نيازي به فارسي سازي نيست شما مي تونين از سايت رسمي وردپرس فارسي نسخه فارسي اونو دانلود كنيدبا سلامبالاخره موفق به راه اندازی سایت شدم
حالا از دوستان عزیز و گرامی می خوام برای فارسی سازی بهم کمک کنند
نسخه وردپرس انگلیسی 3.4.1
دقیقا باید چیکارکنم
چجوری باید زبان فارسی رو بهش اضافه کنم
آدرس سایت :لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
با احترام و سپاس از شما
با توجه به اینکه هیچ مطلبی ندارین، میتونین راحت وردپرس فارسی رو نصب کنید.شما قالبی که دوستان لینک دادن دانلود وسپس نصب کنید نیازی به نصب وراه اندازی دوباره وردپرس نیست!!!
سلامدر فایل کانفیگ زبان رو fa_IR کنید و در پوشه زبان "زبان فارسی" رو اپلود کنید . فارسی میشه
سلام. من تازه کارم و تازه میخوام کار با ورد پرس رو یاد بگیرم.روی سرور شرکت نسخه 3.9.2-en_CA رو نصب کردم. برای فارسی کردن نیاز به کمک دارم. تو فایل کانفیگ fa_IR رو ست کردم اما آپلود تو پوشه زبان رو متوجه نمیشم چیکار باید کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.در فایل کانفیگ زبان رو fa_IR کنید و در پوشه زبان "زبان فارسی" رو اپلود کنید . فارسی میشه
مرسیییییی افزونه رو نصب کردم و فارسی شد. حالا یه سوال. من میتونم رو این وردپرسی که الان با افزونه فارسیش کردم تم ورد پرس نصب کنم؟ چطوری؟ به دنیا تشکرخب داشتی نصب میکردی نسخه فارسیش رو نصب میکردی دیگه :|لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
به هرحال :
فایل زیر رو دانلود میکنی و پوشه languages دانلودی رو جایگزین languages موجود در مسیر wp-content میکنی .
فایل دانلودی مخصوص نسخه 3.6 هست . چون زبان 3.7 به بالا مشکل دارن این نسخه رو برات میزارم . خودمم دارم از همین استفاده میکنم :
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
حالا فایل wp-config.php رو باز کن و دنبال
یا مشابهش باش که WPLANG رو توش داشته باشه و با کد زیر جایگزین کن .کد:define('WPLANG', 'en_CA');
یک روش دیگر هم نصب افزونه فارسی سازکد:define('WPLANG', 'fa_IR');
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.هست .
ممنون. نصب شدبهتره درخواستتون رو تو تاپیک مربوطه مطرح کنین ولی بهرحال از قسمت >> نمایش >> پوسته ها میتونین پوسته مورد نظر رو نصب کنین.