مشکل با افزونه امتیازدهی vote-the-post.1.1 وردپرس

rocki3oy

کاربر عضو
سلام دوستان.

من از افزونه vote-the-post.1.1 برای امتیازدهی استفاده می کنم و قالبم از ابزارک پشتیبانی نمی کنه.

من این افزونه رو نصب کردم و کد مربوط رو قرار دادم ولی نمی دونم اولا کد رو دقیقا باید کجای قالب قرار بدم .کد رو به صورت زیر در فایل index.php پوسته قرار دادم :

<?php the_content(__('ratepost()','dnld')); ?>

ولی روی قالب هایی که ابزارک دارند خوب کار میکنه.ولی اگر به لینکی که دادم برید میبینید ستاره های کنار پست اصلا کار نمی کنه انگار نمایشی هست.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک سایت

اگر افزونه ای بهتر از این افزونه هست لطفا معرفی کنید.

من یک سری افزونه های امتیازدهی پیدا کردم لطفا بگید کدوم بهتر.لینک افزونه ها :

با تشکر

nulledscriptz

کاربر عضو
سلام دوستان.من از افزونه vote-the-post.1.1 برای امتیازدهی استفاده می کنم و قالبم از ابزارک پشتیبانی نمی کنه.

من این افزونه رو نصب کردم و کد مربوط رو قرار دادم ولی نمی دونم اولا کد رو دقیقا باید کجای قالب قرار بدم .کد رو به صورت زیر در فایل index.php پوسته قرار دادم :

<?php the_content(__('ratepost()','dnld')); ?>

ولی روی قالب هایی که ابزارک دارند خوب کار میکنه.ولی اگر به لینکی که دادم برید میبینید ستاره های کنار پست اصلا کار نمی کنه انگار نمایشی هست.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

لینک سایت

اگر افزونه ای بهتر از این افزونه هست لطفا معرفی کنید.

من یک سری افزونه های امتیازدهی پیدا کردم لطفا بگید کدوم بهتر.لینک افزونه ها :

با تشکر
اون کدی رو که گفتید باید در حلقه استخراج مطالب بکار ببرید ....

یعنی حتی بدون استفاده از این افزونه یه کد مثل زیر در صفحات Index.php و single.php شما باید باشه

<?php the_content(); ?>

باید این کد رو با اونی که نوشتید جایگزین کنید

rocki3oy

کاربر عضو
اون کدی رو که گفتید باید در حلقه استخراج مطالب بکار ببرید ....یعنی حتی بدون استفاده از این افزونه یه کد مثل زیر در صفحات Index.php و single.php شما باید باشه

<?php the_content(); ?>

باید این کد رو با اونی که نوشتید جایگزین کنید
من افزونه رو عوض کردم و اینم همین مشکل رو داره.

دوست عزیز کد رو قرار میدم و لی ستاره ها ثبت نمیشه .مثلا شما برید رای بدید اصلا کار نمیکنه.

الان دارم از افزونه postrating استفاده می کنم روی همه قالب ها کار می کنه روی قالب ما کار نمی کنه.

ممنون میشم کمکم کنید.

بالا