مشکل با اسکریپ نقاشی انلاین

• نویسنده موضوع bibak
  • تاریخ شروع

bibak

تازه وارد
دروود.

دوستان من اسکریپ زیرو نصب کردم:

اینم ادرسی ساب دمینی که ورش نصبه ولی اجرا نمیشه:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
رو این سابدومین چیزی نصب نیست...

HamedR

کاربر عضو
دروود.دوستان من اسکریپ زیرو نصب کردم:

اینم ادرسی ساب دمینی که ورش نصبه ولی اجرا نمیشه:

این اسکریپت با HTML5 ساخته شده نیازی به نصب نداره.

فقط کافی فایل رو کپی کنین داخل هاست . بعدش اگه دوست داشتین میتونین فایل demo.html رو به index.html تغییر بدین تا وقتی آدرس رو وارد میکنن برنامه اتوماتیک اجرا بشه.

موفق باشید :53:

bibak

تازه وارد
رو این سابدومین چیزی نصب نیست...
این اسکریپت با HTML5 ساخته شده نیازی به نصب نداره. فقط کافی فایل رو کپی کنین داخل هاست . بعدش اگه دوست داشتین میتونین فایل demo.html رو به index.html تغییر بدین تا وقتی آدرس رو وارد میکنن برنامه اتوماتیک اجرا بشه.

سپاس گذارم از جوابتون

من پاکش کرده بودم

ولی دوباره نصب کردم.

اگه برین به این ادرس میبینید که چیزی نشون داده نمیشه:

اینم عکس از هاست و از جایی که نصب کردم:

You must be registered for see images attach

HamedR

کاربر عضو
سپاس گذارم از جوابتونمن پاکش کرده بودم

ولی دوباره نصب کردم.

اگه برین به این ادرس میبینید که چیزی نشون داده نمیشه:

اینم عکس از هاست و از جایی که نصب کردم:

من تست کردم همه چی درست بود . اسکریپت کار میکنه.

ولی اینی که میگی توی پنل نمیاره . فکر کنم هایدن شده باشه . موقع بازکردن manager روی گزینه "نمایش فایل های مخفی " رو هم کلیک کنید. شاید بیاره.

ولی اگه کار نکرد بهتره که اسکریپت رو روی کامپیوتر تنظیم کنید . (مثلا تغییر نام demo به index) بعد روی هاست آپلود کنید.

موفق باشید

bibak

تازه وارد
من تست کردم همه چی درست بود . اسکریپت کار میکنه.ولی اینی که میگی توی پنل نمیاره . فکر کنم هایدن شده باشه . موقع بازکردن manager روی گزینه "نمایش فایل های مخفی " رو هم کلیک کنید. شاید بیاره.

ولی اگه کار نکرد بهتره که اسکریپت رو روی کامپیوتر تنظیم کنید . (مثلا تغییر نام demo به index) بعد روی هاست آپلود کنید.

موفق باشید
نگه کن برای من این طور نمایش میده بعد برای شما چه طور درسته:

HamedR

کاربر عضو
نگه کن برای من این طور نمایش میده بعد برای شما چه طور درسته:
عزیز این به بخاطر این هستش که شما پوشه اسکریپت رو ریختین توی پوشه ی مورد نظر(خودمم نفهمیدم چی گفتم!). باید فقط محتویات پوشه رو بریزین.

الان شما وارد پوشه که آپلود کردین بشین و هرچی اونجا هست رو انتقال بدین به پوشه که میخواین اسکریپت اونجا نمایش داده بشه.

بعدش فایل demo رو به index تغییر بدین.

------------------------

اگه نتونستی کارهای بالا رو انجام بدی

بیا من تمام تغییرات رو براتون انجام دادم . فقط کافی فایل زیر رو دانلود کنی . بعدش ببری بریزی توی پوشه ی مورد نظر. بعدش فایل زیپ رو اکسترکت کنی.

bibak

تازه وارد
عزیز این به بخاطر این هستش که شما پوشه اسکریپت رو ریختین توی پوشه ی مورد نظر(خودمم نفهمیدم چی گفتم!). باید فقط محتویات پوشه رو بریزین.الان شما وارد پوشه که آپلود کردین بشین و هرچی اونجا هست رو انتقال بدین به پوشه که میخواین اسکریپت اونجا نمایش داده بشه.

بعدش فایل demo رو به index تغییر بدین.

------------------------

اگه نتونستی کارهای بالا رو انجام بدی

بیا من تمام تغییرات رو براتون انجام دادم . فقط کافی فایل زیر رو دانلود کنی . بعدش ببری بریزی توی پوشه ی مورد نظر. بعدش فایل زیپ رو اکسترکت کنی.

اقا هنوز تصویر مثل همون عکسی میاد که گذاشتم

بالا