غیرفعال بودن به روز رسانی سبد خرید

gar_1383

کاربر عضو
سلام.در قسمت سبد خرید وقتی از تعداد محصول کم یا اضافه میکنی برای ثبتش به روز رسانی سبد خرید رو میزنی.اما به روز رسانی سبد خرید اصلا عمل نمیکنه یعنی اصلا هیچ لینکی نداره.میشه راهنمایی بفرمایید از کجا تنظیمش کنم یا بهش لینک بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالبتون بروز نیست و باید بروز بشه.

gar_1383

کاربر عضو
سلام.من قالب رو با هاست خریداری کردم و اپدیت جدید دادن و نصبش کردم.یعنی اخرین بروز رسانی قالب که گروه ترجمه فرستاده نصب کردم.الان چطوری باید مشکل رو حل کنم؟به پیشتیبان قالب پیام دادم گفتن به روز هست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نسخه قالبتون رو ذکر کنید + افزونه های مورد استفاده

سایتتون رو هم قرار بدید جهت بررسی بیشتر

gar_1383

کاربر عضو
مشکل از علامت مثبت و منفی قالب انفولد هست.زمانی که با این علامت تعداد کالا رو کم یا زیاد می کنی کلید به روزرسانی سبد خرید غیر فعال میشه.وقتی تعداد رو دستی وارد می کنی کلید به  روزرسانی سبد خرید فعال میشه

mahdiar

تازه وارد
مشکل از علامت مثبت و منفی قالب انفولد هست.زمانی که با این علامت تعداد کالا رو کم یا زیاد می کنی کلید به روزرسانی سبد خرید غیر فعال میشه.وقتی تعداد رو دستی وارد می کنی کلید به  روزرسانی سبد خرید فعال میشه
من هم همین مشکل رو دارم البته قالبش رو خودم طراحی کردم ولی این دکمه ها رو اضافه کردم

mahtabpi

تازه وارد
سلام دوستان 

من هم همین مشکل رو دارم . نمیتونم قالبم رو بروزرسانی کنم و میخوام حتما علامت مثبت منفی باشن و درست کار کنن ، راه حل چیه ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید . 

ممنون 

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا