عدم فعال شدن تب داشبورد وردپرس در موبایل

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان

تب سمت راست و بالای پنل مدیریت وردپرس هست تو گوشی موبایلم غیر فعال شده . همون چهار خطی که کنار شکل hompage هست تمام قسمتهای دیگه هم تو سی پنل هم تو خود سایت فعال هستند و این گزینه هم یهویی اینجور شده .تصویرش به صورت لبوئی پیوسته . هر کی نارگیل خورده جواب بده.

سپاس

You must be registered for see images attach

alifiresoft

کاربر عضو
چه تغییراتی در سایت خود دادید؟ ممکنه با پلاگین جدیدی که نصب کردید مشکل داشته باشد یا مرورگر موبالتون. 

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

مرور گرهام تغییری نداشتن

ولی هاست رو ریست کردم از نو وردپرس رو نصب کردم . بغیر وردپرس و ووکامرس و تم 2015 چیز دیگه ای هنوز نصب نکردم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

نمیدونم تو چرا اینقدر به نارگیل و مخلفاتش علاقه پیدا کردی (....)

اینکه درسته چی می خوای نشون بده همون 3 خط کل منو شماست ورژن جدید وردپرس خب

اگر هنگ می کنه باید یه بار مرورگرت رو از کش خالی کنی مرورگرکروم یکم دیر هضمه فایر فاکس بهتره یا اپرا اینا رو استفاده کن

ضمنا این موبایل هستش یا شبیه ساز موبایل

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

نه جون خودم اسکرین شات موبایلمه و زمنن کچلم نیستم فقت سفید شده

امیدوارم شوخیهای بی نمکم ازارتون نده

اما گوشی هنگ نمیکنه ولی وقتی اون سه خط لمس میشن طبیعتا باید داشبورد باز بشه ولی متاسفانه نمیشه

جاویدان

کاربر عضو
سلام

نه آزار نمیده فقط می خواستم بدونم منظورت چیه (همون شوخی - مزاح-  با هم بخندیم).

برخی اوقات برخی مروگرها به علت بروزرسانی نشدن توسط کاربران {قول میدم الان نگاه کنی مال شما هم بروز نیست} با این مشکل مواجه میشه علت هم استفاده از کد ها html5 , Css3 هستش که مرورگر تازه تر به علت اینکه یا این ساختار هماهنگ میشه می تونه سریعتر واکنش نشون بده و همچنین نمایش . البته برخی مرورگرها ذاتشون خرابه پس به یک مرورگر اکتفا نکن . حتما هم با مرورگر بروز شده تست کن اگر موفق بودی بنویس اگر بازم مشکل بود بگو

موفق باشی

بالا