غیب شدن بخش تصویر شاخص برای محصولات

farshad_pickup

تازه وارد
17/8/15
5
0
1
سلام

تا چند روز پیش در پیج ثبت محصول بخش تصویر شاخص وجود داشت
اما امروز که خواستیم محصولات جدید قرار بدیم دیدیم غیب شده !

You must be registered for see images attach


در حالی که تصویر شاخص هنوز برای بخش نوشته ها وجود داره
 

You must be registered for see images attach


به نظر شما چه اتفاقی افتاده و چه کار باید بکنم ؟

آپدیت نکردم
 

 وو کامرس نگارش 2.3.13

 

Game Stop

تازه وارد
21/6/15
25
0
1
با سلام.

شما ابتدا یک با قالب خودتون رو یک بار کامل از روی هاست پاک کنید و دوباره نصب کنید.به احتمال زیاد درست میشه.

این مشکل شما می تونه به قالب مربوط باشه که نمیتونه کد های مربوط تصویر شاخص رو بخونه.

اگر قبلاً مشکلی نداست پس باید با نصب دوباره ی قالب درسات بشه.

موفق باشید.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
324
0
16
سلام ممکنه اشتباهی خودتون غیرفعالش کرده باشید

چک کنید ضرر نداره

تو صفحه افزودن محصول قسمت بالا سمت چپ نوشته تنظیمات روش کلیک کنید و ببینید گزینه تصاویر شاخص تیک داره؟اگه نداشت تیک رو بزنید

با احترام

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,307
403
83
32
PersianScript
سلام ممکنه اشتباهی خودتون غیرفعالش کرده باشید

چک کنید ضرر نداره

تو صفحه افزودن محصول قسمت بالا سمت چپ نوشته تنظیمات روش کلیک کنید و ببینید گزینه تصاویر شاخص تیک داره؟اگه نداشت تیک رو بزنید

با احترام
معمولا مربوط به موردی هست که دوستمون در بالا گفتن.

 

farshad_pickup

تازه وارد
17/8/15
5
0
1
سلام ممکنه اشتباهی خودتون غیرفعالش کرده باشید

چک کنید ضرر نداره

تو صفحه افزودن محصول قسمت بالا سمت چپ نوشته تنظیمات روش کلیک کنید و ببینید گزینه تصاویر شاخص تیک داره؟اگه نداشت تیک رو بزنید

با احترام
ممنون از جوابتون

اگه عکس اولی که توی پستم هست رو ببینید متوجه میشین مشکل من همینه 

کلا این گزینه از بین رفته نه اینکه قالب نتونه نشون بده

توی بخش مدیریت برای ارسال محصول جدید یا ادیت محصولات قبلی هیچ بخشی برای تصویر شاخص وجود نداره

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,307
403
83
32
PersianScript
اینو به فانکشن قالبتون اضافه کنید

کد:
add_theme_support( 'post-thumbnails' );if (function_exists('add_image_size')):    add_image_size('film_thumbs',150,100);endif;
 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,194
494
83
39
استان تهران
با سلام

دوست عزیز

لطفا آدرس سایت رو قرار بدید بشه بهتر راهنمایی کرد . اسم قالب و ورژنش رو هم اعلام کنید

ضمنا شما وردپرس رو به 4.3  بروزرسانی نکردید . اگر از افزونه کش استفاده می کنید یه بار خالیش کنید . یکبار هم فایل htaasses رو پاک کنید و دوباره نصب کنید. از یک مرورگر دیگه برای رفتن به داخل سایت استفاده کنید. برای اطمینان یکبار قالب رو هم عوض بفرمایید، در این مورد نترسید چون تمامی تنظیمات قالب سرجاش می مونه پس با یه قالب دیگه تست بگیرید .

یه احتمال دیگه تداخل افزونه با قالبه اگر افزونه ای رو نصب کردید در این مدت اون رو غیر فعال کنید

موفق باشید

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
12
38
لنگرود
قالب 2015 رو فعال کنید ببنید اضافه میشه یا نه .