مشکل اسلایدر محصولات

• نویسنده موضوع twitfa
  • تاریخ شروع

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

دوستان عزیز من دارم یه قالبی رو فارسی می کنم قالب روی نسخه انگلیسی وردپرس اسلایدر محصولاتش ( اسلایدری که می تونی تو صفحه محصولات تصاویر محصول رو مشاهده کنی ) درست کار می کنه اما تو نسخه فارسی که نصب می کنم مشکل داره . 

البته قالب خودش دارای فایل rtl.css هستش که بخوره تو سرش با این خراب کاریش :)) )) 

میشه یه کمک کنید بگید چه کار باید بکنم ؟؟؟

صفحه تست : 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
راست چین سازش به کل غیر استاندارده ، من چند مشکل دیگه هم دیدم، امتیاز ستاره ای و..

دو سه دقیقه ای باهاش ور رفتم ، دلیل رو متوجه نشدم

twitfa

کاربر عضو
راست چین سازش به کل غیر استاندارده ، من چند مشکل دیگه هم دیدم، امتیاز ستاره ای و..

دو سه دقیقه ای باهاش ور رفتم ، دلیل رو متوجه نشدم
چطور می توننم به کل اون رو تغییرش بدم - داره دیوانم میکنه 

اومذه خراب کاریش رو انگار تو فایل های جاوا اسکریپتشم پیاده کرده ... 

فایل rtl.css رو تغییر دادم و فایل استایل رو ریختم بازم همین جوری بود

مشکل اینجاست که تو راست چین سازش اومده کاری کرده که تصاویر با left این ور اون ور میشن در صورتی که حالا که راست چین شده باید از right استفاده کنه . . . 

به همین خاطر فقط تصویر اول دیده میشه 

چطور می تونم کد مخصوص اون جدول پیدا کنم تو dreamviewer زدم کل فایل ها رو سرچ کنه بر اساس کلاس باز هم چیزی پیدا نکرد ایدی هم یه چیزایی پیدا کرد که به درد نخورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

twitfa

کاربر عضو
این داره از اسلایدر owlcarousel استفاده میکنه که تو سایت خودش زده باید rtl رو فعال کنم اما فعالم می کنم تاثیری نداره

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
owl کلا با راست چین مشکل داره. اون div owl رو باید direction:ltr کنی

twitfa

کاربر عضو
owl کلا با راست چین مشکل داره. اون div owl رو باید direction:ltr کنی
والا اونجوری هم نشد 

فایل جاوا اسکریپت رو ورداشتم left رو right کردم تو فایرفاکس هم از ترنزیشن استفاده می کرد مجبور شدم اونو خطا ایجاد کنم که کار نکنه . درست شد :)  

بالا