من وردپرس 2.9.2 را تو یک پوشه جداگانه نصب کردم و یک قالبی هم نصب کردم ولی فعال نمیشدپاکش کردم پیامی اومد وکدی داد که باید در فایل کانفیک میگذاشتم بعد از گذاشتن کد داده شده، روی دکمه های "تعمیر پایگاه داده" یا "تعمیر و بهینه سازی پایگاه داده" که کلیک میکنم پایگاه تعمیر نمیشه ومیگه دوباره سعی کنیدبه همین منوال تکرار میشه!!!!! بایدچکار کنم؟
--------------------------------------------------------------------
متن پیام
تعدادی از جداول پایگاه*داده در دسترس نمی*باشند. برای این*که وردپرس اقدام به تعمیر پایگاه*داده کند٬ دکمه*ی «تعمیر پایگاه*داده» را فشار دهید. تعمیرات ممکن است مقداری طول بکشد٬ پس صبور باشید.
تعمیر پایگاه*داده
وردپرس می*تواند پایگاه*داده*ی وبلاگ را تعمیر و بهینه*سازی کند. این کار ممکن است در برخی موارد باعث افزایش کارایی شود. تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده بسته به*حجم مطالب و نظرات وبلاگ شما ممکن است زمان زیادی طول بکشد و پایگاه*داده در طول این کار قفل خواهد شد.
تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده
--------------------------------------------------------------------
متن پیام
تعدادی از جداول پایگاه*داده در دسترس نمی*باشند. برای این*که وردپرس اقدام به تعمیر پایگاه*داده کند٬ دکمه*ی «تعمیر پایگاه*داده» را فشار دهید. تعمیرات ممکن است مقداری طول بکشد٬ پس صبور باشید.
تعمیر پایگاه*داده
وردپرس می*تواند پایگاه*داده*ی وبلاگ را تعمیر و بهینه*سازی کند. این کار ممکن است در برخی موارد باعث افزایش کارایی شود. تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده بسته به*حجم مطالب و نظرات وبلاگ شما ممکن است زمان زیادی طول بکشد و پایگاه*داده در طول این کار قفل خواهد شد.
تعمیر و بهینه*سازی پایگاه*داده
آخرین ویرایش توسط مدیر: