مشکل با رنک الکسا و گوگل وبمستر

sagebnegad

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان نازنین

جدیدا دوتا مشکل پیداشده توی سایت که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1:مشکل اول در مورد رنک الکساس که تا چندروز پیش هم رنک ایران و هم رنک جهانیمون در حال بهتر شدن و کاهش بود ولی الان رنک جهانی در حال کاهش و رنک ایرانمون در حال افزایشه.آیا این مساله مقطعی و گذراس یا باید کاری بکنم

2:از گوگل وبمستر برای من ایمیل اومده که نمایش سایتم روی موبایل با مشکل انجام میشه و خواسته این مشکل رو رفع کنم ولی من تقریبا هرروز بااسمارت فون خودم صفحات سایت و انجمن و بخش های دیگر مرور میکنم و هیچ مشکلی ندارم و قالب کاملا برای کاربا تبلت و موبایل بهینه شده .بنظرتون باید چیکار کنم؟

ممنونم از لطف و محبتتون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. اینکه رتبه ایران شما بدتر میشه. به این معنی نیست که شما فعالیتتون کم شده... هر روزه وب سایت های جدیدی وارد دور مسابقات رتبه در الکسا میشن. و اونها از شما جلو میزنن... (فعالیتشون بیشتر از شماست) و این به این معنی نیست که فعالیت شما تغییری کرده... ووو... (در کل اصلا جدی نگیرید الکسا رو...)

2. نمیدونم!...

sagebnegad

کاربر عضو
1. اینکه رتبه ایران شما بدتر میشه. به این معنی نیست که شما فعالیتتون کم شده... هر روزه وب سایت های جدیدی وارد دور مسابقات رتبه در الکسا میشن. و اونها از شما جلو میزنن... (فعالیتشون بیشتر از شماست) و این به این معنی نیست که فعالیت شما تغییری کرده... ووو... (در کل اصلا جدی نگیرید الکسا رو...)2. نمیدونم!...
ممنونم از پاسخت محمد جان آخه من خیال میکردم رنک جهانی و داخل باهم رابطه مستقیم دارند ولی انگار اینطور نیس

در مورد مساله دوم بنظرت اگه اهمیتی بهش ندم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنونم

- - - Updated - - -

ببخشید یه مشکل دیگه من دارم اینه که الان چندماهه وقتی اسم سایت رو توی گوگل سرچ میکنم لینک سایت اصلی نمیاد ولی لینک زیر دامنه ها میاد؟

بنظرتون باید چیکار کنم؟

ممنونم

saeedpersian

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان نازنینجدیدا دوتا مشکل پیداشده توی سایت که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1:مشکل اول در مورد رنک الکساس که تا چندروز پیش هم رنک ایران و هم رنک جهانیمون در حال بهتر شدن و کاهش بود ولی الان رنک جهانی در حال کاهش و رنک ایرانمون در حال افزایشه.آیا این مساله مقطعی و گذراس یا باید کاری بکنم

2:از گوگل وبمستر برای من ایمیل اومده که نمایش سایتم روی موبایل با مشکل انجام میشه و خواسته این مشکل رو رفع کنم ولی من تقریبا هرروز بااسمارت فون خودم صفحات سایت و انجمن و بخش های دیگر مرور میکنم و هیچ مشکلی ندارم و قالب کاملا برای کاربا تبلت و موبایل بهینه شده .بنظرتون باید چیکار کنم؟

ممنونم از لطف و محبتتون

ممنونم از پاسخت محمد جان آخه من خیال میکردم رنک جهانی و داخل باهم رابطه مستقیم دارند ولی انگار اینطور نیسدر مورد مساله دوم بنظرت اگه اهمیتی بهش ندم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنونم

- - - Updated - - -

ببخشید یه مشکل دیگه من دارم اینه که الان چندماهه وقتی اسم سایت رو توی گوگل سرچ میکنم لینک سایت اصلی نمیاد ولی لینک زیر دامنه ها میاد؟

بنظرتون باید چیکار کنم؟

ممنونم
1-رتبه الكسا اگر بازديد غيرواقعي نداشته باشيد تقريبا درست نشون ميده ولي اگر بازديد غيرواقعي داشته باشين الكسا هم فريب ميخوره و رتبه ظاهرا بهتر ميشه و وقتي او بازديد غيرواقعي ديگه قطع بشه رتبه هم به مقدار واقعي خودش نزديك ميشه. شما بيش از 22% ورودي هاتون از پاپ آپ هست(بود) كه يك بازديد غيرواقعي بحساب مياد. 22 درصد خيلي زياده!

