مشکل با افزونه wordpress sms

alihesari

کاربر عضو
سلام دوستان

افزونه

نصب کردم روی سایت وردپرسی. چندتا سوال در مورد کار با این افزونه دارم. پنل پیامکی + وب سرویس خریداری کردم.

سوال اول از خبرنامه این افزونه تویه قالب دارم استفاده میکنم تنظیمات را طوری انجام دادم وقتی شماره ای در خبرنامه ثبت میشه اسمس تایید ارسال بشه اما ارور زیر رو میده:

Fatal error: Call to undefined method iransmspanel::SendSMS() in /home3/..../public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-subscribe.php on line 40

تنظیمات وب سرویس رو در بخش تنظیمات افزونه وارد کردم اما هنگام ارسال پیامک از پیشخوان وردپرس ارور زیر ایجاد میشه:

Fatal error: Call to undefined method iransmspanel::SendSMS() in /home3/..../public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/templates/settings/send-sms.php on line 81

saeedpersian

کاربر عضو
آيا وقتي مشخصات پنل رو وارد كرديد در پيشخوان وردپرس مانده اعتبار پيامكي را درست نشان ميدهد؟(تا مطمئن شويد كه مشخصات درست است و به پنل پيامكي وصل شده ايد)

مشخصات پنل پيامكي ازجمله شماره اختصاصي را بطور صحيح با حروف لاتين وارد كنيد.

افزونه رو يكبار غيرفعال/فعال كنيد

از فعال بودن وبسرويس روي پنل پيامكي مطمئن بشيد.

alihesari

کاربر عضو
بله مشخصات وب سرویس رو به درستی وارد کرده ام و میزان اعتبار پیامک هم در پیشخوان نمایش داده میشود. شماره اختصاصی رو هم به درستی وارد کرده ام. تنها این مونده بود که افزونه رو فعال و غیرفعال کنم که انجام شد ولی مشکل حل نشد! وب سرویس هم روی پنل پیامک من فعال می باشد

saeedpersian

کاربر عضو
اون لاين هايي كه مشخص شده در ارور... مربوط به متد ارسال وبسرويس مربوطه هست. احتمالا يا متد هاي ارسال وبسرويس شما عوض شده (از پشتياني پيامك بپرسيد) يا در افزونه بدرستي كدنويسي نشده.(از كساني كه مثل شما از اين افزونه با اين وبسرويس كار ميكنند بپرسيد ببينيد براي اونها مشكلي نداره)

اين هم بگم كه براي استفاده از اين افزونه بايد تابع soap client روي سرور شما فعال باشه. (فكر كنم براي شما فعال باشه چون خطاي soap نداده)

اينا به ذهنم اومد

alihesari

کاربر عضو
افزونه دیگری سراغ دارین که این امکانات رو داشته باشه؟

saeedpersian

کاربر عضو
نخير

افزونه ي ديگه اي وجود ندارد.

همين افزونه براي وبسرويس هاي ديگه وجود داره.

ما هم اين افزونه رو براي وبسرويس خودمون ست كرديم.

در صورت تمايل با ايميل info@max-sms.ir در تماس باشيد. يك اكانت تستي برايتان بدهيم تست كنيد اگر مشكلي نداشت و مايل بوديد از ما سرويس خريداري كنيد.

alihesari

کاربر عضو
مشکل حل شد سعید جان

ممنون برادر :53:

کلاس مربوط به پنل پیامک خودم رو یه ویرایشی کردم مشکلش حل شد. یه سری مشکلات داره این افزونه اونم به خاطر زیاد بودن پنل های پیامکشه که پشتیبانی میکنه

بالا