قضیه هلوگرام وزارت ارشاد برای محصولات فروشگاه اینترنتی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jafar1374

کاربر عضو
سلام حضور دوستان

وقتی رفتم تو سایت ایی نماد ثبت نام کنم ، یکی از شرایط رو داشتن هلوگرام از وزارت ارشاد برای محصولاتی نظیر بازی ها و نرم افزار ها رو نوشتن!

یا روی یه محصولی که خودمون خریدیم مثلا زده : (مشخصات شناسه ای اثر - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) و بعد فقط مشخصات و نازمندیهای سخت افزاری محصول رو زدند؟

می خوام بدونم این قضیش چیه ؟ و این هلوگرام رو از کجا باید گیر آورد؟

با تشکر از دوستان

virangar

کاربر عضو
والا اون چیزی که من میدونم یعنی یکم شنیدم ایجوره که شما واسه اون محصول مجوز میگیری بعد که ثبت شد یه شرکت دیگه هست از اونا هولوگرام میگیری میزنی روش

تقریبا میشه گفت از هم جدا هستن

jafar1374

کاربر عضو
یعنی بریم وزارت ارشاد برا محصولات مجوز بگیریم ؟

خب حالا برا محصولات فروشگامون هلوگرام نداشته باشیم چی؟

virangar

کاربر عضو
اگه بخوای محصولات نرم افزاری ازین قبیل بفروشی باس ثبت شده باشه که بدی شرکت پخش برات پخش کنه

از ای نماد من اطلاعی ندارم

jafar1374

کاربر عضو
منظورت شرکت پستیه؟

چیزی بهم نگفتن زنگ بزنم ببینم چی میگن؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
عذر میخواما! ولی این سایت ای نماد 7 خان رستم داره!... نمی ارزه برای ما وبمستر ها! مگر اینکه پولدار باشی :67:

jafar1374

کاربر عضو
عذر میخواما! ولی این سایت ای نماد 7 خان رستم داره!... نمی ارزه برای ما وبمستر ها! مگر اینکه پولدار باشی :67:
محمد اخه می گن تا چند ماه دیگه ممکنه زوم کنن رو فروشگاهها

البته من با فروتل تماس گرفتم گفتن زیاد به هولوگرام فعلا گیر نمی دن

kasraa

کاربر عضو
سلام

به قول محمد 7 خان رو باید رد کنی تازه اسمش 7 خانه که بعد 7 خان باید یه 700 خانی رو هم رد کنی !

جعفر به نظرم بیخیالش بشی خیـــــــــــــــلی خوبه برو تو ای نماد ببین باید چه شرایطی داشته باشه :|:|

Mr X

Banned
دوستان اصلا این اینماد از کجا اومده؟

من خودم توی یک سایت دیدم زدمش و هزارتوی داغونی رفت

هیچ جا نامی ازش برده نشده یا اینکه من ندیدم

اگه مال شرکت دولتیه کو اطلاعاتش و اینا؟

جعفر جان اگه تهرانی برو اون شرکتشون یا همچین جایی چن تومن پول بهشون بده کارتو راه میندازن

من با پارس پال یا شاید پی لاین اینکارو کردم

البته تهران نبودم ولی پول ریختم درست کردنش

چون کارت ملی ندارم

تو ایران همه مجبورت میکنن اینکارو بکنی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
محمد اخه می گن تا چند ماه دیگه ممکنه زوم کنن رو فروشگاههاالبته من با فروتل تماس گرفتم گفتن زیاد به هولوگرام فعلا گیر نمی دن
ببین الان خیلی از مرسوله های پستی از طریق همین فروشگاه هاست . این کار به ضرر خود سیستم هست! هولوگرام و... بحث بی خودی هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا