مشکل با افزونه google xml sitemap

alihesari

کاربر عضو
از وقتی افزونه رو آپدیت کردم دیگه تو گوگل سایت ایندکس نشده و فقط سابمیت شده!؟

مشکل داره این ورژن جدید؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فایل robots.txt دستکاری نشده؟

alihesari

کاربر عضو
خیر فایل دستکاری نشده.

این مشکل رو در فروم wp-parsi مطرح کردن و اونجا حل نشد...گفتم شاید دوستان اینجا راه حلی داشته باشند.

اگر از سایت مپ دیگری استفاده کنم مشکلی در سئو پیش میاد؟

bestdata

تازه وارد
پیشنهاد میدم تمامی سایت مپ های این افزونه + خود افزونه رو حذف کنید و بجاش افزونه Wordpress SEo Yoast رو نصب کنید خودش سایت مپ هم میسازه و گوگل هیچ مشکلی با سایت مپ هاش نداره و یک افزونه عالی سئو هست

اما مشکل شما اینه آپدیت جدید افزونه google xml sitemap به سبک جدیدی سایت مپ میسازه که گوگل فعلا باهاش مشکل داره

alihesari

کاربر عضو
حرف شما رو قبول دارم.

ولی اینکار در سئو میشکلی ایجاد نمیکنه؟

ramezanpour

تازه وارد
با سلام،

اگه مشکل شما اینه که وقتی به آدرس سایت مپ میرین یه ارور میبینید که نمیتونه سایت مپ درست کنه و همچنین از افزونه sms فارسی برای ووکامرس همین سایت استفاده میکنید، و وقتی اون افزونه رو غیر فعال میکنید مشکلتون حل میشه بگید تا بگم چیکار کنید.... :D

به شکل خلاصه اینکه باید برید تو فایلهای افزونه sms و space (فضاهای خالی) رو پاک کنید برای اینکار از نرم افزار Notepad++ و replace کردن\r\n به جای \r\n\r\n در متن فایلهای افزونه که باعث میشه خطوط اضافه از متن فایل حذف بشن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ramezanpour

تازه وارد
تشکرحرف شما رو قبول دارم.

ولی اینکار در سئو میشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوست عزیز سایت مپ هر دوشون حالا تغزیبا یکسانه من خودم قبلا از google xml استفاده میکردم حالا برای اینکه تعداد افزونم زیاد نباشه از yoast استفاده میکنم، yoast از همون روشی استفاده میکنه که google xml جدیدن استفاده میکنه یعنی sitemap رو به شکل XML درست میکنند و باید فایلهای قبلی sitemap رو از هاست پاک کنید و آدرس جدیدو (اگه اسمش تغییر داشته باشه) تو robots اضافه کنید.

cniran

کاربر عضو
سلام. فایل ها قدیمی افزونه رو که در روت وردپرس با ورژن های قدیمی افزونه ایجاد کردید یا ساخته شده رو پاک کنید. از کجا فهمیدید ایندکس نمیشه؟

alihesari

کاربر عضو
گوگل وب مستر نمودار ایندکس رو چند وقته چک کردم درست کار نمیکنه. نسخه جدید سایت مپ طوری شده که برای هر روز یک سایت مپ جدید میسازه که پست های روز رو در این قرار میده و گوگل برای شناسایی این سایت مپ جدید ساخته شده زمان لازم داره. و دیرتر ایندکس میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا