M malas تازه وارد 30/9/11 69 0 6 14/10/16 #2 سلام و خسته نباشید. من افزونه رولوشن اسلایدر رو دارم استفاده میکنم. فونت فارسی رو دیفالت هست و زیبا نیست. میخواستم ببینم توی css چه کدی رو اضافه کنم که یک فونت زیبا بهش بده؟ با تشکر.
سلام و خسته نباشید. من افزونه رولوشن اسلایدر رو دارم استفاده میکنم. فونت فارسی رو دیفالت هست و زیبا نیست. میخواستم ببینم توی css چه کدی رو اضافه کنم که یک فونت زیبا بهش بده؟ با تشکر.
Q Qalekhani قلعهخانی 9/4/13 1,482 27 48 35 بندرعباس www.qalekhani.biz 14/10/16 #3 الان فونت تون چی هست؟ چه فونتی رو دوس دارید؟ آدرس سایت تون و محلی که میخواید تغییر داده بشه هم بذارید تا کد دقیق داده بشه
الان فونت تون چی هست؟ چه فونتی رو دوس دارید؟ آدرس سایت تون و محلی که میخواید تغییر داده بشه هم بذارید تا کد دقیق داده بشه
M malas تازه وارد 30/9/11 69 0 6 15/10/16 #4 گروه چیا گفت: الان فونت تون چی هست؟ چه فونتی رو دوس دارید؟ آدرس سایت تون و محلی که میخواید تغییر داده بشه هم بذارید تا کد دقیق داده بشه کلیک کنید تا باز شود... سایت : myhayday.ir الان نگاه کنید همون صفحه اول که باز میشه اسلایدر نشونتون میده. میخوام اگه بشه ترجیحا فونت خود سایت باشه. اگه هم نمیشه که حالا در کل یه فونت خوب باشه ممنون میشم.
گروه چیا گفت: الان فونت تون چی هست؟ چه فونتی رو دوس دارید؟ آدرس سایت تون و محلی که میخواید تغییر داده بشه هم بذارید تا کد دقیق داده بشه کلیک کنید تا باز شود... سایت : myhayday.ir الان نگاه کنید همون صفحه اول که باز میشه اسلایدر نشونتون میده. میخوام اگه بشه ترجیحا فونت خود سایت باشه. اگه هم نمیشه که حالا در کل یه فونت خوب باشه ممنون میشم.
Q Qalekhani قلعهخانی 9/4/13 1,482 27 48 35 بندرعباس www.qalekhani.biz 15/10/16 #5 برای اسلایدهای ساخته شده با rev slider می تونید css جداگانه تعریف کنید. قبلاً توی همین انجمن روشش به صورت تصویری توضیح داده شده.
برای اسلایدهای ساخته شده با rev slider می تونید css جداگانه تعریف کنید. قبلاً توی همین انجمن روشش به صورت تصویری توضیح داده شده.
D deadman تازه وارد 11/3/11 3 0 1 15/10/16 #6 یه سری به اینجا بزنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.