مشکل با تصویر شاخص

KOMBATENT

تازه وارد
به نام خدا
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان .
بنده به تازگی یک سایت تحت ووکامرس نصب کردم پوسته هم پوسته صحیفه رو اندکی ویرایش کردم گذاشتم روش ولی مشکلی که دارم وقتی اندازه صفحه عادیه یا زوم میکنم تصاویر شاخص محصول به نمایش در نمیاد وقتی صفحه رو کوچیک میکنم به نمایش در میاد .
میخواستم بپرسم چطور میتونم اینو حل کنم ؟؟؟
پیشاپیش از کمک هاتون ممنونم :)
خدانگهدار

+ (نکته : قبل از ویرایش قالب هم مشکل بوده تو اکثر قالب ها تقریباً )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر قصد فروش محصولات رو دارید بدانید قالب صحیفه یه قالب خبری گزارشی آموزشی است نه یک قالب فروشگاهی حرفه ای .

شا نسخه فعلی روی سایت انجمن رو دانلود کنید و نصب کنید این آخرین ورژن هستش که بیشتر یان مشکلات توش رفع شده

موفق باشید

KOMBATENT

تازه وارد
ضمن عرض سلام و تشکر
نسخه ای که دارم استفاده میکنم 5.5.7 هست !
اگه میدونید قابل حل نیست (ترجیح میدم همین حل شه بیشتر به دلم نشسته !) ! قالب دیگری رو بهم معرفی کنید تا باز ویرایشش رو شروع کنم  :)
خدانگهدار

+(جا تشکر ویژه بکنم از @جاویدان بزرگوار به خاطر پاسخگوییشون ، مشکلم حل شد تصویر شاخصی که برای محصولاتم گذاشته بودم در سایز وال پیپر بود و این موضوع مشکل ایجاد کرده بود {مشکل از کار نبود ، مشکل از کاربر بود  :">  } )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

با تشکر از شما ، بنده توصیه ای که دارم اینه شما قالب فعلی رو با نام دیگه ذخیره کنید و ورژن جدید رو قرار بدید بلحاظ امنیت و کیفیت کدها و رفع ارورها و هماهنگی با آخرین ورژن وکامرس و وردپرس . و بعد کدهای خودتون رو دوباره بهش تزریق کنید .

متاسفانه قالب صحیفا از یکی دو سال قبل یه سری مشکلات جدی بهش وارد شده بخصوص در بحث ریسپانسیو و برخی بخشها که به علت فیلتر شدن ایران از سوی تم فارست امکان گزارش برای طراح نیست تا نسبت به رفع اقدام کنه هر چند اگر اعلام هم کنید دسترسی میخوان تا بدونند شما قالب اصلی رو خریدید یا خیر {این رو به شخصه تجربه کردم حتی برای پیشنهادات هم دسترسی می خوان}

قالب خوب فراوان هستش مثلا پورتو - قالب سنگین be - قالب the7 یا قالب های دیگه

اینجا ها رو نگاه کنید البته در بخش قالب وردپرس چند تا قالب فروشگاهی هست که بد نیست تستشون کنید.

موفق باشید

بالا