مشکل با افزونه mylinksdump

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
من افزونه mylinksdumpرا نصب کردم البته براساس راهنمایی که در فایل PDF هستش ولی بالای صفحه چیزی نمایش نمیده یعنی اون صفحه مشکی که باید لینکها درونش قرار بگیره نمیاد؟؟؟!!

البته یه توضیحی بدم ببینم راه را درست رفتم یانه:

+تو فایل راهنما گفته که فایل زیپ راتو پوشه پلاگینها آپلود کنید ولی من ابتدا اونا نصب کردم از طریق نصب افزونه ها

+دیگه اینکه گفته فایلهای درون پوشهextraبه ریشه وردپرس منتقل نمایید منظورش اینه که بایدmove file بشه یا copy البته من هردو طریق را انجام دادم ولی بازهم درست نشده

+منظور اینکه گفته درپوشه پلاگینها پوشه اضافی نباشه شامل پوشه افزونه های دیگه ای که نصب هست میشه یانه؟

منتظر راهنمایی شما هستم

wallfa

کاربر عضو
دوست عزیز خوب متوجه نشدم .. ولی یه توضیح کلی بهت میدهم -- یه فایل پلاگین داره یه فایل که باید در قسمت اصلی هاست قرار بگیره -- فایل پلاگین باید کامل اول دانلود کنی بعد از دانلود اون باید به دو قسمت تایین شده تقسیم کنی ! بعد قسمت اول در پوشه پلاگین با نام مشخص شده بریزی و قسمت دوم رو هم در خود قسمت دومین اچت ی ام ال سایت یا به قولی صفحه اول بازخوانی اطلاعات ..

jing

کاربر عضو
خوب اگر دانلود نکرده بودم چطوری نصب کردم؟!

اگر کسی از این پلاگین استفاده میکنه میدونه منظورم چیه

این فایل راهنماش هست

wallfa

کاربر عضو
جینگ جان من این افزونه بر روی سایت خودم بار گذاری کردم .. به احتمال زیاد شما یه پوشه اضافه به پلاگین دادید یا از قسمت افزونه ها فعال نکردید ..

jing

کاربر عضو
جینگ جان من این افزونه بر روی سایت خودم بار گذاری کردم .. به احتمال زیاد شما یه پوشه اضافه به پلاگین دادید یا از قسمت افزونه ها فعال نکردید ..
افزونه فعاله مشکلی نداره... فقط سوال اینه که:

+طبق تصویر زیرشما فایلهای داخل پوشهextraرا کپی کردین توی قسمتpublic html یا اینکه کلاً cut کردین؟؟؟؟ (چون من cut کردم)

+ من طبق اون آموزش براش آرشیو درست نکردم این میتونه بعنوان یک مشکل باشه یانه؟

+شما ازطریق افزونه ها ابتدا نصبش کردید یا اینکه توپوشه پلاگینها آپلود نمودید؟ (چون من نصبش آپلود نکردم)

m4iq4wqhhrwnhspqprm2.jpg

منظورتون از پوشه اضافی متوجه نشدم این تصویر از قسمت پلاگینها ببین مشکلی داره؟

7c38x0vd6uzqdnazns3.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

wallfa

کاربر عضو
1. دوست عزیز من کپی کردم

2.عکس ببین

3. تو کد که باعث میشه مای لینک دامپ در اون قسمت قرار بگیره درون قالب قرار دادی .. ؟

اگر سه تا کار بالا کردی با آی دی بنده در تماس باش wallfa_hm

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

jing

کاربر عضو
خوب نتیجه این شد .....با توجه به تصاویری که شما گذاشتین در مقایسه با تصاویر من

تصویر صفحه اول:پنج فایل داخل پوشهextra طبق تصویر زیر هستش... شما اون فایلی که درتصویرزیر تیک نخورده ندارین در عوض منهم فایل myLDbranding.php در پوشهextraندارم ....چرا اینجوریه؟

gsw4ycqz4llmxvyisnpr.jpg

تصویر شما

109d1282682199-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-mylinksdump-jpg

تصویر صفحه دوم:شما پوشه ای بنام up a level دارین ولی برای من موجود نیست؟؟؟؟ یک فایل درپایین تصویر هست که شما ندارین!!!؟؟

درمجموع حجم فایلها وپوشه های منهم با شما فرق داره؟

jkmhejqq2icd3rpesk3.jpg

تصویر شما

110d1282682212-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-mylinksdump-jpg

با توجه به اختلاف دوتصویر شاید اسکریپت من ناقص باشه؟؟

اگر دارین زحمت بکشین یه لینک سالم بدین تا دانلود کنم ببینم با اون درست میشه یانه

درضمن مورد سومی که فرمودین هم انجام داده بودم از این نظر موردی نداشته

آخرین ویرایش توسط مدیر:

wallfa

کاربر عضو
دوست عزیز میترسم تا صبح بشینم اینجا توضیح بدم دوباره مشکل داشته باشه

با ای دی : wallfa_hm در تماس باش تا خودم افزونه نصب راس ریس کنم برات

نویسنده این افزونه وبلاگ این و از اینجا میتونی دانلود کنی

بالا