علت سریع لود نشدن سایت

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

میدونید که نرم افزار آرتیستر برای طراحی قالب می باشد ولی وقتی با این نرم افزار قالبی طراحی میشودبا اینکه از نظرگرافیکی رنگهای کمتر یا ملایمی استفاده میشود ولی باز هم سرعت لودش دلچسب نیست درحالیکه بعضی از قالبها هست که گرافیک بالایی دارند ولی سرعتشون هم بالاست

مثلا یا و با ارتیستر طراحی نشده سرعتش بالاست درحالیکه گرافیگ هم بالاست

با ارتیستر طراحی شده ولی سرعتش نسبت به بالایی کمتره

آیا cms وسرور هاستینگ هم در این سرعت دخیل هست یانه ؟؟؟؟

سایتهایی که گفتمcms وسرورشون با پایینی که با ارتیستر طراحی شده فرق داره یا نه؟

بطورکلی

علتش چی میتونه باشه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

homayon574

کاربر عضو
به ادرس زیر برو و موارد گفته شده رو یه مطالعه بکن

اصولا طراح های یاهو یه سری قواعدی رو گذاشتن و بر طبق اون قواعد به سرعت هر صفحه نمره میدن به این قواعد میگن yslow . من هیچ تفاوتی توی سرعت این سایت ها ندیدم البته شاید چون سرعتم بالاست ایتطوریه شما سایتتو توی چک کن ببین چه اطلاعاتی رو بهت میده اگر یکمی توی این سایت کنجکاوی کنی اطلاعات خوبی برای بالا بردن سرعت سایتت بهت میده

در ضمن قدرت سرور هم سهم به سزایی در سرهن سایت داره و همچنین cms استفاده شده یا هر چیزه دیگه

amir_saman

کاربر عضو
اول پرت سرور -دوم لود سرور - سپس اسکریپت و در آخر از همه قالب روی سرعت سایت تاثیر میززاره. درضمن هرچه سرور به گیرینده اطلاعات نزدیک تر باشه سرعت سایت نیز بیشتر خواهد بود. اگه واقعا سرعت بالا برای شما مهمه اول از همه دنبال یه سرور قوی باشید با پرت پرسرعت یا از سرور های ایرانی استفاده کنید که سرعت لود واقعا بالایی برای کاربران ایرانی داره. هر کی پول داشته باشه سرور ایرانی بگیره واقعا می تونه سرعتش رو تا چهار برار بالا ببره. سایت من از اون موقع که سرورش ایران شده سرعتش در حد جیمیل بالا رفته ولی توی سرور آلمان و آمریکا هیچ گاه چنین سرعتی نداشت !!!

jing

کاربر عضو
به ادرس زیر برو و موارد گفته شده رو یه مطالعه بکن

اصولا طراح های یاهو یه سری قواعدی رو گذاشتن و بر طبق اون قواعد به سرعت هر صفحه نمره میدن به این قواعد میگن yslow . من هیچ تفاوتی توی سرعت این سایت ها ندیدم البته شاید چون سرعتم بالاست ایتطوریه شما سایتتو توی چک کن ببین چه اطلاعاتی رو بهت میده اگر یکمی توی این سایت کنجکاوی کنی اطلاعات خوبی برای بالا بردن سرعت سایتت بهت میده

در ضمن قدرت سرور هم سهم به سزایی در سرهن سایت داره و همچنین cms استفاده شده یا هر چیزه دیگه
خیلی ممنون

من خودم هم adsl 128 دارم 2تا3ثانیه سرعت اونها را به نظرم بیشتر دیدم که تو فضای وب امروزی همین ثانیه ها برای کاربران مهمه شاید مال شمابالاتر از128بوده

اطلاعاتی که داده اینه.... البته بافشرده کردن فایل css

zi28bsruj94oaz7haha2.jpg

gyy9ykoeo8iaelo5y3zs.jpg

بالا