مشکلی چینی شدن نتایج فارسی گوگل !

ahangha88

کاربر عضو
یکی از سایتهای ما دو روز هست چند بنر زیر هدر اون اضافه کردیم اما متاسفانه در ایندکس جدید گوگل توضیحات صفحه اصلی و صفحات داخلی رو به شکل

x»o@@Î SñMI¤. Án¼U¼¶ ¦ÃQ-ÂTvQ-Ák£º. pIw ½I@@«{»oÎ. k@@¹hL². §ºIM ÁI¿ÀI¬nj ÌH¼ºH ¾M. ÂTvQ ÁI¿µTvÃw ». ¦@@ÃUI¶n¼ŸºH ²Iø ÁHn¼{ ...

نمایش میده

بنرها هم فلش هم gif هستن و مشکلی در کد ندارن چطور باید این مشکل رو رفع کرد؟

طبق بررسی که کردم 4 سایت یک بنر فلش مثل ما گذاشتن یعنی مثلا هر 4 تا بنر سایت ایکس رو گذاشتیم دقیقا همون بنر فلش رو که سه سایت از اون 4 سایت نتایجشون به شکل ما شده اما خودشون از قرار معلوم متوجه نشدن!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با توضیحات شما. فایل فلش احتمالا ایندکس شده!

ahangha88

کاربر عضو
خوب بقیه بنرهای فلش هم ایندکس میشن جز این بنر 3 بنر فلش دیگه هم هستن

این بنر فقط روی همین سایت پرشین اسکریپت مشکل ایجاد نکرده یا کرده و رفعش کردن قبلا ولی طی بررسی های بنده بقیه سایتهایی که بنر فروشگاه ساز لبخند رو گذاشتن تماماً ایندکس هاشون همین مشکل رو پیدا کرده

مثلا صفحه اصلی با توضیحات

x»o@@Î SñMI¤. Án¼U¼¶ ¦ÃQ-ÂTvQ-Ák£º. pIw ½I@@«{»oÎ. k@@¹hL². §ºIM ÁI¿ÀI¬nj ÌH¼ºH ¾M. ÂTvQ ÁI¿µTvÃw ». ¦@@ÃUI¶n¼ŸºH ²Iø ÁHn¼{ ... دارن که هیچکس کلیک نمیکنه تقریبا

لطفا روش رفع موضوع رو بگید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من بنر رو روی هاست خودم اوردم. شما دانلود کن بنر رو از سایت ما و جایگزینش کن

ahangha88

کاربر عضو
اینکار رو کردم قبلا هم روی هاست خودمون بود اون دو یا سه سایت دیگه هم روی هاست خودشون هست ولی فکر میکنم این بنر مشکل خاصی داره هر بنر فلشی رو توی مرورگر باز کنید اتوماتیک نمایش میده این بنر نیاز به play کردن داره

مجدد مسیر بنر رو روی هاست تغییر دادم ببینم چی میشه مشکل خیلی عجیبی هست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما با چه کدی نمایش میدید بنر رو؟

ahangha88

کاربر عضو
امروز صبح دقیقا کد شما رو قرار دادیم

تازه توی robots.txt هم آدرس فولدر بنرهای فلش رو بستیم

ahangha88

کاربر عضو
متاسفانه یک روز گذشته ما آدرس پوشه بنرهای فلش رو بلوکه کردیم اما همچنان توضیحات به همون شکل هست

بالا