الان فایل های zip. زیادی دارم که قاطی عکس هاس!! :-(
از نظر من این جوری زیاد جالب نیست، دنبال یه افزونم بتونم حداقل این عکس ها و فایل ها رو ی سر و سامون بدم.

با تشکر
منتظر راهنمایی باقی دوستان هستم.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا برای دریافت پاسخ 24 ساعت تحمل داشته باشید

بالا