مشکل با اسکریپت املاک ساروج 2

mohsen90002

تازه وارد
سلام

دوستان و اساتید گرامی من چند تا مشکل تو این ایکریپت دارم که اگه میشه کمکم کنید

یکی کادر آگهی ویژه هست که نمیدونم از کجا باید تنظیمش کنم تا کمی بیاد سمت چپ و با بقیه سایت هماهنگ بشه،(تو تصویر نشون دادم با فلش قرمز)

دوم اینکه فونت اون قسمتی رو که فلش سبز داره رو از کجا میتونم عوض کنم؟

You must be registered for see images attach

و در نهایت میخوام در موارد اجاره ای به جای متراژ در کادر آگهی در صفحه اصلی (مبلغ رهن) نمایش داده بشه که تو تصویر دوم نمایش دادم.

نهایت تشکر رو دارم ازتون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینها همگی مربوط به css هستند. اگر کمی css بلد باشید مشکلی در انجامشان نیست

mohsen90002

تازه وارد
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه از کجا باید تغییرش بدم؟

Ehs@n

کاربر عضو
دوست عزیز تا آدرس سایت رو نذارید کسی نمی تونه کمکتون کنه ! فک نکنم کسی اینجا سورس های اسکریپت رو حفظ باشه!

آدرس سایت رو قرار بدید، منتظر باشید خودم یا دوستان راهنمایی می کنند

mohsen90002

تازه وارد
دوست عزیز تا آدرس سایت رو نذارید کسی نمی تونه کمکتون کنه ! فک نکنم کسی اینجا سورس های اسکریپت رو حفظ باشه!آدرس سایت رو قرار بدید، منتظر باشید خودم یا دوستان راهنمایی می کنند
ببخشید، خدمت شما:

Ehs@n

کاربر عضو
تغییرات رو اعمال کنید

در فایل jquery.tabs.css کد زیر رو اضافه کنید به

.tabs-container

کد:
margin-left: 19px;
این تغییر که اعمال کردید قسمت جستجو رو تغییرر میده و اندازه اش رو درست میکنه و قسمتی که تو عکس با فلش قرمز نشون دادی هم خود به خود تنظیم میشه!

در مورد تغییر فونت اون قسمت هم پیشنهاد میکنم تغییرش ندید چون باعث میشه اون قسمت قالب کلا از نظم در بیاد (البته میشه با کد درستش کرد ولی خیلی جالب نشد)

برای تغییر اون قسمت هم باید وارد سورس کدش بشید و کد زیر رو پیدا کنید ،

کد:
<dive class="contenting22">
پ.ن : این دایو مربوط به باکس اجاره ای میشه

فک کنم بقیه اش رو بتونید انجام بدید !

موفق باشدی .

mohsen90002

تازه وارد
جناب احسان زحمت کشیدید

فقط یه نکته هست اینکه با تغییری که گفتید قسمت جستجو درست شد اما کادر آگهی ویژه هنوز کمی از سمت راست بیرون زده که تو عکس فلش زدم

attachment.php

ویه سوال کوچیک اینکه میشه کاری کرد که اعداد رو سه تایی از هم جدا کنه مثلا به جای 10000000 بشه 10,000,000 ؟؟؟

nimayz

تازه وارد
سلام دوستان

میتونید کمکم کنید ؟

من تو نصب مشکل دارم

وقتی میخوام این اسکریپت را نصب کنم این ارور را میده

[h=1]Internal Server Error[/h] The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@kdiag.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

چیکار باید بکنم لطفا راهنمایم کنید

مرسیی

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
مشکل از تنظیمات سرور هست .

محتویات فایل

کد:
.htaccess
رو از داخل روت اسکریپت پاک کنید و کد زیر رو جایگزین کنید . اگرم این فایل وجود نداشت یه دونه بسازید . کل اسم فایل همینه و پیشوندو پسوند نداره .

کد:
RewriteEngine On

بالا