عدم نمایش محصولات در ووکامرس

ahmad_isf

تازه وارد
26/9/20
2
1
3
بعد از اپدیت ووکامرس انگلیسی و فارسی اون به صورت دستی پیام بروزرسانی دیتابیس ووکامرس را در پیشخوان مشاهده کردم و با انتخاب اپدیت بعد از گذشت مدت زمانی در سایت محصولات نمایش داده نمیشوند
اشکال زدای ورد پرس را فعال کردم ارور زیر را داد

/home/eeetechi/public_html/wp-content/plugins/WooCommerce-Parsian-Gateway/woocommerce-parsian.php


Notice
: Undefined property: WC_Parsian_Gateway::$debugMode in
/home/eeetechi/public_html/wp-content/plugins/WooCommerce-Parsian-Gateway/woocommerce-parsian.php
on line
53


Notice
: Undefined property: WC_Parsian_Gateway::$enviroment in
/home/eeetechi/public_html/wp-content/plugins/WooCommerce-Parsian-Gateway/woocommerce-parsian.php
on line
57

0

0
0

وقتی افزونه درگاه پرداخت را غیرفعال میکنم دیگه این ارور نشان داده نمیشود ولی باز هم محصولات را در سایت نمیتوان دید



ممنون میشم کسی راهنماییم کنه مسله مهمی هست که هرچه سریعتر باید حل شود
 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,273
534
113
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
اول اینکه سایت شما بدون www قابل دسترسی به صفحه حالت تعمیر و نگهداری وارد می شود. پس اول مشکل اون www رو حل کنید
دوم چیزی که از در حالت تعمیر می شود فهمید اینست که انگار ووکامرس (منظور ووکامرس فارسی نیست) یا فعال نیست یا نصب نیست
موفق باشید
 

ahmad_isf

تازه وارد
26/9/20
2
1
3
چون وب سایت یک سایت فروشگاهی هست حالت تعمیر را فعال کردم الان غیر فعالش میکنم شما مرحمت کنید یکبار دیگه بر اساس توضیحاتم نگاهی بندازید متوجه میشوید
 
  • Like
Reactions: جاویدان

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,273
534
113
39
استان تهران
با سلام دوست عزیز
اول اینکه بنده محصولات شما رو می بینم
مثلا اون ماژول التراسونیک که تماس بگیرید است یا اون المان خنک کننده که موجودی نداری و الان قیمتش بیش از 15 تومانه
راستی اگر این قالب رو خریدی باید بگویم بهتره پولت رو پس بگیری چون این قالب احتمالا ایرانی نیست و قالب وودمارته نه پاساژ، البته اگر بنده اشتباه می کنم بفرمایید ولی هر چی هست بروز نیست و یک کپی ناقصه
نسخه جدیدش هم 5.2 است که بهتره بهش بروزرسانی کنی.
ضمنا اون shop__trashed رو هم اصلاح کنید. البته اگر از قبل به میزان طولانی همین شکل جلو رفتید که خیر دست نزنید.
ضمنا بیشتر خطاهای شما مرتبط با قالب است

اگر مشکل برای شما وجود دارد کش خودتان و سرور را خالی کنید
حتما کوکی های صفحه مربوطه را خیز خالی کنید
نسخه php رو هم 7.3 قرار دهید و بالاتر
ضمنا یه توصیه وقتی اینماد مناسب داری بهتره بجای استفاده از زیرن پال که بهش درصد بدهی از درگاه مستقیم بانکی چون ملت یا سایر استفاده کنید.
یادتون باشه وقتی اینماد دارید اگر به شما ارزش افزوده تعلق می گیرد در محاسبات قرار دهید چون بعدا مالیات بدجوری از خجالت شما در میاد
موفق باشید
 
آخرین ویرایش: