عدم اتصال به درگاه پی لاین

aminmetall2003

تازه وارد
سلام. دوستان لطفا برای حل مشکل من راهنمایی کنید. ووکامرس و فارسی ساز و درگاه پی لاین رو نصب کردم. 

وقتی کاربر سفارش میده و روش پرداخت رو هر یک از درگاه های زرین پال، پی پال و ... انتخاب میکنه و بعد به صفحه تسویه حساب میره باید روی گزینه پرداخت کلیک کنه تا به درگاه وصل بشه.

اما بعد از کلیک روی پرداخت، بعد از چند ثانیه خطا میده

جالبه که خطا میگه: 

• در هنگام اتصال به بانک خطای زیر رخ داده است : 
    تراکنش موفقیت آمیز بوده است .

لطفا کمک کنید

You must be registered for see images attach

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اونکه مینویسه تراکنش موفقیت آمیز بوده است واسه اینه که result داره خالی بر میگرده !

فقط پی لاین همینطوریه ؟

اگه امکانش هست یه سطح دسترسی از سایتتون برام بفرستید بتونم از آرایه result یه print_r بگیرم ببینم چه مقداری برمیگرده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aminmetall2003

تازه وارد
خیر، روی همه درگاه های زرین پال، پارس پال، پی لاین اینطوریه...

دسترسی رو پ.خ میفرستم خدمتتون

hannanstd.ir

دوست عزیز مشکل از درگاه های پی لاین و پارس پال ما نیست . چون درگاه زرین پالش رو که کس دیگه نوشته باز هم همین مشکل رو داره .

تو قسمت وضعیت سیستم ووکامرس شما چندین جا ، ضرب در خورده و تایید نشده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aminmetall2003

تازه وارد
حرف شما متین.

اما بیایید با هم یه بررسی کوچولو رو موارد مورد نظر شما انجام بدیم.

مواردی که قرمز هستند:

1- 

محدودیت حافظه WP: 40 MB - ما دست کم به 64 مگابایت حافظه نیاز داریم. ببینید: 
2-

گرفتن از راه دور: ✕ wp_remote_get() ناموفق. سیستم بروزرسانی افزونه های ووکامرس شما در سرور شما کار نمی کند! لطفا با مسئول میزبانی وب سایت خود تماس بگیرید. ایراد: connect() timed out! 3-

پشتیبانی ووکامرس: اعلام نشده

فکر نمیکنم هیچکدوم ارتباطی با اتصال به درگاه داشته باشند. نظر شما چیه؟

جالبه که حتی با پوسته 2015 هم کار نمیکنه. کلا با غیر فعال کردن افزونه ها و تم ها و هر روشی که بگید تست کردم. هیچجوره وصل نمیشه

سوآپ فعاله...

کرل فعاله...

مخم هنگ کرده

دوستان کمک کنید لطفا!!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
wp_remote_get رابطه مستقیمی با کار نکردن درگاه شما داره...

این مورد رو رفع کنید

hannanstd.ir

به هاستینگ باید خبر بدید که انجام بدن . ولی از من میشنوید هاستتون با اینکه php 5.4 i هست ولی خیلی بی کیفیته . سرعتش زیاد خوب نیست .

hannanstd.ir

البته میتونه مشکل شما ناشی از header باشه . مواردی دیده شده تو برخی اسکریپت ها یا افزونه ها که سایت نمیتونه از طریق header سایت رو به آدرس مورد نظر منتقل کنه تو ارور لاگ ببینید یا دیباگ رو فعال کنید خطای can not modify header رو داده یا نه .. header یک تابع برای انتقال به آدرس مقصد از طریق php هست . در این صورت یا باید از طریق جاوا اسکریپت عملیات انتقال رو انجام داد یا قبلش از ob start استفاده کرد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا