فهمیدن پرداخت شده

ahangha88

کاربر عضو
چطور توی فاکتورهای رسیده باید متوجه بشیم مشتری پرداخت کرده که سفارش رو تغییر وضعیت بدیم به موفق یا ناموفق؟ کجا پرداخت شدن و نشدن سفارش رو میزنه؟ من پرداخت رو فقط انتخاب کردم انجام ندادم اما توی سفارش ها کنار محصول نوشته پرداخت با درگاه شتاب چطوریه جریانش؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بارها گفتیم

وقتی پرداخت انلاین انجام بشه (درگاه ملت ، پی لاین و به تازگی زرین پال)

وقتی روی جزئیات محصول (سفارش) کلیک کنید. در صورت پرداخت موفقیت امیز وضعیت رو میزنه و کد پیگیری رو نمایش میده... اگرم پرداخت نشده باشه یا بدون موفقیت باشه بازم نشون میده

ahangha88

کاربر عضو
بارها گفتیموقتی پرداخت انلاین انجام بشه (درگاه ملت ، پی لاین و به تازگی زرین پال)

وقتی روی جزئیات محصول (سفارش) کلیک کنید. در صورت پرداخت موفقیت امیز وضعیت رو میزنه و کد پیگیری رو نمایش میده... اگرم پرداخت نشده باشه یا بدون موفقیت باشه بازم نشون میده
بله درگاه پی لاین رو دارم اما وقتی جزئیات رو میزنیم

1- نمی نویسه اسم محصول چیه و نامشخص هست

2- فروشگاه در صورتی که فروش روزانش زیاد باشه سیستم ووکامرس توی بخش سفارشات جایی نداره نوشته باشه محصول پرداختش انجام شده؟

چون سفارشات زیاد باشه عملاً امکان چک کردن تک تک پرداختها توی پی لاین به صورت روزانه و ساعتی نیست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
وقتی من به عنوان خریدار ، پرداخت انجام بدم. وضعیت اتوماتیک تغییر میکنه به "در حال انجام" ، یعنی شما محصول رو ارسال کردی ، در حال انجام هستی یا بزودی ارسال میشه... که با تیک زدن میتونی تایید کنی که محصول ارسال شد. یا رسید دست مشتری

ahangha88

کاربر عضو
نمیشه گزینه های در حال انجام مسترد و ... از جایی تغییر داد؟ مثلا ارسال شد یا رسید به دست مشتری نداره

بالا