ولي درحالت كلي بازم پيش مياد كه رتبه جهاني بهتر بشه ولي رتبه ايرن بدتر. اينهم نشون دهنده اينه كه كل سايتهاي ايراني دارن از بقيه كشورها جلو ميزنن(البته اگر آمار الكسار درست باشه)

2- از گوگل وبمستر به مسير search terafic/mobile usability برويد. اون پايين خطاها رو نشون ميده و دقيق ميگه كه مربوط به كدوم صفحه از سايت هست.

اگر از قسمت manual action خطا نداده باشد زياد مهم نيست. ميتونيد ناديده بگيريد.

3-سابداميني كه مياره مربوط به كدوم بخش سايتتون هست؟ خوب حتما سئو و توليد محتواي اون سابدامين از سايت اصليتون بهتره!

sagebnegad

کاربر عضو
1-رتبه الكسا اگر بازديد غيرواقعي نداشته باشيد تقريبا درست نشون ميده ولي اگر بازديد غيرواقعي داشته باشين الكسا هم فريب ميخوره و رتبه ظاهرا بهتر ميشه و وقتي او بازديد غيرواقعي ديگه قطع بشه رتبه هم به مقدار واقعي خودش نزديك ميشه. شما بيش از 22% ورودي هاتون از پاپ آپ هست(بود) كه يك بازديد غيرواقعي بحساب مياد. 22 درصد خيلي زياده!ولي درحالت كلي بازم پيش مياد كه رتبه جهاني بهتر بشه ولي رتبه ايرن بدتر. اينهم نشون دهنده اينه كه كل سايتهاي ايراني دارن از بقيه كشورها جلو ميزنن(البته اگر آمار الكسار درست باشه)

2- از گوگل وبمستر به مسير search terafic/mobile usability برويد. اون پايين خطاها رو نشون ميده و دقيق ميگه كه مربوط به كدوم صفحه از سايت هست.

اگر از قسمت manual action خطا نداده باشد زياد مهم نيست. ميتونيد ناديده بگيريد.

3-سابداميني كه مياره مربوط به كدوم بخش سايتتون هست؟ خوب حتما سئو و توليد محتواي اون سابدامين از سايت اصليتون بهتره!
ممنونم از لطفتون سابدامین های انجمن و گروه یاهو در سرچ ها لینکشون میاد و لینک سایت اصلی نمیاد

ممنونم

این ارور رومیده:

To: webmaster of

Google systems have tested 7 pages from your site and found that 86% of them have critical mobile usability errors. The errors on these 6 pages severely affect how mobile users are able to experience your website. These pages will not be seen as mobile-friendly by Google Search, and will therefore be displayed and ranked appropriately for smartphone users.

[h=2]Fix this now:[/h]
2Learn about mobile-friendly design

There are a variety of techniques you can use to make your site mobile-friendly. Specifically, look for information about the issues brought up in Webmaster Tools.

3Fix mobile usability issues on your site

Fix the issues preventing your site from being mobile-friendly.
[TR=class: bullet] [TD=width: 30px]1[/TD] [TD]Find problematic pages View a report of the non-mobile-friendly pages found on your site, and the issues discovered. [/TD] [TD=class: extraButton, width: 30%]

[/TD]

[/TR]

[h=3]Not sure how to proceed?[/h]
[TR=class: bullet] [TD=width: 30px]•[/TD] [TD]If your site is built with software like Wordpress or Joomla (also known as "Content Management System” or CMS), read the .[/TD] [/TR] [TR=class: bullet] [TD=width: 30px]•[/TD] [TD]Read more about on our Developer site.[/TD] [/TR] [TR=class: bullet] [TD=width: 30px]•[/TD] [TD]Ask more questions in our —mention message type [WNC-451500][/TD] [/TR]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
1 - الکسای ایران مثل نرخ دلار تو ایرانه .... قانون نداره ... بالا پایین میشه ..

2 - داداش جان من یه قالب ساده بنداز رو سایتت .... اون قبلی رو اومدی بهتری کنی بدتر شده ...

بالا