فرم درگاه بانک ملت (مشکل nusoap.phpi nclude در وردپرس)

Aryadental

تازه وارد
26/2/14
20
0
1
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم

یک راهنمایی میخواستم در خصوص درگاه بانک ملت، من یک فرم برای اتصال به بانک نوشتم و بدون مشکل هم کار میکنه خوشبختانه.

اصل مشکل در اینجا هستش که وقتی قصد استفاده و وارد کردن در وردپرس (wordpress) را دارم و به صورت include در یک تمپلت وارد می کنم با مشکل بر میخورم.

وقتی به قسمت:


کد:
require_once('lib/nusoap.php');
میرسه دیگه باقی کدها را لود نمی کنه و صفحه کامل بارگزاری نمیشه که کار کنه.

ممنون میشم اگه کسی در این زمینه تجربه داره و برخورد کرده با این مشکل در این خصوص و استفاده از nusoap.php در وردپرس راهنمایی کنه.

با تشکر

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,478
3
38
لنگرود
پوشه ی lib رو کپی کنین داخل پوشه قالب و کد زیر رو جایگزین کنین :


کد:
require_once( TEMPLATEPATH . '/lib/nusoap.php');
اگر صفحه بازگشت از بانک هم از برگه های وردپرس هست باید آدرس کال بکش رو هم درست کنین و گرنه ممکنه خطای پرداخت ناموفق بده

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
0
16
یه نمونه درگاه ملت ووکامرس هست میتونید مطالعه کنید ...

 

Aryadental

تازه وارد
26/2/14
20
0
1
پوشه ی lib رو کپی کنین داخل پوشه قالب و کد زیر رو جایگزین کنین :

کد:
require_once( TEMPLATEPATH . '/lib/nusoap.php');
اگر صفحه بازگشت از بانک هم از برگه های وردپرس هست باید آدرس کال بکش رو هم درست کنین و گرنه ممکنه خطای پرداخت ناموفق بده
اول از هر چیز ممنون از توجه و راهنمایت، من این تغییر را اعمال کردم اما متاسفانه تاثیر نکرد.

خود فرم پرداخت هم باید در خود فولدر تم باشه یا داخل فایل تم؟ چون من به صورت یک فولدر در شاخه اصلی سایت قرار دادم و به صورت include در صفحه تم بارگزاری شده.

پیشاپیش ممنون

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,478
3
38
لنگرود
اصن چه جوری اضافه اش کردین ؟ متن خطا رو هم بزارید :

برای اینکود کردن همه رو داخل پوشه تم بزارین . و به صورت زیر اینکلود کنید :


کد:
include(TEMPLATEPATH . '/filename.php');
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

البته یه روش بی درد سر هم وجود داره . شما همونی که ساختی رو بیرون وردپرس بساز و انگار که اصلا بحث وردپرس در میون نیست . بعدش که درست کار کرد . از طریق کد زیر داخل قالب هرجا که میخوای فراخونیش کن . برای استایل دهی هم میتونی از داخل همون فایل پرداختت کلاس تعریف کنی اما از طریق استایل وردپرس بهش استایل بدی .


کد:
<?php echo  file_get_contents('http://site.ir/mellat.php'); ?>
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hbsoft

تازه وارد
12/10/15
1
0
1
پوشه ی lib رو کپی کنین داخل پوشه قالب و کد زیر رو جایگزین کنین :

 
کد:
require_once( TEMPLATEPATH . '/lib/nusoap.php');

اگر صفحه بازگشت از بانک هم از برگه های وردپرس هست باید آدرس کال بکش رو هم درست کنین و گرنه ممکنه خطای پرداخت ناموفق بده
آقا دمت گرم فدایی داری با این TEMPLATEPATH کارمو راه انداختی مرسی <3