مشکل با تعمیر پایگاه داده

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
من وردپرس 2.9.2 را تو یک پوشه جداگانه نصب کردم و یک قالبی هم نصب کردم ولی فعال نمیشدپاکش کردم پیامی اومد وکدی داد که باید در فایل کانفیک میگذاشتم بعد از گذاشتن کد داده شده، روی دکمه های "تعمیر پایگاه داده" یا "تعمیر و بهینه سازی پایگاه داده" که کلیک میکنم پایگاه تعمیر نمیشه ومیگه دوباره سعی کنیدبه همین منوال تکرار میشه!!!!! بایدچکار کنم؟

--------------------------------------------------------------------

متن پیام

تعدادی از جداول پایگاه*داده در دسترس نمی*باشند. برای این*که وردپرس اقدام به تعمیر پایگاه*داده کند٬ دکمه*ی «تعمیر پایگاه*داده» را فشار دهید. تعمیرات ممکن است مقداری طول بکشد٬ پس صبور باشید.

تعمیر پایگاه*داده

وردپرس می*تواند پایگاه*داده*ی وبلاگ را تعمیر و بهینه*سازی کند. این کار ممکن است در برخی موارد باعث افزایش کارایی شود. تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده بسته به*حجم مطالب و نظرات وبلاگ شما ممکن است زمان زیادی طول بکشد و پایگاه*داده در طول این کار قفل خواهد شد.

تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
من وردپرس 2.9.2 را تو یک پوشه جداگانه نصب کردم و یک قالبی هم نصب کردم ولی فعال نمیشدپاکش کردم پیامی اومد وکدی داد که باید در فایل کانفیک میگذاشتم بعد از گذاشتن کد داده شده، روی دکمه های "تعمیر پایگاه داده" یا "تعمیر و بهینه سازی پایگاه داده" که کلیک میکنم پایگاه تعمیر نمیشه ومیگه دوباره سعی کنیدبه همین منوال تکرار میشه!!!!! بایدچکار کنم؟--------------------------------------------------------------------

متن پیام

تعدادی از جداول پایگاه*داده در دسترس نمی*باشند. برای این*که وردپرس اقدام به تعمیر پایگاه*داده کند٬ دکمه*ی «تعمیر پایگاه*داده» را فشار دهید. تعمیرات ممکن است مقداری طول بکشد٬ پس صبور باشید.

تعمیر پایگاه*داده

وردپرس می*تواند پایگاه*داده*ی وبلاگ را تعمیر و بهینه*سازی کند. این کار ممکن است در برخی موارد باعث افزایش کارایی شود. تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده بسته به*حجم مطالب و نظرات وبلاگ شما ممکن است زمان زیادی طول بکشد و پایگاه*داده در طول این کار قفل خواهد شد.

تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده
مدتها پیش سوال بالا را مطرح کردم ولی جواب نگرفتم مجددا همین مشکل برای من پیش آمده برای رفعش باید چکار کنم؟؟؟

ازطریق خود phpMyAdminهم اقدام کردم دیتابیس تعمیر میشه ولی سایت نمایش داده نمیشه وپیام زیرمیاد:

Error establishing a database connection

با این اختلاف که درحال حاضروردپرس3.0.4 نصب هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
دوستان اگر کسی میدونه کمک کنه.... اینجا میگن پرشین اسکریپت نباید کسی کارش لنگ بمونه!!!!

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیدونم مشکلت چیه...!

شما از کجا هاست میگیری؟که هر چی بدبختی هست سر سایت تو میاد؟

شاید نمیتونه به دیتابیست کانکت بشه خوب...

jing

کاربر عضو
از مایاهاست گرفتم اوایلش خوب بود حدود 3ماهیه که تاحالا دوبار اینجوری شده بهشون هم که میگم میگن مشکل از طرف مانیست ایراد از وردپرس شماست!!!؟

همه اطلاعات کانفیک هم درسته ولی ارتباط قطع شده!!

یعنی الآن من به بن بست خوردم راهی دیگه نداره که این ارتباط برقرار بشه؟؟

iranenaz

کاربر عضو
کانفیگ رو چک کن ببین یه جاش مشکل داره.

اون کدی که اضافه کردی چی بوده ؟

jing

کاربر عضو
کانفیک را پاکش کردم وفایل سالم کانفیک از وردپرس دوباره آپ کردم واطلاعات را وارد کردم درست نمیشه!!!!

اون کدی هم که فرمودین به کانفیک اضاف کردم وقتی میخواستم وارد قسمت مدیریت بشوم پیام میداد که باید دیتابیس تعمیر شود تو صفحه بعدی پیام زیر میاد

wordpress-logo.png

برای این*که بتوانید با استفاده از این برگه به*صورت خودکار پایگاه*داده را تعمیر کنید٬ باید خط زیر را به پرونده*ی wp-config.phpتان اضافه کنید. وقتی این خط را اضافه کردید٬ این برگه را دوباره بارگذاری کنید.

define('WP_ALLOW_REPAIR', true);

حالا سوال من اینه که: اطلاعاتی نظیر نام دیتابیس/یوزر وپسورد که درکانفیک هستش دردیتابیس هم ذخیره شده یانه؟؟؟؟؟ اگر ذخیره شده چطور میتونم دستی تو دیتابیس ویرایشش کنم تا مطمئن بشم که مشکلی از این جهت هم نداره... البته قبلا این دیتابیس ویوزر ست شدن ولی جهت اطمینان میخوام دستی حلش کنم...

سوال آخر اینه که بنظرشما امیدی به درست شدنش هست یا قیداطلاعات وسایت را بزنم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه تو دیتابیس فقط اطلاعات سایت ذخیره میشه. اطلاعات دیتابیس از طریق فایل کانفیگ خونده میشه و به سرور ارسال میشه

شما اگه اخرش نتونستی کاری کنی. فقط تیبل مطالب و موضوعات رو جداگانه export کن و تو دیتابیس و سایت جدید import کن. که دیگه مشکلی نباشه...

jing

کاربر عضو
باتشکر از همه دوستان.....مشکل حل شد ولی مقداری از اطلاعاتم ازبین رفت.... امکان برگرداندن اطلاعات وجود داره یانه ؟؟؟راهنمایی کنید

jing

کاربر عضو
ظاهرا بک آپهای جدیدی که گرفته بودم بعضی از جداولش ایراد داشت یعنی درست بک آپ گرفته نشده بود بک آپی از دیتابیس داشتم مال شهریور ماه بود اونا ایمپورت کردم تو دیتابیسی که جدید ساخته بودم درست شد.......بقیه بک آپهایی که گرفتم ظاهر کلا ایراد داشته!!! نمیدونم چرا؟

بخاطر همین هم اطلاعات این جند ماه گذشته از مهر تا حال پریده نمیدونم امکان ریکاوری داره یا نه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تیکه تیکه ایمپورت کن...یعنی.7 یا 8 خط رو بگیر و از sql ایمپورت کن...

jing

کاربر عضو
منظورتون متوجه نشدم

وقتی ما دیتابیس را اکسپورت میکنیم یک فایل تکست به ما میده منظور شما اینه که اوفایل را باز کنم فرض کنید با7خطش یک فایل تکست دیگه بسازم واونوقت ایمپورت کنم

درسته؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فقط خط هایی که نوشته شده insert into .....

بالا