مدیریت محتوا برای قالب ویناکو

MAN UTD

تازه وارد
16/4/16
6
0
1
سلام دوستان. من قالب HTML ویناکو رو نصب کردم.میخام یه سیستم مدیریت محتوا هم داشته باشم تا مطلب بزارم و یا مطالب رو ویرایش کنم.میشه راهنماییم کنید؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,248
201
63
31
PersianScript
منتقل شد انجمن پرسش و پاسخ

برای این قالب و قالب های استاتیک کلا (HTML) باید تبدیل کنید به وردپرس و... یا اینکه با سیستم اختصاصی تون ست کنید! همینطور نمیشه چنین کاری انجام داد .

البته مطمئن شید که نسخه وردپرس ازش وجود نداره... احتمالش هست وجود داشته باشه

 

MAN UTD

تازه وارد
16/4/16
6
0
1
منتقل شد انجمن پرسش و پاسخ

برای این قالب و قالب های استاتیک کلا (HTML) باید تبدیل کنید به وردپرس و... یا اینکه با سیستم اختصاصی تون ست کنید! همینطور نمیشه چنین کاری انجام داد .

البته مطمئن شید که نسخه وردپرس ازش وجود نداره... احتمالش هست وجود داشته باشه
ممنونم.اما چجوی باید با سیستم اختصاصیم ست کنم؟

 

VeNtRiloO

تازه وارد
5/8/08
23
0
1
ممنونم.اما چجوی باید با سیستم اختصاصیم ست کنم؟
در صورتی که در حال حاضر سیستم اختصاصی دارید ، بهترین کار اینه این امر رو به همان طراح سیستم اختصاصیتون واگذار نمایید . چون کاملا به سیستم نوشته شده متسلط هستند و در زمان کوتاهی این کار را برای شما انجام می دهند .

در صورتی که سیستم خاصی ندارید پیشنهاد می کنم از سیستم وردپرس استفاده کنید بسیار انعطاف پذیر و امکانات مناسبی دارد که به طور پیش فرض خواسته های شما را در بر می گیرد .

اطلاعات بیشتر :

http://wp-persian.com/




برای کسب اطلاعات مناسب در این زمینه با استفاده از جستجو " سیستم های مدیریت محتوا " یا " CMS ها " در اینترنت اقدام نمایید .

 

MAN UTD

تازه وارد
16/4/16
6
0
1
در صورتی که در حال حاضر سیستم اختصاصی دارید ، بهترین کار اینه این امر رو به همان طراح سیستم اختصاصیتون واگذار نمایید . چون کاملا به سیستم نوشته شده متسلط هستند و در زمان کوتاهی این کار را برای شما انجام می دهند .

در صورتی که سیستم خاصی ندارید پیشنهاد می کنم از سیستم وردپرس استفاده کنید بسیار انعطاف پذیر و امکانات مناسبی دارد که به طور پیش فرض خواسته های شما را در بر می گیرد .

اطلاعات بیشتر :

http://wp-persian.com/




برای کسب اطلاعات مناسب در این زمینه با استفاده از جستجو " سیستم های مدیریت محتوا " یا " CMS ها " در اینترنت اقدام نمایید .
ممنونم.من نمیخام از وردپرس و ... استفاده کنم.اگه بخام سیستم اختصاصی داشته باشم شما میتونید بنویسید برام؟

یه مشکل دیگه هم هست.سرعت لود سایت خیلی پایینه و نمایشگر لودینگ چند دقیقه می چرخه تا سایت کامل نشون داده بشه.از چیه؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

VeNtRiloO

تازه وارد
5/8/08
23
0
1
ممنونم.من نمیخام از وردپرس و ... استفاده کنم.اگه بخام سیستم اختصاصی داشته باشم شما میتونید بنویسید برام؟

یه مشکل دیگه هم هست.سرعت لود سایت خیلی پایینه و نمایشگر لودینگ چند دقیقه می چرخه تا سایت کامل نشون داده بشه.از چیه؟
سلام ، طراحی سیستم اختصاصی باعث تحمیل هزینه زیادی به شما می شود .

