سلام چرا در فایرفاکس این سایت http://iran-sms.ir به صورت صاف نشان داده نمی شود؟؟؟؟ با تشکر از دوستان
P peyjoo تازه وارد 13/10/10 #2 سلام چرا در فایرفاکس این سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به صورت صاف نشان داده نمی شود؟؟؟؟ با تشکر از دوستان
سلام چرا در فایرفاکس این سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به صورت صاف نشان داده نمی شود؟؟؟؟ با تشکر از دوستان
iranenaz کاربر عضو 13/10/10 #3 سلام چرا در فایرفاکس این سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به صورت صاف نشان داده نمی شود؟؟؟؟ با تشکر از دوستان کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام دوست عزیز منظورتون چیه صاف نشان داده نمی شود. واسه من مشکلی نداره
سلام چرا در فایرفاکس این سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. به صورت صاف نشان داده نمی شود؟؟؟؟ با تشکر از دوستان کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام دوست عزیز منظورتون چیه صاف نشان داده نمی شود. واسه من مشکلی نداره
P peyjoo تازه وارد 14/10/10 #5 نه نیازی نیست یه تبلیغات آخه واسه من تمام منو ها و نوشته ها مشکل داشتن. خب خدارو شکر که مشکل از بنده هستش.
نه نیازی نیست یه تبلیغات آخه واسه من تمام منو ها و نوشته ها مشکل داشتن. خب خدارو شکر که مشکل از بنده هستش.
K kiarash82 تازه وارد 14/10/10 #6 اقایون با عرض پوزش که دخالت میکنم ولی دوستمون درست میگن منم رفتم داخل سایتشون اینطوری نمایش داده شده بود.طبق عکس زیر مروگر فایرفاکس قالب رو در سمت چپ نمایش میده You must be registered for see images attach Ie-9 نمایش صحیح قالب سایت You must be registered for see images attach آخرین ویرایش توسط مدیر: 14/10/10
اقایون با عرض پوزش که دخالت میکنم ولی دوستمون درست میگن منم رفتم داخل سایتشون اینطوری نمایش داده شده بود.طبق عکس زیر مروگر فایرفاکس قالب رو در سمت چپ نمایش میده You must be registered for see images attach Ie-9 نمایش صحیح قالب سایت You must be registered for see images attach
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 14/10/10 #7 بخاطر table اصلی هست... تو فایرفاکس اینطوری نشون میده... فکر کنم margin و padding رو 0px نکردید... تو همون اول استایل. این کار رو بکنید تو فایرفاکس درست نشون میده
بخاطر table اصلی هست... تو فایرفاکس اینطوری نشون میده... فکر کنم margin و padding رو 0px نکردید... تو همون اول استایل. این کار رو بکنید تو فایرفاکس درست نشون میده