این قالب از سری قالب های تجارتی برای وردپرس هستش امیدوارم لذت ببرین.
Mr Footer کاربر عضو 21/5/12 #2 You must be registered for see images attach این قالب از سری قالب های تجارتی برای وردپرس هستش امیدوارم لذت ببرین. You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach این قالب از سری قالب های تجارتی برای وردپرس هستش امیدوارم لذت ببرین. You must be registered for see images attach
iPersianScript کاربر عضو 22/5/12 #4 کاش یه اسکرین سات می ذاشتی کلیک کنید تا گسترش یابد... . . موافقم! / . مسه پرشین اسکریپت "پیش نمایش اصلی" هم اگر که امکان داره... و حتما شات فارسی شده.. . شما که داری زحمت می کشی اونم بی منت، پس کاملش کن.. لطفاً :|:| . مـوفق باشیـد :54: .
کاش یه اسکرین سات می ذاشتی کلیک کنید تا گسترش یابد... . . موافقم! / . مسه پرشین اسکریپت "پیش نمایش اصلی" هم اگر که امکان داره... و حتما شات فارسی شده.. . شما که داری زحمت می کشی اونم بی منت، پس کاملش کن.. لطفاً :|:| . مـوفق باشیـد :54: .
Mr Footer کاربر عضو 22/5/12 #5 سلام دوست عزیز در مورد شات اسکرین من یه عکس از قالب اصلی گذاشتم برای مشاهده , در ضم من تو عنوان قالب اشاره به فارسی بودن قالب نکردم اگر گفته بودم حتما شات فارسی در اختیار دوستان قرار میدادم. آخرین ویرایش توسط مدیر: 22/5/12
سلام دوست عزیز در مورد شات اسکرین من یه عکس از قالب اصلی گذاشتم برای مشاهده , در ضم من تو عنوان قالب اشاره به فارسی بودن قالب نکردم اگر گفته بودم حتما شات فارسی در اختیار دوستان قرار میدادم.