مشاوره در خصوص سرور مجازی و اختصاصی

Mohand.ES

کاربر عضو
سلام وقت بخیر

من در چند سایت مختلف در زمینه های گوناگون فعالیت دارم ، از سیستم ها و هاست های مختلفی به دلایلی استفاده می کنم ، دو تا از وب سایت هایی که با اونها همکاری می کنم با کمبود فضا و به خصوص پهنای باند مواجه شدن ، دوستان برای حل مشکل پیشنهاداتی داشتن :

1 . از هاست های اشتراکی با پهنای باند بالا و فضای بالا استفاده کنیم

2. سرور اختصاصی

3. سرور مجازی

وب سایت ها هم در مورد رشته های مختلف مهندسی و بیشتر مربوط به دانلود مقاله و فیلم هست .  در ضمن هیچگونه آشنایی سرور اختصاصی و مجازی ندارم فقط چندین ساله که با هاست اشتراکی کار کردم .

پیشنهاد شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ 

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام وقت بخیر

من در چند سایت مختلف در زمینه های گوناگون فعالیت دارم ، از سیستم ها و هاست های مختلفی به دلایلی استفاده می کنم ، دو تا از وب سایت هایی که با اونها همکاری می کنم با کمبود فضا و به خصوص پهنای باند مواجه شدن ، دوستان برای حل مشکل پیشنهاداتی داشتن :

1 . از هاست های اشتراکی با پهنای باند بالا و فضای بالا استفاده کنیم

2. سرور اختصاصی

3. سرور مجازی

وب سایت ها هم در مورد رشته های مختلف مهندسی و بیشتر مربوط به دانلود مقاله و فیلم هست .  در ضمن هیچگونه آشنایی سرور اختصاصی و مجازی ندارم فقط چندین ساله که با هاست اشتراکی کار کردم .

پیشنهاد شما چیه ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ 
اگر سایت شما درآمدی داره که می تونید از پس هزینه های مربوط به سرور اختصاصی بر بیایید، که یقینا یه سرور اختصاصی بگیرید

اما اگه بحث مالی مطرح هست، می تونید یه سرور مجازی بگیرید و روش یه پنل مثه سی پنل یا دایرکت ادمین و ... نصب کنید. ما خودمون چنین کاری کردیم.

در خصوص اطلاعات کم در زمینه سرور هم می تونید از مدیریت هاستینگ فروشنده بخواید سرویس رو به صورت مدیریت شده (mannaged) بهتون تحویل بده که یه هزینه ای داره

Mohand.ES

کاربر عضو
از نظر امنیت و مدیر فنی چی ؟ خود شرکت انجام میده یا نه باید مدیر فنی داشته باشیم ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با هزینه هستند که انجام میدن

سرور مجازی تا حد امکان نخرید (اگر وسع مالی دارید)

یک سرور عادی در دیتاسنتر هتزنر تقریبا ماهی 170 - 180 تومان در میاد...

مجازی سازی مشکل ایجاد میکنه... من ریسکش رو بالا میبینم

Mohand.ES

کاربر عضو
با هزینه هستند که انجام میدن

سرور مجازی تا حد امکان نخرید (اگر وسع مالی دارید)

یک سرور عادی در دیتاسنتر هتزنر تقریبا ماهی 170 - 180 تومان در میاد...

مجازی سازی مشکل ایجاد میکنه... من ریسکش رو بالا میبینم
 میشه بیشتر توضیح بدید ؟ منظور از مشکل چیه که فرمودید مهندس جان ؟

الان ماهانه سرور مجازی که مد نظر ماست میشه حدود ماهی 60 تومن ، پیشنهاد شما چیه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ساده توضیح میدم

سرور های مجازی که شما تحویل میگیرید به این صورته که

1. من به عنوان فروشنده یک سرور اختصاصی میگیرم. ویندوز نصب می کنم و روش یک نرم افزار vmware و یا مجازی ساز های دیگه (که این محبوبترینش هست) (البته به جای ویندوز از لینوکس هم میشه استفاده کرد که دردسرش کمی بیشتره برای مدیر سرور)

2. میام با این مجازی ساز یک وی پی اس با مشخصات خاص (رم 4 ، هارد فلان و سی پی یو فلان)...

تا اینجا رو همه میدونید و نیاز به توضیح من نبود

همین مجازی سازی کردن ، خودش ممکنه باعث بروز مشکل بشه... ویندوز سرور اصلی خراب بشه ، باعث بروز مشکل میشه. خاموش شدن های بی مورد

البته نمیخوام بترسونمت ، بگم این کار رو نکن... همه اینها احتمالات من هستن...

خودم دو سالی سرور مجازی داشتم مشکلی پیش نیومد ، ولی اذیت هاش زیاد هست. حداقل بیشتر از سرور اختصاصی...

اگر من الان بخوام این کار رو بکنم سرور اختصاصی میگیرم. حالا اگر هزینش براتون سنگین هست شریکی بگیرید... با دو نفر دیگه شریک بشید و یک سرور اختصاصی بگیرید برای هاست . اینطوری هزینه ی همین وی پی اس رو میدید اما منابع بالاتر

Mohand.ES

کاربر عضو
ساده توضیح میدم

سرور های مجازی که شما تحویل میگیرید به این صورته که

1. من به عنوان فروشنده یک سرور اختصاصی میگیرم. ویندوز نصب می کنم و روش یک نرم افزار vmware و یا مجازی ساز های دیگه (که این محبوبترینش هست) (البته به جای ویندوز از لینوکس هم میشه استفاده کرد که دردسرش کمی بیشتره برای مدیر سرور)

2. میام با این مجازی ساز یک وی پی اس با مشخصات خاص (رم 4 ، هارد فلان و سی پی یو فلان)...

تا اینجا رو همه میدونید و نیاز به توضیح من نبود

همین مجازی سازی کردن ، خودش ممکنه باعث بروز مشکل بشه... ویندوز سرور اصلی خراب بشه ، باعث بروز مشکل میشه. خاموش شدن های بی مورد

البته نمیخوام بترسونمت ، بگم این کار رو نکن... همه اینها احتمالات من هستن...

خودم دو سالی سرور مجازی داشتم مشکلی پیش نیومد ، ولی اذیت هاش زیاد هست. حداقل بیشتر از سرور اختصاصی...

اگر من الان بخوام این کار رو بکنم سرور اختصاصی میگیرم. حالا اگر هزینش براتون سنگین هست شریکی بگیرید... با دو نفر دیگه شریک بشید و یک سرور اختصاصی بگیرید برای هاست . اینطوری هزینه ی همین وی پی اس رو میدید اما منابع بالاتر
واقعا از راهنمایی شما ممنونم مهندس ، لطف کردید

بالا