مشاوره جهت انتخاب دامنه مناسب

ali320m

تازه وارد
سلام

شمارو نمیدونم ولی برای من واقعا انتخاب اسم و دامنه برای سایت به شدت مشکل و گیج کننده است و خیلی سخته واسم امیدوارم بتونم در اینجا با مشورت دوستان بهترین انتخاب رو داشته باشم اگرم کسی مشکل من رو داره در همین تاپیک به نتیجه برسه.

من قصد طراحی سایتی رو دارم با مضوع فروش قالب.چندی پیش به مهض پیدا کردن دامنه toptheme.ir بدونه چونه اون رو از دلال محترم خریدم. اوضاع خوب بود تا وقتی که اتفاقی به سایتی برخوردم با همین مضمون که از دامنه topthemes.ir استفاده میکرد انگار دنیا رو سرم خراب

شد.

به نظر شما باید بگردم دنباله یه دامنه جدید؟

تو صفحه اول گوگل چیزی راجع به سایت مذکور نبود .

اگه بخوام کاری کنم الن وقتشه که هنوز تبلیغی نکردم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

MAYRAN

کاربر عضو
درود

خب هر دو از سیستم استفاده می کنید و در یک موضوع فعالیت دارید با توجه به این که دامنه از دلال خریداری کردید.

خب من نمی دونم برای خرید دامنه چقدر پرداخت کردید پس خوب نمی تونم راهنمایی کنم.

سایت شما هیچ محصولی نداره و topthemes.ir چند وقتی هست که کار می کنه.

پس شما می توانید از این استفاده کنید. مثلا اگر کاربر topthemes.ir آدرس اشتباه با یک s کم تر وارد کنه وارد سایت شما می شه.

ولی برعکس یعنی تایپ s بعد از دامنه شما کم تر رخ می دهد.

ali320m

تازه وارد
خیلی گرون نخریدم(50).

قالب هم عوض میکنم و محصولم میزارم فقط درگیر اسمم .مثلا اگر فارسی جستجو کنن عبارت تاپ تم رو...

به نظر شما عوض شه بهتره؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تعویض کنی بهتره...

در ضمن ، حتما نباید اسم دومینت توش تم باشه... یه اسم خاص میتونه بهتر از اسمی باشه که از بیزنس شما الهام میگیره

hosein71

تازه وارد
خیلی قضیه خفنیه! :redfadce:

بنظرم عوض کن. چون زمینه کاری و کلیت سیستمتون کاملا شبیه به هم میمونه.

مثلا protheme یا themepro البته با s و بدون s رو چک کن و جفتش رو بخر که دوباره این موضوع پیش نیاد.

ali320m

تازه وارد
خیلی قضیه خفنیه! :redfadce: بنظرم عوض کن. چون زمینه کاری و کلیت سیستمتون کاملا شبیه به هم میمونه.

مثلا protheme یا themepro البته با s و بدون s رو چک کن و جفتش رو بخر که دوباره این موضوع پیش نیاد.
مطمئنن رزرو شدن.متاسفانه دلالی بیداد میکنه

ali320m

تازه وارد
دوستان اگر کسی نظری راجع به اسامی زیر برای سایت خبری تحلیلی داره یا سام دیگه که یه نماد باشه اگرم news نبود توش بهتره

niktahlil

nikfekr

nikandishnews

بالا