لود سایت بستگی به شرایط متفاوتی دارد :

1. ساختار صحیح کد نویسی سایت و استفاده از کوئری های بهینه برای جواب دهی در کوتاه ترین زمان

2. سرور مورد استفاده و موقعیت مکانی آن نسبت به ایران

3. نوع سخت افزار سرور ، هارد سرور HDD یا SSD بودن ، میزان لود متوسط سرور برخی سرور خوب هستند اما به علت ازدحام مشتری روی انها کیفیتشان کاهش می یابد .

4. پورت شبکه و حداکثر ارسال و دریافت اطلاعات و اشتراکی یا اختصاصی بودن آن

5.استفاده و عدم از کش روی سایت برای افزایش سرعت

6. حجم صفحات سایت

7. سرعت اینترنت شما

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MAN UTD

تازه وارد
16/4/16
6
0
1
سلام ، طراحی سیستم اختصاصی باعث تحویل هزینه زیادی به شما می شود .

لود سایت بستگی به شرایط متفاوتی دارد :

1. ساختار صحیح کد نویسی سایت و استفاده از کوئری های بهینه برای جواب دهی در کوتاه ترین زمان

2. سرور مورد استفاده و موقعیت مکانی آن نسبت به ایران

3. نوع سخت افزار سرور ، هارد سرور HDD یا SSD بودن ، میزان لود متوسط سرور برخی سرور خوب هستند اما به علت ازدحام مشتری روی انها کیفیتشان کاهش می یابد .

4. پورت شبکه و حداکثر ارسال و دریافت اطلاعات و اشتراکی یا اختصاصی بودن آن

5.استفاده و عدم از کش روی سایت برای افزایش سرعت

6. حجم صفحات سایت

7. سرعت اینترنت شما
من همون قالبی رو که تو سایت اصلی هست رو آپلود کردم تو هاستم. توی خود سایت هم وقتی دمو رو باز می کنم، بازم سنگینه.سرعت نتم هم بالاست. البته من اون لوگویی که اولش میاد و میچرخه رو که برمیدارم، قسمت خدمات و تیم همکاران دیر لود میشه فقط

 

VeNtRiloO

تازه وارد
5/8/08
23
0
1
من همون قالبی رو که تو سایت اصلی هست رو آپلود کردم تو هاستم. توی خود سایت هم وقتی دمو رو باز می کنم، بازم سنگینه.سرعت نتم هم بالاست. البته من اون لوگویی که اولش میاد و میچرخه رو که برمیدارم، قسمت خدمات و تیم همکاران دیر لود میشه فقط
در صورت تمایل آدرس سایتتون رو لطف نمایید .

 

VeNtRiloO

تازه وارد
5/8/08
23
0
1
یکی از دلایل کندی سایت شما حجم صفحه اصلی شده می باشد .



سایت شما بیش از حد کند است .

دلایل آن نیز داخل همین ریپورت درج شده است .

می تونید با بهینه سازی تا حد قابل قبولی این مشکل رو رفع کنید.

قالب در حال لود ویدئو از سایت ف*ل*ت*ر شده ویموو هست که روی لود آن سایت مدت زیادی می مونه با حذف اون باز سرعت بیشتر خواهد شد .

تصاویر مطالب حجم بالایی دارند کیفیت آنها کاهش دهید .

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

MAN UTD

تازه وارد
16/4/16
6
0
1
یکی از دلایل کندی سایت شما حجم صفحه اصلی شده می باشد .



سایت شما بیش از حد کند است .

دلایل آن نیز داخل همین ریپورت درج شده است .

می تونید با بهینه سازی تا حد قابل قبولی این مشکل رو رفع کنید.

قالب در حال لود ویدئو از سایت ف*ل*ت*ر شده ویموو هست که روی لود آن سایت مدت زیادی می مونه با حذف اون باز سرعت بیشتر خواهد شد .

تصاویر مطالب حجم بالایی دارند کیفیت آنها کاهش دهید .
خیلی ممنونم از راهنماییتون.ویدئو ها رو حذف کردم.فقط یه مشکل کوچیک دیگه هست که وقتی تو موبایل باز می کنم سایت رو(خصوصا اندروید)،قفل میکنه و پایین و بالا نمیره.میدونید از چیه؟